QUOTE(vienintelė @ 2012 02 04, 22:36)
man nelabai, kažkaip kitaip buteliuku norėtusi, bet mintis įdomi, pabandyk dar variantų padėlioti. Ir man tokiai minčiai turbūt jb labiau patiktu
bet čia tik pamastymai
Ačiū už nuomonę
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 22:54)
jeigu rinktis is siu dvieju, man spalvota graziau ziurisi.. JB kazkokia "negyva"...
Ačiū
QUOTE(pandre @ 2012 02 05, 10:01)
* zinok, nera logai, tik kazkas truputi ne taip...nzn..o gal namu laboratorijos kitaip ir neparodysi?
**Domina
is kur gauni ingriedientu?ir is vis visa eiga domina..kaip pasidarai balzamus plaukams?Ar tik vienkartines kokias kaukes dedi, ar ilgesniam laikui pridarai?
*Taip ir maniau, kad reikėjo kažkaip kitaip susidėliot viską. Nu tikrai reikės dar pabandyti
** Ingridientus perku internetu, nemažai parduotuvių yra, kurios prekiauja ingridientais, indeliais ir t.t.
Eiga dažniausia būna tokia: Principu indas inde šildome vandens fazes (gėlių vandenys, hifrolatai, distiliuotas vanduo) ir aliejines (kitame inde - aliejai norimi, sviestai, vaškai) , viskas kaitinama iki 70 C. Po to maišome į vieną indą abi fazes ir po truputį gaunasi kreminė konsistencija, kai pravėsta dažniausiai dedu pagerinimus kokių pageidauju. Plaukams darau ne vienam kartui, keletui dažniausia. Bet ir ne keliems mėnesiams žinoma.
Čia aš labai taip ūkiškai surašiau, bet esmė aiškesnė gal
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 11:54)
Man patinka pateikimas. Ir labai akivaizdu, kas per uzsiemimas, nes lupu balzamas priekyje padetas, ir receptu knygele. Tik vat del spalviniu variantu nezinau - noretusi spalvoto, bet su grazesnem spalvom, dabar lyg murzinokos jos man atrodo.
Ačiū ir tau už nuomonę