QUOTE(Refresh @ 2012 02 04, 20:42)
Į naują temą - "Užsiėmimai". Sakykit viską ką galvojat Nežinau kuris variantas geresnis. O gal išvis nei vienas.
"Laboratorija" arba "Kaip gimsta rankų darbo kosmetika ... "
"Laboratorija" arba "Kaip gimsta rankų darbo kosmetika ... "
Man patinka pateikimas. Ir labai akivaizdu, kas per uzsiemimas, nes lupu balzamas priekyje padetas, ir receptu knygele. Tik vat del spalviniu variantu nezinau - noretusi spalvoto, bet su grazesnem spalvom, dabar lyg murzinokos jos man atrodo.
QUOTE(Eve... @ 2012 02 04, 21:18)
Nežinau ar galiu čia komentuoti, pačiai liko su diafragma ir baltu spalvos balansu...
O tai kokios problemos? Padaryk, kas dar liko, ir nebeliks klausimu
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 04, 22:31)
man pirmoji liuks. Neatspėčiau kas čia tik ar šerkšnas būt baltas? ar toks buvo sumanymas?
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 04, 22:36)
Jurzole pirmoji super, man labai patiko
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 22:54)
Jurzole, pirma faina
QUOTE(pandre @ 2012 02 05, 10:01)
Pirma, sernas lange, grazu..gal per daug ju ten, bet kaip man primine vaikyste....kai budavau ibedusi savo veiduka i ta saltut saltuteli stikla, istripdydavau lupomis ar siltu oru ta serksna ir ziuredavau, ziuredavau, valandu valandas i tuos beribius rastus..budavo lyg didziuliai medziai, egles su palciomis sakomis...o ko tik ten neiziuredavau...jet, kaip miela pasidare O flickr patiko toji saka kur j/b..ten ir pakomentavau
Aciu Nustebinot truputi su pirmaja, nes man ji maziausiai patinka is visu, kurias parodziau Idejau ja del to, kad butent tai fotografavau projektui - serksna ant stiklo, ir si geriausiai gavosi, bet ryskumu esu nepatenkinta, serksno rastais (arba savo gebejimu juos perteikti) irgi neypac... O va kitos dvi, kurios man labiau patiko, ziuriu, nieko neuzkabino
Man siaip geriausiai patinka tos apserksnijusios sakos, tiek spalvota, tiek j/b. Bet kazkaip susimeciau ir neikeliau ju cia, pagalvojau, niekam nepatiks... man taip buna, jei rodau daugiau nuotrauku, tai tas, kurios man labiausiai patinka, palieku tik Flickr. Gal bijau, kad cia sukritikuos juodai?
R.i.R., nesupratau klausimo del balto serksno. As tik balta ir esu maciusi... ar tu ne to klausei?
QUOTE(eglliux @ 2012 02 04, 23:24)
Na pabandziau dabar fotografuoti, tai pasididinau ISO gal visai normaliai sviesos buvo uzteko rodos kad be blico fotkintu As su 4 ND nu kazkoks netikes vis nesigauna
Man fokuso truksta. Gal ir objektas nedekingas, tas sepetelis.
O jei nesupranti, kodel stalo vaizdas isplaukes, tai gal nelabai supratai esme to ND, kur diafragma reikia keisti...
QUOTE(Idda @ 2012 02 05, 09:52)
Labas rytas, savaitgalį praleidau Palangoje, įkeliu kelias kritikai
Nelabai zinau, ka pakomentuoti... jura, sniegas, tiltas, bet nera uz ko uzsikabinti. Pirmoji galetu gal buti idomi, jei butum fotografavus su ilgu islaikymu... del antros net nezinau, gal is arciau ta tilta parodyt. Dabar man neidomu, nepyk.
QUOTE(веро @ 2012 02 05, 11:12)
Atnesu 3 ir 4 namu darbus.
IR man rodos dar truksta 2 namu uzskaitymui vieno patvirtinimo
IR man rodos dar truksta 2 namu uzskaitymui vieno patvirtinimo
3 ND gerai, o 4-am as nelabai matau skirtumo. Ir nenuostabu, nes atstumu skirtumas irgi beveik niekinis.
Primink, kada rodei 2 ND? O gal as jau uzskaiciau, tada nesvarbu
kristalines, triju uzskaitymu reikia.