QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 20:32)
** Man vis tiek per tamsu. Nežinau nebūdama ten ar galima kaip kitaip padaryti.. Bet gal galima.. Nesimato net iš ko tos tamsios dalys.. Ta prasme ten metalas ar dar kas.. Šiaip įdomiai atrodo, bet jaučiu, kad ne iki galo atskleistas to pastato grožis.
Su paskutiniu sakiniu sutinku Jau sakiau, ne karta bandziau, vis nesigauna, kaip norisi. Bet siaip to pastato visas idomumas ir yra tame, kad tas juodumas toks tirstas, sodrus ir absoliutus, be atspalviu, kaip juodoji skyle kokia... tikrai neina suprast, kas ten per medziaga. Tai sia prasme gal net ir perteikiau ta jo esme netycia O kad per tamsu, tai taip - bet velgi, dar nesu jo maciusi saules nusviesto, is tos puses, nes siaure... gal kada vasara pavyks.
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 20:33)
O, man labai patinka šita ir tolmoj ten dar žmonių porelė atsikartoja, kaip ir skliaustas, fainai.
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 05, 20:36)
labai, man patinka tavo matymas ir bandymai
QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 22:09)
Jurzole, bet tikrai architekturinis stebuklas.
Aciu labai!
QUOTE(maija @ 2012 02 05, 22:18)
Nors neesu fb gerbėja ir visai man jis nepatinka, bet nieko kito geriau susikurti nemoku
Maniau, kad tik as buvau likusi, fb nesinaudojanti... nes visi aplinkui i ji sulinde Na ne visi, bet dauguma. O manes netraukia, ir nors tu ka
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 05, 22:25)
Ateinu su paskutiniais privalomais ND
As uzskaitau.
QUOTE(Refresh @ 2012 02 05, 22:34)
Atnešu dar savo natūralios kosmetikos laboratorinių bandymų
Lauksiu bet kokių komentarų, jei š ... tai taip ir sakykit.
Lauksiu bet kokių komentarų, jei š ... tai taip ir sakykit.
Man patinka
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 05, 22:44)
no no no pirmos dvi foto nera fokuso - kaip atlikinejai pirmus namu darbus?
Geras... si karta jau as fokusa matau, o ne atvirksciai