Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 02 02, 16:10)
Kaip fainaaa. Sirdis nuotraukose tokia banalybe, bet kai matosi, kad ja dare vaikiskos rankutes - jokio banalumo.

o kodėl širdis nuotraukoje yra banalybė?Čia šiaip, padiskutuoti įdomu būtų. Aš mačiusi nemažai foto, kur širdutės simbolis išties nuostabiai atrodo.
Na kartais nervina širdutės ant nėštukių pilvuko, bet čia jau kita tema.

Nesuprantu, jau dviese pakomentavo RG foto,. Čia tik aš iš mėnulio nukritusi ir nematau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 15:14
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:13)

Pasipasakok, atsiskleisk, išsileisk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:13)
Nesuprantu, jau dviese pakomentavo RG foto,. Čia tik  aš iš mėnulio nukritusi ir nematau?

Nesuprantu apie ką jos kalba, mane šmeižia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:12)
ne, nu pypiec, kažkokia atvirų burnų diena lotuliukas.gif

Čia taip nutinka, kai vaikai serga ir lieki namuose. Pradžioj apsidžiaugi, o paskui stogas važiuoja.

Tavo foto man kokios žmogystos trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 02 02, 13:55)

Jau kiek laiko bandau ir niekaip nesuvokiu kaip tai padaryti... Bandžiau kažkada siūstis į PS "actions" bet arba aš nemoku jų įdėti pilnai arba man jie neveikia...

dėk tokį šviesiai oranžinį filtrą
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 17:13)
o kodėl širdis nuotraukoje yra banalybė?Čia šiaip, padiskutuoti įdomu būtų. Aš mačiusi nemažai foto, kur širdutės simbolis išties nuostabiai atrodo.

Na taip, yra graziai pateiktu sirdziu (pvz tavoji biggrin.gif ), bet siaip gal populiarus sis reikalas, kaip ir geles plaukuose ar kt., todel nebeidomus.

Rg, puikiai, viskas ok 4u.gif Klausiu nes foto vyrauja gelsvi atspalviai, bet jie cia tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 vasario 2012 - 15:18
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:15)
Čia taip nutinka, kai vaikai serga ir lieki namuose. Pradžioj apsidžiaugi, o paskui stogas važiuoja.

Tavo foto man kokios žmogystos trūksta.

Sveikatos A. smile.gif

nu gaudžiau ten vieną bobutę, bet jin labai greitai bėgiojo, nepagavau biggrin.gif
p.s. netoli darbo sprogo šiluminė trasa, fotogeniški dūmai verčiasi visą dieną, negaliu dirbt iš to smalsumo, tai..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2012 - 15:19
user posted image

user posted image

user posted image

as ir vel su savo ND, kad ir kaip bandyciau, tai ryskiausias fukusas, koki isgavau sad.gif tarkuokit ir skelkit kas ne taip ir kas taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 14:12)
Sayonara baiminasi Ka  lotuliukas.gif
Kaip čia šiandien smagu.
Gal foto įkelkit kokių, a?

Naujas žaidimas. "UŽSIĖMIMAI" Fotografuokit tai, kas jums šiuo metu atima didžiausią laiko dalį arba tai, kuo užsiimat savaitgaliais, vakarais ir t.t...
Dvi savaitės, kaip visada. Naujai dalyvaujantiems žaidime, pasistenkit, pasiplanuokit, neskubėkit. Pristatykit tvarkingai foto.

jėzau kaip pataikiau nežinodama biggrin.gif prieš porą valandų kaip tik juostą ta tema išfotkinau su kievu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 17:18)
Sveikatos A. smile.gif

nu gaudžiau ten vieną bobutę, bet jin labai greitai bėgiojo, nepagavau biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 16:15)
Pasipasakok, atsiskleisk, išsileisk  biggrin.gif
Papildyta:

tuoj baną gausiu už plepėjimą ne į temą. Nors kitavertus fotografijoj viskas yra į temą. Bekalbant nesąmones gimsta meno kūrinių vizijos galvoje. Vat.
Jaučiu už kiekvieną pasisakymą ne į temą reiktų įkelti po foto. Nauja taisyklė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 02, 15:18)
as ir vel su savo ND, kad ir kaip bandyciau, tai ryskiausias fukusas, koki isgavau sad.gif tarkuokit ir skelkit kas ne taip ir kas taip 4u.gif

čia sūris??? Tu jį paskui suvalgei??
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 17:20)
čia sūris??? Tu jį paskui suvalgei??

ne, cia sokoladas, kurio as nevalgau lotuliukas.gif
Atsakyti