As vel su 4 ND
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 05, 15:05)
Atneinu ir aš su ND, tik negaliu atlikti 3 (pas mane 50 mm objektyvas...), tad rodau 4 ND. Ir šįkart obuoliukai
Gerai.
QUOTE(pandre @ 2012 02 05, 15:24)
Taip aktyviai rodydavaisi temoje, reiksdavaisi, atnesdavai begale nuotrauku, o va emei ir dingai..itariu tiek uzsiemusi esi, kad ne iki SM jau...Gal koki darbeli uznesk
Aha, ir as pagalvojau vakar, kad pradingo Kikirike...
QUOTE(eglliux @ 2012 02 05, 15:35)
As vel su 4 ND
Ar man vaidenasi, ar treciojoje fokusas i siena, o ne i fotografuojama daikta? Siaip ar taip, siena tikrai fokuse, o daiktas - bala zino... man lyg ne Jei kitos uzskaitys, tai tikrai eisiu akiniu uzsisakyt
QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 13:53)
o kaip zinoti kas tinka ant D90, o kas ne?
Nikon D90 pačiame body'je turi fokusavimo varikliuką, todėl objektyvai tinka AF. Paprastai AF objektyvai būna pigesni, nes pagaminti AF-S yra sudėtingiau, varikliukas objektyve įmantriau veikia...
Prasčiausios klasės fotoaparatai kaip Nikon D3000, D3100, D40, D50, ir dar kaikurie kiti aparatai neturi viduje tokio varikliuko...
O į klausimą ar taupyti ant Nikkor 80-tuko f/1,8 galim atsakyti, jog kambaryje su juo jau nelabai tilpsit... Sako jau kas 50-tukus turi vos ne sienom lipa... Bet šiaip 80tukas daugiau plauna foną nei 50tukas.
QUOTE(eglliux @ 2012 02 05, 17:35)
As vel su 4 ND
Gerai
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 19:31)
Uzskaitau.
Aciu. O del projekto - nepasiduok. Na ir kas kad vienos ar dvieju dienu truksta. Mano 52 savaiciu projekte jau irgi truksta vienos, ketvirtosios. Na ir nieko tokio, tesiu toliau
Aciu. O del projekto - nepasiduok. Na ir kas kad vienos ar dvieju dienu truksta. Mano 52 savaiciu projekte jau irgi truksta vienos, ketvirtosios. Na ir nieko tokio, tesiu toliau
Aciu uz palaikyma Bandysiu
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 05, 19:35)
Laba diena,
Atneinu ir aš su ND, tik negaliu atlikti 3 (pas mane 50 mm objektyvas...), tad rodau 4 ND. Ir šįkart obuoliukai
gerai
Niu 1ND ir 3ND uzskaitet, o paziurejau, kad antro ne reikes perdaryt
supratau lyg ir
o tai kaip tada isvis issirinkti tinkama objektyva?
QUOTE(Eve... @ 2012 02 05, 15:48)
Nikon D90 pačiame body'je turi fokusavimo varikliuką, todėl objektyvai tinka AF. Paprastai AF objektyvai būna pigesni, nes pagaminti AF-S yra sudėtingiau, varikliukas objektyve įmantriau veikia...
Prasčiausios klasės fotoaparatai kaip Nikon D3000, D3100, D40, D50, ir dar kaikurie kiti aparatai neturi viduje tokio varikliuko...
O į klausimą ar taupyti ant Nikkor 80-tuko f/1,8 galim atsakyti, jog kambaryje su juo jau nelabai tilpsit... Sako jau kas 50-tukus turi vos ne sienom lipa... Bet šiaip 80tukas daugiau plauna foną nei 50tukas.
supratau lyg ir
Sveikos
nu ką, teks pergalvot idėją užsiėmimams, nes buvau sugalvojus panašiai kaip giedrė - norėjau pakabintus batukus fotkinti, nes šiuo metu krikštynų batukų partiją narpliojau
erikamaja, kokios fotos tavo kiek kūrybiškumo, pasiruošimo, modeliukai idealia apranga, aplinka ir t.t.
maja, sveikinu su 1 vieta
nu ką, teks pergalvot idėją užsiėmimams, nes buvau sugalvojus panašiai kaip giedrė - norėjau pakabintus batukus fotkinti, nes šiuo metu krikštynų batukų partiją narpliojau
erikamaja, kokios fotos tavo kiek kūrybiškumo, pasiruošimo, modeliukai idealia apranga, aplinka ir t.t.
maja, sveikinu su 1 vieta
QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 16:55)
Nebuna "tinkamu" ir "netinkamu" objektyvu - kiekvienas yra kazkam tinkamas, viskas priklauso nuo to, ka daugiausia fotografuosi. Ir retai kam vieno uztenka, dauguma turi po kelis (kai kurie ir po keliolika ) O koki objektyva tu dabar turi?
Pavartyk dar "Fototechnika" temas, ten jau daug prikalbeta apie objektyvus, ir nurodu neblogu yra, kur galima pasiskaitineti, koki objektyva rinktis.
Atnesu dar viena nuotrauka kritikai. Man labai patinka sio pastato architektura, ir vis bandau kaip nors idomiau ji nufotografuoti, bet vis lieku nepatenkinta. Kazko truksta ir sitoje, bet nezinau, ko... gal tiesiog sviesos, kad ne toks sodrus tas juodumas butu?
O čia viena nuoroda, kur yra straipsnių apie foto techniką, objektyvus, žymėjimus ir palyginimus
http://www.mikasbinkis.lt/straipsniai/
http://www.mikasbinkis.lt/straipsniai/
QUOTE(paluri @ 2012 02 05, 14:14)
As jauciu, kad neuzbaigsiu savo 366 projekto... Kelias dienas buvau uzsiemusi ne fotografija, tai bent jau 1 diena nuotraukos nera O gal pereiti prie 52 projekto, vis tik realesnis butu
kaipjau rase kazkuri,nepasiduok,tesk toliau,nusikels i 2013metus bet as nebuvau tokia drasi,man uztenka 52,nes kiekviena diena padaryti po foto,jau yra, man atrodo, saves prievartavimas
QUOTE(paluri @ 2012 02 05, 15:49)
Butu labai grazu, bet man noretusi astresnio fokuso... Gal del to, kas tas arkliukas labai mazas...
neieskok ru**j slieku
Maija, sveikinu, saunuole
QUOTE(Refresh @ 2012 02 04, 18:42)
Į naują temą - "Užsiėmimai". Sakykit viską ką galvojat Nežinau kuris variantas geresnis. O gal išvis nei vienas.
"Laboratorija" arba "Kaip gimsta rankų darbo kosmetika ... "
"Laboratorija" arba "Kaip gimsta rankų darbo kosmetika ... "
Fainas užsiėmimas tavo. Tik vat nuotrauka man nilabai. Kažkaip tiesmukai viskas-sustatyti tie buteliukai ir viskas.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 04, 20:02)
Kritikuokit, jei yra ka...
Jo, pirma man labiausiai, kaip ir daugumai tikriausiai.
QUOTE(pandre @ 2012 02 05, 13:24)
Dosa, patiko tavo vyru sacmatu partija..tik labai jau jautesi tos suvaidintos emocijos...na, todel, kad net abu tokias israiskas padare..kad vyras, tai gerai, bet benriukas galejo toki daugiau pergales israiska nustatyi..na, ten is tiesu nesimato tos israiskos berniuko, bet irgi taip lyg issigandes kilancios gresmes pralosti, pasisukes bet cia manes gali ir neklausyti, sniegui pasirodzius galva net susisuke...
Ačiū labai. Kritika visad laukiama, esant sniegui, ar ne Beje, ten ne berniukas-nu bet dabar dar kartą pažiūrėjau-tikrai, nežinodamas gali sumaištyti
labai džiaugiuosi už maija -bet ta nuotrauka išties labai labai įspūdinga
Nespėjom mes pasidžiaugt šiokiu tokiu sniegu, kurio jau nebeliko.... ech....
Parodau paskutini namu darba
Naturalus apsvietimas
Rankinis
Automatinis
Pusiau automatinis
Kambario sviestuvas
Rankinis
Automatinis
Pusiau automatinis
Naturalus apsvietimas
Rankinis
Automatinis