Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 20:24)

man per daug spalvų - tas rūžovas lūpdažis visai nesiderina g.gif ir akys man per ryškiai gal. Bet gal kitos kitaip patars blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 vasario 2012 - 19:40
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 05, 19:17)
Ir man šiandien pavyko rasti šerkšno  bigsmile.gif ar jums nepanašu į ledo karalienės sostą?  biggrin.gif

Panašu smile.gif
Bet foto nekabina. Neišsiskiria tas sostas, per daug visko.
Aš ieškau karalienei sosto gamtoje, eilėje laukia Sniego Karalienės pasaka. O, kad taip didelį tokį suradus biggrin.gif
Buvot gal pajūry kuri , nėr sostų? biggrin.gif užpernai regis, tokie va buvo, foto apačioje, kairėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 05 vasario 2012 - 19:44
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 05, 18:53)

веро
naturaliam lyg čiut melynuoja
o dirbtiniam geltonuoj g.gif

Atrode kad supratau del wb, kaip nustatyti. Is pradziu nufotografavau balta lapa toj aplinkoj kurioj fotkinau, ir pasirinkau ji kaip wb ir tada fotografavau 3 variantus. Tai noreciau patarimo kaip tada isvengti to melynumo ir geltonumo? Ka ne taip padariau? ax.gif

QUOTE(Idda @ 2012 02 05, 20:24)

kai fotografavai prie dirbtinio apsvietimo, sviete ir naturalus apsvietimas?

Nesviete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 19:30)
O kodel? Kokie Sigmos privalumai? (Beje, apie ta Canon 1.4 trapuma tai as tik siame forume isgirdau - kiek skaiciau atsiliepimu angliskai, niekas neuzsimine, kad 1.4 nepatvarus butu. Net keista.) Ir koks kainu santykis Sigmos ir Canon?

Binkio atliktas testas ir visa kita išsamiai. smile.gif http://www.mikasbink...sniai/midfiksai

Peršoku prie Sigmos, nes Canon'as bent jau tame teste prie 1.4 stiprokai muilino. unsure.gif Netikiu, kad jam rankos sudrebėjo kaip tyčia ir dar tokius rezultatus drįso dėti.. biggrin.gif Sigma aišku brangesnė, bet tik keliais šimtais. Na, aišku, aš jau nusiteikusi paieškoti geros, be minėtų back ar front fokusų. Tikiuosi, kad pavyks.

Dėl blendos, tai aš helios'ui niekaip neradau, tai ir naudoju be. Kitiniui nupirkau, bet, kad nefotkinu daug su juo jau.. biggrin.gif Tai žodžiu, reiks, nereiks, bet geriau gal tegul bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 vasario 2012 - 19:49
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 05, 19:17)
Ir man šiandien pavyko rasti šerkšno  bigsmile.gif ar jums nepanašu į ledo karalienės sostą?  biggrin.gif

Kas ten per sostas? smile.gif I joki sosta man nepanasu, bet siaip faini neriniai. Virsus man idomiausias, noretusi is arciau jo. Ir taip, melynuoja truputi, bet kad ir is tikruju melynuoja, kai sniega/leda fotografuoji. Reikia paskui tvarkyt.

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 19:24)
Jurzole -> Man patinka, tie du žmogeliukai taip fainai, siluetai tik. Kirpčiau dešinės ir apačios šiek tiek, nepatinka ant pastato esanti reklama dar, na, tas veidas dešinėj, gal nusikirptų, klonuočiau smile.gif

O, aciu 4u.gif Jau maniau, kad labai stroshna ta nuotrauka, uztai nieks nekomentuoja... cool.gif lotuliukas.gif O ta reklama tai kaip ir pastato dalis, siuo atveju kazkaip be rysio klonuoti, nebent kirpti.

R.i.R. -> O, įdomus koks šerkšnas tavo, tik man per melsvas, kaip ir jūržolės smile.gif

Cia tipo mane netiesiogiai kritikuoji, ane? mirksiukas.gif Na tingejau ilgai knistis, prisipazistu blush2.gif Beveik norejau ta serksno nuotrauka i j/b paversti... ko gero, reikejo taip ir padaryti g.gif

Vkr fotografavau moterį gimimo dienos proga smile.gif

Kazkaip suvargus man ta moteris atrodo (ir tikrai vyresne negu paminetasis amzius). Ypac rauksles kaktoje i akis krenta. Nenusimanau portretuose, bet man rodos, kitoks apsvietimas ir kitoks kampas butu padejes. Nes sviesa tokia nelabai dekinga ant jos krenta. Ir dar plaukai jos man nekoki ispudi palieka, lyg nesutvarkyti butu. Bet cia jau turbut ne fotografo kalte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 05, 19:43)

Yra, yra tokių jau. mirksiukas.gif http://www.15min.lt/...5#axzz1lFst5Q5n
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 19:46)

bigsmile.gif o ačiū.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 05, 21:05)
Nesu nuėmus blendos smile.gif

Cia ta, kur ant objektyvo dedas? Nenaudoju, nors buvo ideta..kam ji? blush2.gif

noisy, akiu melynumas per ryskus 4u.gif
Atsakyti
dėkui, merginos smile.gif
Parodysiu kitų foto, kai sutvarkysiu, kur iš toliau fotografuota, o dėl raukšlių, tai jas jau sumažinau 60procentų blush2.gif netinkamą apšvietimą pasirinkau, vienareikšmiškai sutinku, nors čia ji nugara į saulę kažkiek atsisukus, pavėsis kaip ir. Nemoku išnaudoti reiškias apšvietimo. Toks jausmas, kad nieko nemoku doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 vasario 2012 - 19:59
QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 19:45)
Binkio atliktas testas ir visa kita išsamiai.  smile.gif  http://www.mikasbink...sniai/midfiksai

Peršoku prie Sigmos, nes Canon'as bent jau tame teste prie 1.4 stiprokai muilino.  unsure.gif

Dekui uz nuoroda. Apie Canon tai jau esu girdejusi, kad prie 1.4 rezultatai neblizga...

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 19:57)
Nemoku išnaudoti reiškias apšvietimo. Toks jausmas, kad nieko nemoku  doh.gif  smile.gif

Jei supranti, kad nemoki, tai jau zinok labai daug mirksiukas.gif Ne, rimtai, turbut pasiekei kazkoki taska, kai jau norisi daugiau, del to ir atrodo, kad nieko nemoki. Ir siaip, join the club... as jau gal nuo spalio galvoju, kad nieko nemoku cool.gif biggrin.gif

Rodau dar viena musu miesto architekturinio stebuklo nuotrauka ax.gif smile.gif Man rodos, dabar lyg geriau, sumazejo nereikalingos erdves ir detaliu g.gif Pakomentuokit kas nors dar... pretty please smile.gif

user posted image
Atsakyti
Koks smagus tavo užsiėmimas, žinosiu, pas ką kreiptis patarimų smile.gif Aš vis nesugebu emulskių užsakyti  doh.gif Dėl foto, tai laukiu kito varianto, man spalviškas labiau patiko, bet toks jausmas, kad su wb nelabai susitvarkyta, iš karto supratau, ką čia reiškia smile.gif

Aš bandžiau action'ą dėt, tai turbūt dėl to nelabai kam ir lipo nei spalvota nei WB smile.gif
Mielai atsakysiu į rūpimus klausimus, jeigu tik žinosiu smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 05, 19:26)
Oi, prisidedu ir pamiršau atrašyt, taip man labai įdomu, refresh, dafai. O gal turi kokį blogą? jei ne, būtų įdomu smile.gif

Turiu blogą, tiksliau tik jo "rėmus". Kai bus pakankamai info jame, tada galėsiu pasidalinti nuoroda. Pokolkas ten tuščia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 20:11)
*Dekui uz nuoroda. Apie Canon tai jau esu girdejusi, kad prie 1.4 rezultatai neblizga...
**Pakomentuokit kas nors dar... pretty please  smile.gif

* Na, va.. O aš pirmą kartą pamačiau.
** Man vis tiek per tamsu. Nežinau nebūdama ten ar galima kaip kitaip padaryti.. Bet gal galima.. Nesimato net iš ko tos tamsios dalys.. Ta prasme ten metalas ar dar kas.. smile.gif Šiaip įdomiai atrodo, bet jaučiu, kad ne iki galo atskleistas to pastato grožis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 vasario 2012 - 20:32