Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 17:25)
dar nepaleisk kompo per langą. Kai ji atliks WB namų darbus nebebus tas granatas oranžinis. Dabar atleistina  smile.gif
Papildyta:

neįsiskaitei į ND. Ten parašyta mažindami diafragmą, didinkit ISO.
Tai neužskaitysiu.
Egliux, aš atsiprašau, pati tave subalamūtinau. Nepažiūrėjau kurį ND atlikinėji. Tai ne lygaus fono reikia, o margo, kad matytum kas vyksta. Atsiprašau dar kartelį.
Bet žinok, nors ir fonas tiktų, vistiek su tavo ND kažkas negerai. Žinok fokuso trūksta.
Kai perdarinėsi, daiktus atitrauk nuo fono.
Koks objektyvas?

eeeech... taip įsismaginau, o batareikos abi numirė... pakrovėjas darbe... hrrr... triniti.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 17:25)
Pagalvojau, kad  gal spalvos mano kompo grybauja -zalsva oda jaunoji, oranzinis granatas... biggrin.gif 
aciu, nuraminai  4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 16:25)

Bet žinok, nors ir fonas tiktų, vistiek su tavo ND kažkas negerai. Žinok fokuso trūksta.
Kai perdarinėsi, daiktus atitrauk nuo fono.
Koks objektyvas?

NIKKOR 18-55 mm AF-S DX taip raso g.gif bandysiu ryt nes jau per tamsu tam mano fotikui, arba nemoku as pasidaryti kad fotografuotu normaliai doh.gif
o tai kas del fokuso gali buti, nes namu darbas su fokusu tai pavyko, o dabar va nera jo g.gif unsure.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(rG @ 2012 02 03, 21:23)
Man tas pats. O šiaip priminė jau mažai besirodančios Jūratikės fs, ji irgi su vaikais panašiai, net susimėčiau vienu momentu biggrin.gif

skaitau viską, tiesiog menesiukui buvau dingusi, nei kompo, nei neto, atsilikau...aparatas taipogi dulkes renka, ilsisi
panašumas, dėl to,kad du vaikučiai, porelė, gal dėl to...o šiaip, gavau pastabą dėl daug daiktų kadre, imu tai į galvą...

QUOTE(pandre @ 2012 02 04, 00:58)

Nu graziausiai...eiti reikia ziureti kaip Juratike fotografuoja..idomu su kuo mane supainiojai g.gif  sakai ir tau visko per daug?! eikit sau...nulinciavot mane...

Manau dėl porelės ir dėl daiktų visumos, nežinau daugiau dėl ko...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 15:34)
na nebūtinai dailių. Turi namuose knygų. Vat sekantį tarkim ND pabandyk su ja padaryti. Kai knygą atverstą padedi ant stalo, keli lapai paprastai ore lieka. Jau kažkas kitokio, įdomesnio. Kavos puodelis. Vaza. Gėlė....

ne knyga,bet gal tiks smile.gif

18mm
user posted image

32mm
user posted image

55mm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 04 vasario 2012 - 16:58
Kaip dabar antras n/d

f 4.5
user posted image

f 9
user posted image
f 22
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo вероника: 04 vasario 2012 - 16:58
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 17:45)

iš karto sakau - trauk lauk nuotraukas ir neerzink senbuvių su tokiu nukirpimu. Jei jau mano oranžinis granatas nepraėjo, šitas irgi nepraeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 04 vasario 2012 - 16:59
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 16:45)
ne knyga,bet gal tiks smile.gif

18mm

Fokusą pametei. smile.gif Perdaryk. Ir patrauk toliau nuo tos medžiagos fotografuojamą objektą. smile.gif

веро,
viskas aišku dabar. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 vasario 2012 - 17:03
QUOTE(Ka @ 2012 02 04, 18:00)

f 4.5
f 9

Atrodo, kad prie f/9 labiau suliejo foną, nei prie f/4.5. Gal kažką sumaišei?  smile.gif

Kai tik idejau i SM iskart pamaciau, kad foto ne taip nukopijavau ir iskart pakeiciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo вероника: 04 vasario 2012 - 17:02
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 04, 16:58)
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 17:45)

iš karto sakau - trauk lauk nuotraukas ir neerzink senbuvių su tokiu nukirpimu. Jei jau mano oranžinis granatas nepraėjo, šitas irgi nepraeis mirksiukas.gif

sakai? biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 04, 17:00)
Fokusą pametei.  smile.gif Perdaryk. Ir patrauk toliau nuo tos medžiagos fotografuojamą objektą.  smile.gif

ne ta buvau ikelus 18mm., susimaise man jau viskas wacko.gif
kad ta medziaga ten vos 40x40 biggrin.gif daugiau nieko margo neradau bigsmile.gif
zodziu, kapai su tais ND, o maniau cia bus bajka bigsmile.gif
nu siandien jau gana ax.gif ne, tai ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 04 vasario 2012 - 17:05
Iš tikrųjų galima labai jau dailiai padaryti su tais rėminimais, apgalvojus, pažaidus, na, bet darau pratęsimą šitaip, lengvai biggrin.gif Spalvų truputį ir šilumos smile.gif
[redaguota]
user posted image

Galima ir šitaip, neapsisprendžiu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 17:39
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 18:13)
Iš tikrųjų galima labai jau dailiai padaryti su tais rėminimais, apgalvojus, pažaidus, na, bet darau pratęsimą šitaip, lengvai biggrin.gif Spalvų truputį ir šilumos smile.gif

man pirmas smile.gif antrajame norisi galvą pasukus žiūrėti. tvardausi, kad wubiko nedėčiau biggrin.gif man kaip atvirutė. bet rodos, kad pagrindas kreivokas (sprendžiant iš tos vietos, kur jie sueina g.gif )
ir dar apatiniai puodeliai galėtų būti vienoj linijoj su viršutiniais, tada visai atrodytų kaip atspindys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 04 vasario 2012 - 17:26
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 04, 17:21)
man pirmas  smile.gif antrajame norisi galvą pasukus žiūrėti. tvardausi, kad wubiko nedėčiau  biggrin.gif man kaip atvirutė. bet rodos, kad pagrindas kreivokas (sprendžiant iš tos vietos, kur jie sueina  g.gif )

ne pagrindas, bet paveiksliukai biggrin.gif
matau, bandau patvarkyti, bet turbūt tingėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 17:29