Nesu nuėmus blendos
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 05, 21:52)
kaipjau rase kazkuri,nepasiduok,tesk toliau,nusikels i 2013metus bet as nebuvau tokia drasi,man uztenka 52,nes kiekviena diena padaryti po foto,jau yra, man atrodo, saves prievartavimas
Aciu uz paskatinima Is pradziu man patiko, fotikas dulkiu nerinko, bet tikrai kartais nesinori fotkinti arba buna ir laiko nera... Kitais metais rinksiuos 52
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 05, 22:23)
Ir dar kalbant apie objektyvus reiktu nepamiršti kad kalbant apie tuos pačius objektyvus reiktu nepamirš ant kokio body ji dėsit, nes vienu atveju 50mm ir leika 50 mm(FF), o kitu iš 50mm pasidaro ~85mm(crop body)
O 85mm ant kropo galima deti ar jau nelabai?.. Namie tai tikrai bus mazai erdves, bet lauke tai gal gerai butu portretams?.. Maciau labai graziu nuotrauku, darytu 85mm objektyvu
maija - sveikinu! Tikrai sauni tavo nuotraukele
QUOTE(веро
@ 2012 02 05, 17:26)
@ 2012 02 05, 17:26)
kai fotografavai prie dirbtinio apsvietimo, sviete ir naturalus apsvietimas?
QUOTE(Refresh @ 2012 02 05, 16:19)
Čia aš labai taip ūkiškai surašiau, bet esmė aiškesnė gal
Koks smagus tavo užsiėmimas, žinosiu, pas ką kreiptis patarimų Aš vis nesugebu emulskių užsakyti Dėl foto, tai laukiu kito varianto, man spalviškas labiau patiko, bet toks jausmas, kad su wb nelabai susitvarkyta, iš karto supratau, ką čia reiškia
Jurzole -> Man patinka, tie du žmogeliukai taip fainai, siluetai tik. Kirpčiau dešinės ir apačios šiek tiek, nepatinka ant pastato esanti reklama dar, na, tas veidas dešinėj, gal nusikirptų, klonuočiau
R.i.R. -> O, įdomus koks šerkšnas tavo, tik man per melsvas, kaip ir jūržolės
Vkr fotografavau moterį gimimo dienos proga
Kažkoks fantazijos trūkumas buvo ryškus. -20 laipsnių.
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 19:24)
Koks smagus tavo užsiėmimas, žinosiu, pas ką kreiptis patarimų
Oi, prisidedu ir pamiršau atrašyt, taip man labai įdomu, refresh, dafai. O gal turi kokį blogą? jei ne, būtų įdomu
gal neminėk tų metų, nebent susimaišei...
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 18:39)
Tai gal 50-tuka rinkis? 50 mm f/1.8 - nebrangus, bet optiskai labai geras. Portretams, sako, ypac tinkamas. Ir fona graziai plauna, su placiai atverta diafragma visokiu idomybiu galima isgauti. Daug merginu sioje temoje toki turi. Ir as jau nebenoreciau netureti f/1.4 dar geriau, bet kainuoja zymiai daugiau.
tai va... geriau tada rinkciausi 1.4, norisi tureti kazka geriau, o juolab vyras perka noriu daikciuko ilgesniam laikui, o ne poto parduoti 1.8 ir vistiek pirkti 1.4
R.i.R., man panasu i miegamaji, o ne sosta
QUOTE(eglliux @ 2012 02 05, 18:19)
o kokios nuotrauku koregavimo programos yra lengvesnes nei PS? na pradziai kad uztiektu ten nieko ypatingo jose nereikia apart iskirpti pasalinti ka nors dar gal kas
as tai naudoju PhotoScape nuotraukom pareguliuoti
QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 18:55)
Miko Binkio puslapyje pažiūrėjusi testavimus su canon ir sigmos 50mm f/1.4 peršokau į Sigmos stovyklą dėl šio objektyvo.
O kodel? Kokie Sigmos privalumai? (Beje, apie ta Canon 1.4 trapuma tai as tik siame forume isgirdau - kiek skaiciau atsiliepimu angliskai, niekas neuzsimine, kad 1.4 nepatvarus butu. Net keista.) Ir koks kainu santykis Sigmos ir Canon?
Siaip tai as kuo daugiau skaitau atsiliepimu, tuo labiau imu galvoti, kad pataupysiu pinigus ir pasiliksiu prie 1.8. Nes daug kas sako, kad 1.4 geresnis uz 1.8, bet ne tiek geresnis, kad pasiteisintu trigubai didesne kaina. (Cia apie Canon.) Tai sakau, gal geriau pamazu taupyti 1.2?
QUOTE(rG @ 2012 02 05, 20:26)
Nu nežinau. Aš 2 metais jaunesnė. Numirčiau tokią nuotrauką gavus Visa oda kaip senutės... ne dėl raukšlių, dėl murzinumo.
O šiaip gal laukiu daugiau nuotraukų...
O šiaip gal laukiu daugiau nuotraukų...
aš šitą foto 2h tvarkiau bet ne tame esmė, noriu paklausti, kur ten dar tvarkyti? Man nerodo kažkokio murzinumo. Flicke, gal pažymėk, jei nesunku, nes nerodo laptopas mano... jau taip žlybinau, arba reik rytojaus palaukti dar. http://www.flickr.co.../in/photostream
QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 19:29)
tai va... geriau tada rinkciausi 1.4, norisi tureti kazka geriau, o juolab vyras perka noriu daikciuko ilgesniam laikui, o ne poto parduoti 1.8 ir vistiek pirkti 1.4
Dar norejau rasyti tau, kad jei vyras dosniai nusiteikes, tai prasyk iskart 1.4, ale vis delto patylejau
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 05, 19:31)
aš šitą foto 2h tvarkiau, originalo nenorėk pamatyti bet ne tame esmė, noriu paklausti, kur ten dar tvarkyti? Man nerodo kažkokio murzinumo. Flicke, gal pažymėk, jei nesunku, nes nerodo laptopas mano... jau taip žlybinau, arba reik rytojaus palaukti dar. http://www.flickr.co.../in/photostream
paredagavau, maldauju ištrink man gėda dėl netakto
kalbu apie visumą, nežinau... Lauksiu daugiau nuotraukų