Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 20:12)
Kas klausėt dėl ISO didinimo. Jei ND taip suformuluotas, reiškia taip ir atlikit  biggrin.gif  Prašom ragiukų nerodyti ir teisingai viską atlikti, vat.
Paskui pačiom gyvenimas palengvės kai suvoksit kas ir kaip

As klausiau biggrin.gif Ir viena naujoke is kelio isvedziau, bet nesijauciu labai kalta, nes be rysio tas ND vis tiek tongue.gif Na bet... tu teisi, jei taip parasyta, reikia taip ir daryti, kol nebus parasyta kitaip smile.gif

R.i.R, tai lauksim nebe oranzinio granato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 04, 21:24)
As klausiau biggrin.gif Ir viena naujoke is kelio isvedziau, bet  nesijauciu labai kalta, nes be rysio tas ND vis tiek  tongue.gif Na bet... tu teisi, jei taip parasyta, reikia taip ir daryti, kol nebus parasyta kitaip  smile.gif

R.i.R, tai lauksim nebe oranzinio granato  biggrin.gif

Aš tyčia parinksiu oranžinį, kad mažiau kalta jausčiausi biggrin.gif
Atsakyti
Į naują temą - "Užsiėmimai". Sakykit viską ką galvojat smile.gif Nežinau kuris variantas geresnis. O gal išvis nei vienas.

"Laboratorija" arba "Kaip gimsta rankų darbo kosmetika ... "

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 21:12)
веро, pagrindas truputį čiuožia, bet užskaitau. Nes ganėtinai tvarkingai ir aiškiai atlinkta.

Jau taip stengiausi ta pagrinda suziureti ir kompe vis tiek matosi kad siek tiek ciuozia smile.gif dar ir lenta tokia, kad sunku buvo tiesiai nufotkinti smile.gif Nu bet siai dienai manau maksimaliai tiesiai pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 19:47)

Dieve, mergaitės, juk atsiprašiau, sakiau - nei viena, ne temoj/ nebekankinkit, nes man žaislus reiks susirinkt ir išeit.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 04, 20:42)
Į naują temą - "Užsiėmimai". Sakykit viską ką galvojat smile.gif Nežinau kuris variantas geresnis. O gal išvis nei vienas.
vau, koks įdomus užsiėmimas bigsmile.gif Papasakok.
O kaip užsiėmimą iliustruojanti nuotrauka, na nežinau... Pamaniau, kad tai vaistai. Bet čia taip slidu.

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 04, 21:08)
Dieve, mergaitės, juk atsiprašiau, sakiau - nei viena, ne temoj/ nebekankinkit, nes man žaislus reiks susirinkt ir išeit.
Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Žiauriai patiko namų darbai su "vyšniom" 4u.gif Tikrai gražu ir tvarkinga... ax.gif

Nežinau ar galiu čia komentuoti, pačiai liko su diafragma ir baltu spalvos balansu... bigsmile.gif
Atsakyti
p.s. naujokams patarimas. Užsisakiau šiandien naujus akinius. Bus po poros savaičių. Junkitės dabar, nes paskui geriau matysiu ir su nušokusiu fokusu nebeprastumsit ND  biggrin.gif Dabar tai nedažlibinu, viskas sueitų

bet kitu klaidos ir be akiniu akis bado verysad.gif doh.gif
Esu ziauriai uzsiparinusi del to ciuozimo, ir kad is 10to karto vos ne tik pavyksta unsure.gif nesuprantu, ziopla ir zvaira turbut esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 21:14)
vau, koks įdomus užsiėmimas  bigsmile.gif  Papasakok.
O kaip užsiėmimą iliustruojanti nuotrauka, na nežinau... Pamaniau, kad tai vaistai. Bet čia taip slidu.

Vadinasi nepavyko įliustruoti. Na laukiu dar nuomonių smile.gif

O pasakoti lyg ir nėra ką... Tiesiog lygiai taipat kaip žiūrim ką valgom, taipat ir renkamės ką naudoti kasdien savo asmeninei higienai. Gaminuosi sau kremus, lūpų balzamus, plaukų kondicionierius ir t.t. Žinoma ir vaikams. Natūralius, be chemijos. Tuo pačiu ir užsiėmimas, tikslas kažką naujo sužinoti. Ko nemoku pasaigaminti, perku. :] Taipat kas natūralu. Nesu 100 procentinė natūralistė, trūksta dar daug, bet žengiam link to tiesiog. smile.gif
Jei domina aišku ir patį procesą galiu papasakoti. smile.gif
Bet aš manau dar bandysiu tai iliustruot. Kad būtų geriau suprantama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 04 vasario 2012 - 21:58
Sios savaites uzduoti projektui 52 pakoregavo orai. Ketinau fotografuoti dumus, bet kad jau pasnigo, tai pakeiciau planus ir fotografavau serksna. Taip kaip norejau (ryskios ir detalios makro nuotraukos) nesigavo, bet keliom nuotraukom likau patenkinta, taigi rizikuoju parodyti ir jums. Kritikuokit, jei yra ka... ax.gif

Tarp kitko, net nezinau, kodel, bet sikart visas norejosi kirpti butent kvadratu...

user posted image

user posted image

user posted image

Dar kelios - Flickr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 04 vasario 2012 - 22:04
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 04, 23:02)
Sios savaites uzduoti projektui 52 pakoregavo orai. Ketinau fotografuoti dumus, bet kad jau pasnigo, tai pakeiciau planus ir fotografavau serksna. Taip kaip norejau (ryskios ir detalios makro nuotraukos) nesigavo, bet keliom nuotraukom likau patenkinta, taigi rizikuoju parodyti ir jums. Kritikuokit, jei yra ka...  ax.gif

man pirmoji liuks. Neatspėčiau kas čia smile.gif tik ar šerkšnas būt baltas? ar toks buvo sumanymas?

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 04, 20:42)

"Laboratorija" arba "Kaip gimsta rankų darbo kosmetika ... "

man nelabai, kažkaip kitaip buteliuku norėtusi, bet mintis įdomi, pabandyk dar variantų padėlioti. Ir man tokiai minčiai turbūt jb labiau patiktu g.gif bet čia tik pamastymai

QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 21:40)
bet kitu klaidos ir be akiniu akis bado  verysad.gif  doh.gif
Esu ziauriai uzsiparinusi del to ciuozimo, ir kad is 10to karto vos ne tik pavyksta unsure.gif nesuprantu, ziopla ir zvaira turbut esu smile.gif

gali būt kad tau čiuožia del objektyvo iškraipymu, o ne žvaira mirksiukas.gif

Jurzole pirmoji super, man labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 vasario 2012 - 22:36