Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nesu nuėmus blendos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 05, 21:52)
kaipjau rase kazkuri,nepasiduok,tesk toliau,nusikels i 2013metus rolleyes.gif  bet as nebuvau tokia drasi,man uztenka 52,nes kiekviena diena padaryti po foto,jau yra, man atrodo, saves prievartavimas doh.gif

Aciu uz paskatinima 4u.gif Is pradziu man patiko, fotikas dulkiu nerinko, bet tikrai kartais nesinori fotkinti arba buna ir laiko nera... Kitais metais rinksiuos 52 smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 05, 22:23)
Ir dar kalbant apie objektyvus reiktu nepamiršti kad kalbant apie tuos pačius objektyvus reiktu nepamirš ant kokio body ji dėsit, nes vienu atveju 50mm ir leika 50 mm(FF), o kitu iš 50mm pasidaro ~85mm(crop body)

O 85mm ant kropo galima deti ar jau nelabai?.. Namie tai tikrai bus mazai erdves, bet lauke tai gal gerai butu portretams?.. Maciau labai graziu nuotrauku, darytu 85mm objektyvu smile.gif

maija - sveikinu! Tikrai sauni tavo nuotraukele 4u.gif
Atsakyti
Ir man šiandien pavyko rasti šerkšno bigsmile.gif ar jums nepanašu į ledo karalienės sostą? biggrin.gif
user posted image
daugiau šiandienos bandymų fotografuoti čia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 vasario 2012 - 19:18
QUOTE(веро
@ 2012 02 05, 17:26)
Parodau paskutini namu darba  4u.gif

kai fotografavai prie dirbtinio apsvietimo, sviete ir naturalus apsvietimas?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 05, 16:19)
Čia aš labai taip ūkiškai surašiau, bet esmė aiškesnė gal smile.gif

Koks smagus tavo užsiėmimas, žinosiu, pas ką kreiptis patarimų smile.gif Aš vis nesugebu emulskių užsakyti doh.gif Dėl foto, tai laukiu kito varianto, man spalviškas labiau patiko, bet toks jausmas, kad su wb nelabai susitvarkyta, iš karto supratau, ką čia reiškia smile.gif

Jurzole -> Man patinka, tie du žmogeliukai taip fainai, siluetai tik. Kirpčiau dešinės ir apačios šiek tiek, nepatinka ant pastato esanti reklama dar, na, tas veidas dešinėj, gal nusikirptų, klonuočiau smile.gif

R.i.R. -> O, įdomus koks šerkšnas tavo, tik man per melsvas, kaip ir jūržolės smile.gif

Vkr fotografavau moterį gimimo dienos proga smile.gif

user posted image

Kažkoks fantazijos trūkumas buvo ryškus. -20 laipsnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 vasario 2012 - 19:34
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 19:24)
Koks smagus tavo užsiėmimas, žinosiu, pas ką kreiptis patarimų smile.gif

Oi, prisidedu ir pamiršau atrašyt, taip man labai įdomu, refresh, dafai. O gal turi kokį blogą? jei ne, būtų įdomu smile.gif

gal neminėk tų metų, nebent susimaišei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 vasario 2012 - 19:30
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 18:39)
Tai gal 50-tuka rinkis? 50 mm f/1.8 - nebrangus, bet optiskai labai geras. Portretams, sako, ypac tinkamas. Ir fona graziai plauna, su placiai atverta diafragma visokiu idomybiu  galima isgauti. Daug merginu sioje temoje toki turi. Ir as jau nebenoreciau netureti  smile.gif f/1.4 dar geriau, bet kainuoja zymiai daugiau.

tai va... geriau tada rinkciausi 1.4, norisi tureti kazka geriau, o juolab vyras perka irnesakyk.gif yess.gif noriu daikciuko ilgesniam laikui, o ne poto parduoti 1.8 ir vistiek pirkti 1.4 smile.gif

R.i.R., man panasu i miegamaji, o ne sosta tongue.gif

QUOTE(eglliux @ 2012 02 05, 18:19)
o kokios nuotrauku koregavimo programos yra lengvesnes nei PS? na pradziai kad uztiektu ten nieko ypatingo jose nereikia apart iskirpti pasalinti ka nors dar gal kas biggrin.gif

as tai naudoju PhotoScape nuotraukom pareguliuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 vasario 2012 - 19:30
QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 18:55)
Miko Binkio puslapyje pažiūrėjusi testavimus su canon ir sigmos 50mm f/1.4 peršokau į Sigmos stovyklą dėl šio objektyvo.

O kodel? Kokie Sigmos privalumai? (Beje, apie ta Canon 1.4 trapuma tai as tik siame forume isgirdau - kiek skaiciau atsiliepimu angliskai, niekas neuzsimine, kad 1.4 nepatvarus butu. Net keista.) Ir koks kainu santykis Sigmos ir Canon?

Siaip tai as kuo daugiau skaitau atsiliepimu, tuo labiau imu galvoti, kad pataupysiu pinigus ir pasiliksiu prie 1.8. Nes daug kas sako, kad 1.4 geresnis uz 1.8, bet ne tiek geresnis, kad pasiteisintu trigubai didesne kaina. (Cia apie Canon.) Tai sakau, gal geriau pamazu taupyti 1.2? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 20:24)
R.i.R. -> O, įdomus koks šerkšnas tavo, tik man per melsvas, kaip ir jūržolės smile.gif

Dėl šerkšno visiškai sutinku. Dar neįsikirtau WB iki galo. Ir persistatinėti lauke patingėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 vasario 2012 - 19:31
QUOTE(rG @ 2012 02 05, 20:26)
Nu nežinau. Aš 2 metais jaunesnė. Numirčiau tokią nuotrauką gavus  verysad.gif Visa oda kaip senutės... ne dėl raukšlių, dėl murzinumo. 
O šiaip gal laukiu daugiau nuotraukų...

doh.gif aš šitą foto 2h tvarkiau rolleyes.gif bet ne tame esmė, noriu paklausti, kur ten dar tvarkyti? Man nerodo kažkokio murzinumo. Flicke, gal pažymėk, jei nesunku, nes nerodo laptopas mano... jau taip žlybinau, arba reik rytojaus palaukti dar. http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 vasario 2012 - 19:35
QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 19:29)
tai va... geriau tada rinkciausi 1.4, norisi tureti kazka geriau, o juolab vyras perka irnesakyk.gif yess.gif noriu daikciuko ilgesniam laikui, o ne poto parduoti 1.8 ir vistiek pirkti 1.4 smile.gif

hihihi.gif Dar norejau rasyti tau, kad jei vyras dosniai nusiteikes, tai prasyk iskart 1.4, ale vis delto patylejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 19:31)
doh.gif aš šitą foto 2h tvarkiau, originalo nenorėk pamatyti  rolleyes.gif bet ne tame esmė, noriu paklausti, kur ten dar tvarkyti? Man nerodo kažkokio murzinumo. Flicke, gal pažymėk, jei nesunku, nes nerodo laptopas mano... jau taip žlybinau, arba reik rytojaus palaukti dar. http://www.flickr.co.../in/photostream

paredagavau, maldauju ištrink biggrin.gif man gėda dėl netakto biggrin.gif
kalbu apie visumą, nežinau... Lauksiu daugiau nuotraukų 4u.gif
Atsakyti