Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 14:18)
Idda, perdariau smile.gif

Užskaitau ir labai džiaugiuosi, kad atkreipei dėmesį į tai, jog fokusą moki išgauti ne tik centre! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 18:48)

Butu labai grazu, bet man noretusi astresnio fokuso... blush2.gif Gal del to, kas tas arkliukas labai mazas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 05 vasario 2012 - 14:50
QUOTE(веро
@ 2012 02 05, 13:05)
Keliu is naujo 4 namu darbeli smile.gif

Nagi užskaitau. smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 05, 13:06)
Dar paburbuliuosiu  biggrin.gif ar fotografuojami yra tik "skanūs" dalykai? aš visai nenorėjau parodyti -"štai imkit mane ir valgykit", norėjau parodyti to granato reljefiškumą, spalvas, jo "odą". Čia taip pat kaip ir su tom apkūniom moterim. Visiems atrodo "skaniau" lieknos, gražios moterys. Bet va, kažkas sugalvojo, kad ir apkūnios moterys gali atrodyti gražiai.

Kažkaip man nesulyginami dalykai.. unsure.gif Ten ir su šviesa buvo dirbta ir dar visaip kaip.. smile.gif Šiuo atveju granato reljefiškumas mano akimis visai neišryškėjo.. smile.gif Spalvos irgi ne kažką.

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 05, 13:13)
Daugiau atsukta, kad labiau vidus matytųsi - taip, bet jei ji būtų visai atsukta, neišryškėtų karūnėlės kontūras taip  g.gif

Jep, visiškai atsukus neišryškėtų, bet kuomet šonu padėta ir nufotografuota irgi nematau. smile.gif

Na, jei po šitų mano kabinėjimųsi mane laikys ragana irgi, tai tebūnie.. biggrin.gif
Atsakyti
Uo, konkursų ir efote būn bigsmile.gif
Nors anuose nemoku, o ir tingiu dažniausiai dalyvaut.

Jūržole, o man antras įdomus. Na, taip kažko trūksta, bet man įdomus kadras.

Šiandien mašina neužsikūrė biggrin.gif bet visam kiemui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 vasario 2012 - 15:04
QUOTE(веро @ 2012 02 05, 13:05)
Keliu is naujo 4 namu darbeli smile.gif
Fiziskai artejant prie objekto.

Uzskaitau.

QUOTE(paluri @ 2012 02 05, 13:14)
Pirmoji patiko labiausiai, bet ir kitos 2 grazios. Man gal noretusi siek tiek didesnes ryskumo zonos  blush2.gif
As jauciu, kad neuzbaigsiu savo 366 projekto...  doh.gif

Aciu. O del projekto - nepasiduok. Na ir kas kad vienos ar dvieju dienu truksta. Mano 52 savaiciu projekte jau irgi truksta vienos, ketvirtosios. Na ir nieko tokio, tesiu toliau smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 05, 14:18)

Nesigilinau, kodel perdarei, bet uzskaitau ir as mirksiukas.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 14:54)
Kažkaip man nesulyginami dalykai..  unsure.gif Ten ir su šviesa buvo dirbta ir dar visaip kaip..  smile.gif Šiuo atveju granato reljefiškumas mano akimis visai neišryškėjo..  smile.gif Spalvos irgi ne kažką.

Na neburbek tu taip smarkiai biggrin.gif Cia juk ND, pati pradzia. Padaryta tvarkingai, pagal taisykles, fokusas yra, skirtumai matosi, tai ko dar? Kritika del sviesos, spalvu, reljefo - jau visai is kitos operos. Mano kuklia nuomone... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 05, 14:40)
as uzskaitau, kaip matau ir Ka patarimais pasinaudojai  4u.gif saunuole  4u.gif

thumbup.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 14:49)
Užskaitau ir labai džiaugiuosi, kad atkreipei dėmesį į tai, jog fokusą moki išgauti ne tik centre!  smile.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(paluri @ 2012 02 05, 14:49)
Butu labai grazu, bet man noretusi astresnio fokuso...  blush2.gif Gal del to, kas tas arkliukas labai mazas...

kazkodel foto sumazinus, tas fokusas neatrodo ryskus, bet realaus dydzio foto jis tikrai astrus, smile.gif
jo, lb mazas tas avinukas, sunkiai is pradziu sekesi, bet vistiek iveikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 05, 14:59)
Jūržole, o man antras įdomus. Na, taip kažko trūksta, bet man įdomus kadras.

Dekui. Paskui dar karpiau ji truputi, kad daugiau ta serksna parodyti, bet nesigavo vis tiek taip, kaip norejau... O siandien jau nebera tokio serksno... gaila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 05 vasario 2012 - 15:04
Laba diena,
Atneinu ir aš su ND, tik negaliu atlikti 3 (pas mane 50 mm objektyvas...), tad rodau 4 ND. Ir šįkart obuoliukai biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 05, 17:05)
Laba diena,
Atneinu ir aš su ND, tik negaliu atlikti 3 (pas mane 50 mm objektyvas...), tad rodau 4 ND. Ir šįkart obuoliukai  biggrin.gif

Gerai, bet botai kokie faini, spalva nereali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 15:01)
Na neburbek tu taip smarkiai  biggrin.gif  Cia juk ND, pati pradzia. Padaryta tvarkingai, pagal taisykles, fokusas yra, skirtumai matosi, tai ko dar? Kritika del sviesos, spalvu, reljefo - jau visai is kitos operos. Mano kuklia nuomone...  ax.gif

Nebūčiau pradėjusi kalbos, jei pati R.i.R. nebūtų pasakiusi ką norėjo dar parodyti tom foto. smile.gif Ok, jei per daug nesigilinti, galima užskaityti, nes ir fokusas yra ir skirtumas matosi tarp foto.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 04, 22:36)
man nelabai, kažkaip kitaip buteliuku norėtusi, bet mintis įdomi, pabandyk dar variantų padėlioti. Ir man tokiai minčiai turbūt jb labiau patiktu g.gif bet čia tik pamastymai

Ačiū už nuomonę smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 22:54)
jeigu rinktis is siu dvieju, man spalvota graziau ziurisi.. JB kazkokia "negyva"...

Ačiū smile.gif

QUOTE(pandre @ 2012 02 05, 10:01)
* zinok, nera logai, tik kazkas truputi ne taip...nzn..o gal namu laboratorijos kitaip ir neparodysi?
**Domina ax.gif is kur gauni ingriedientu?ir is vis visa eiga domina..kaip pasidarai balzamus plaukams?Ar tik vienkartines kokias kaukes dedi, ar ilgesniam laikui pridarai?

*Taip ir maniau, kad reikėjo kažkaip kitaip susidėliot viską. Nu tikrai reikės dar pabandyti smile.gif
** Ingridientus perku internetu, nemažai parduotuvių yra, kurios prekiauja ingridientais, indeliais ir t.t.
Eiga dažniausia būna tokia: Principu indas inde šildome vandens fazes (gėlių vandenys, hifrolatai, distiliuotas vanduo) ir aliejines (kitame inde - aliejai norimi, sviestai, vaškai) , viskas kaitinama iki 70 C. Po to maišome į vieną indą abi fazes ir po truputį gaunasi kreminė konsistencija, kai pravėsta dažniausiai dedu pagerinimus kokių pageidauju. Plaukams darau ne vienam kartui, keletui dažniausia. Bet ir ne keliems mėnesiams žinoma. smile.gif Čia aš labai taip ūkiškai surašiau, bet esmė aiškesnė gal smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 11:54)
Man patinka pateikimas. Ir labai akivaizdu, kas per uzsiemimas, nes lupu balzamas priekyje padetas, ir receptu knygele. Tik vat del spalviniu variantu nezinau - noretusi spalvoto, bet su grazesnem spalvom, dabar lyg murzinokos jos man atrodo.

Ačiū ir tau už nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 05, 13:47)
Puodelio konkurasas  smile.gif  ir šaunuolė mūsų maija .

Sveikinimai, isties vertas geriausiuju vardo 4u.gif
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 05, 13:57)
Tikrai šaunuolė maija  4u.gif

Maija saunuole! O kaip tau sekasi? Taip aktyviai rodydavaisi temoje, reiksdavaisi, atnesdavai begale nuotrauku, o va emei ir dingai..itariu tiek uzsiemusi esi, kad ne iki SM jau...Gal koki darbeli uznesk blush2.gif
Dosa, patiko tavo vyru sacmatu partija..tik labai jau jautesi tos suvaidintos emocijos...na, todel, kad net abu tokias israiskas padare..kad vyras, tai gerai, bet benriukas galejo toki daugiau pergales israiska nustatyi..na, ten is tiesu nesimato tos israiskos berniuko, bet irgi taip lyg issigandes kilancios gresmes pralosti, pasisukes g.gif bet cia manes gali ir neklausyti, sniegui pasirodzius galva net susisuke...
Atsakyti