QUOTE(Refresh @ 2012 02 04, 22:55)
*Vadinasi nepavyko įliustruoti. Na laukiu dar nuomonių
**Jei domina aišku ir patį procesą galiu papasakoti.
* zinok, nera logai, tik kazkas truputi ne taip...nzn..o gal namu laboratorijos kitaip ir neparodysi?
**Domina
is kur gauni ingriedientu?ir is vis visa eiga domina..kaip pasidarai balzamus plaukams?Ar tik vienkartines kokias kaukes dedi, ar ilgesniam laikui pridarai?
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 04, 23:02)
Sios savaites uzduoti projektui 52 pakoregavo orai.
Pirma, sernas lange, grazu..gal per daug ju ten, bet kaip man primine vaikyste....kai budavau ibedusi savo veiduka i ta saltut saltuteli stikla, istripdydavau lupomis ar siltu oru ta serksna ir ziuredavau, ziuredavau, valandu valandas i tuos beribius rastus..budavo lyg didziuliai medziai, egles su palciomis sakomis...o ko tik ten neiziuredavau...jet, kaip miela pasidare
O flickr patiko toji saka kur j/b..ten ir pakomentavau
QUOTE(eglliux @ 2012 02 05, 00:24)
ir dar klausimelis kodel man vaizdas stalo labai isplaukes yra? ypac ryskiai pirmoje ir antroje nuotraukoje? cia taip turi gautis ar as ka nors blogai padarau?
taigi del to, kad maza ryskumo zona, tai yra, placiai atverta f todel ir ryskumo juostele yra mazyte aplink sufokusuota objekta...o visa kita iki jo ir uz jo yra nerysku..o pirmoje ir antroje, tavo minimose fotografijose taip yra todel, kad placiu kampu emei, ir papuole daug neryskaus, isplauto fono...o trecioje, prizuminus, liko tik ryski, sufokusuota vieta(bet man vis vien to fokuso truksta)
Labas rytas...pas mus vakar prisnigo...bandziau fotografuoti, ale neisejo...sunku man su vienu pypliuku rankose, kuris dar normaliai nevaiksto, o seda i sniega, bala ar dar i gatve ropoja...o didzioji lekia kuliais....likau be normaliu nutorauku....bet vakare, grizus B bent jau su rogutemis prasilekem...kaip tai yra nutostabu..vaikai is laimes spygavo....mes irgi...kad taip daugiau tokiu ziemisku malonumu....
turiu 5 juosteles ryskinimui...bet nematau kada galiu tai padaryti..jau man burbuliukai laksto, kaip noriu skanuoti jas