Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eglliux @ 2012 02 04, 16:43)
As ir cia su 4 ND  blush2.gif

neužskaitysiu nes WB nesureguliuotas, na bet atleidžiama, nes dar to ND nedarei.
Gal, kad be akinių, bet man rodos fokusas visose trijose foto nušokęs.
Na ir dar todėl, kad pagrindas, tai, ant ko dedi fotografuojamą daiktą, turėtų lygūs būti, ne čiuožti. Atsistok prieš fotografuojamą daiktą, kad ir fotografavimo kampas būtų tiesioginis, o ne labiau iš kairės ar dešinės. Na ir fonas negražiai atrodo. Gal virtuvėje turi kokį kampelį, kur galėtum pasidėti savo daiktą ir fotografuoti prie lygaus fono, kad nebūtų tarkim baldų už jų.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 15:44)
Jo, yra toks sumanymas - dar žalia jaunoji biggrin.gif Jaunikį tai oranžinį padariau.

Tada jau geriau ryskiai zalia biggrin.gif lotuliukas.gif kaip Srekas biggrin.gif Nes tokia odos spalva buna pas zmogu, kai organizme eritrocitai zusta.....
dabar ziuriu ir galvoju, gal cia grazu zaliai geltona zmogaus oda, arba as absoliuciai nieko nesuprantu doh.gif ... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 15:39)
Neišimsiu kuriam laikui biggrin.gif Šiaip yra tų perfect standart nuotraukų, bet man jos tiesiog nebeįdomios. Kažkaip. Tai paėmiau vieną kitą kur patinka.
user posted image

dabar pamačiau, kad mėlynuoja drugeliai, pakeisiu. Spalvotą palikau, bet čia iš juodumos traukta

user posted image

Čia kreiva palikau kol kas, kadangi dar neatidaviau, tai nežinau, gal dar ir tiesinsiu, kaip pasakysit. Irgi iš juodumos. Realiai buvo juoda nuotrauka biggrin.gif

user posted image
O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau  blush2.gif  Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai  už palaikymą biggrin.gif
user posted image

šita dar iš senesnių, sorry dėl užrašo, tingiu ieškot
user posted image

bene is kretingos busi? smile.gif
Atsakyti
Labs,
2ND
f/1.8
1/50 sec
ISO-100
user posted image

f/11
0.6 sec
ISO-100
user posted image

f/22
4 sec
ISO-100
user posted image
Atsakyti
O kodel granatas oranzinis ?
Ar man kompa per langa paleisti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 17:11)
Ar man kompa per langa paleisti  g.gif  g.gif

blink.gif o ką aš dabar žinau, kodėl jis oranžinis? g.gif ar gali būti dėl to, kad kambary daug raudonos spalvos? ir saulė vakarėjanti šviečia g.gif
Atsakyti
Bandau vel ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif
Papildyta:
Kazkaip per tamsu darosi jau rodos, reiks ryt bandyti vel, tos dezutes ziuriu nei sis nei tas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 17:11)
Ar man kompa per langa paleisti  g.gif  g.gif

dar nepaleisk kompo per langą. Kai ji atliks WB namų darbus nebebus tas granatas oranžinis. Dabar atleistina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 04, 17:07)
Labs,
2ND

neįsiskaitei į ND. Ten parašyta mažindami diafragmą, didinkit ISO.
Tai neužskaitysiu.

Egliux, aš atsiprašau, pati tave subalamūtinau. Nepažiūrėjau kurį ND atlikinėji. Tai ne lygaus fono reikia, o margo, kad matytum kas vyksta. Atsiprašau dar kartelį.
Bet žinok, nors ir fonas tiktų, vistiek su tavo ND kažkas negerai. Žinok fokuso trūksta.
Kai perdarinėsi, daiktus atitrauk nuo fono.
Koks objektyvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 vasario 2012 - 16:26
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 17:19)
dar nepaleisk kompo per langą. Kai ji atliks WB namų darbus nebebus tas granatas oranžinis. Dabar atleistina  smile.gif

Pagalvojau, kad gal spalvos mano kompo grybauja -zalsva oda jaunoji, oranzinis granatas... biggrin.gif
aciu, nuraminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 04, 17:04)

nugi graziai prase necituot nuotrauku doh.gif
Atsakyti
nebesikartosiu jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 vasario 2012 - 16:30
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 04, 16:04)
bene is kretingos busi? smile.gif

Ištrink foto. Please. Savo cituojamoje žinutėje. smile.gif Thanks. biggrin.gif
Atsakyti