Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 12:57)

Jetus, na, Yvette tokį gerą daiktą pasiūlė fotografuoti namų darbams - knygą. Niekas nenori.  biggrin.gif  biggrin.gif O gal neturi namuose..  unsure.gif

Kiekvieno teisė rinktis mirksiukas.gif .
Atsakyti
Keliu is naujo 4 namu darbeli smile.gif

Fiziskai artejant prie objekto.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar paburbuliuosiu biggrin.gif ar fotografuojami yra tik "skanūs" dalykai? aš visai nenorėjau parodyti -"štai imkit mane ir valgykit", norėjau parodyti to granato reljefiškumą, spalvas, jo "odą". Čia taip pat kaip ir su tom apkūniom moterim. Visiems atrodo "skaniau" lieknos, gražios moterys. Bet va, kažkas sugalvojo, kad ir apkūnios moterys gali atrodyti gražiai.

Dėl šerkšno. Tai aš tik perskaičius aną straipsnį ėmiau pastebėti, kad tikrai - sniego šešėlis giedrą dieną yra melsvas bigsmile.gif važiavau kurią čia dieną ir aiškčiojau. Pragyvenau pasauly šitiek metų ir tik kai kažkas pirštu parodė pamačiau, kad ne viską dar žinau apie paprastus dalykus bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, ne i tema, gal zinote kaip paziureti canon 450D koks padarytas kadru skaicius, dekinga is anksto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 05, 13:57)
Tuomet manau, kad pavargusio granato grožį atskleistų tik natiurmortas ir tinkama šviesa. smile.gif
Jei jau akcentavai 'karūnėlę', manau, kad reikėjo fotografuoti iš arčiau. Ir ta 'karūnėlė' turėjo į mus atsukta būti.

na su natiurmortais ir šviesa dar neturiu pakankamai patirties bigsmile.gif o kad karūnėlė turėjo į mus būti atsukta vėlgi nesutinku. Daugiau atsukta, kad labiau vidus matytųsi - taip, bet jei ji būtų visai atsukta, neišryškėtų karūnėlės kontūras taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 05, 13:47)
Puodelio konkurasas  smile.gif  ir šaunuolė mūsų maija .

Man irgi nerealiai gražu. Tikrai verta pirmos vietos biggrin.gif vakar kaip tik skaičiau tą temą, kurioje buvo pristatyta šis projektas, tai vėlgi aikčiojau. Išsisaugojau net sukūrimo techniką. Reiks kada, kai įgusiu pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 02:32)
Sios savaites uzduoti projektui 52 pakoregavo orai. Ketinau fotografuoti dumus, bet kad jau pasnigo, tai pakeiciau planus ir fotografavau serksna. Taip kaip norejau (ryskios ir detalios makro nuotraukos) nesigavo, bet keliom nuotraukom likau patenkinta, taigi rizikuoju parodyti ir jums. Kritikuokit, jei yra ka...  ax.gif

Pirmoji patiko labiausiai, bet ir kitos 2 grazios. Man gal noretusi siek tiek didesnes ryskumo zonos blush2.gif

As jauciu, kad neuzbaigsiu savo 366 projekto... doh.gif Kelias dienas buvau uzsiemusi ne fotografija, tai bent jau 1 diena nuotraukos nera sad.gif O gal pereiti prie 52 projekto, vis tik realesnis butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 11:54)
Nelabai zinau, ka pakomentuoti... jura, sniegas, tiltas, bet nera uz ko uzsikabinti. Pirmoji galetu gal buti idomi, jei butum fotografavus su ilgu islaikymu... del antros net nezinau, gal is arciau ta tilta parodyt. Dabar man neidomu, nepyk.

tikrai nepykstu 4u.gif labai noreciau pazaisti su islaikymu tik gaila trikojo neturiu doh.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 05, 12:39)

as uzskaitau.

QUOTE(веро
@ 2012 02 05, 13:05)

uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 02 05, 17:35)

Fiziskai artejant prie objekto.

Uzskaitau. Tvarkingas ND smile.gif
Atsakyti
kristalines tas ND kuri sitrynei galima sakyti geras, tik jei bandysi is naujo objekta atitrauk toliau nuo fono,kad didesnis skirtumas matytusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai, maija thumbup.gif tikrai verta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 vasario 2012 - 14:05
Idda, perdariau smile.gif

18mm
user posted image

28mm
user posted image

55mm
user posted image
Atsakyti