Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 02 04, 15:44)

вероника gerai. Skirtumas nedidukas, bet matai pati jį?

Taip matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 02 04, 12:36)
Labuka. Šiandien ir vėl bandžiau fotografuoti Rugilę, daugiau neturiu ką.  biggrin.gif Jei bus ką pakomentuoti super.  biggrin.gif

Pirmoji graži. Tik man labai norėtųsi apčios bei dešinio šono labiau. Pasistenk kitą kartą ne taip suspausti, palik daugiau erdvės.
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 02 04, 15:36)
Sveikos, antras namu darbas

gal netingėsi perdaryti, nesupyk. Pirma foto ok, bet tarp antros ir trečios diafragmos skirtumas nedidelis. Antrą imčiau f10 o trečią foto gal su f22. Aiškiau skirtumą pamatysi. Gerą foną pasirinkai ir objektą. Kai perdarinėsi, gali jį visą sutalpinti smile.gif
Jaučiuosi ragana, varydama perdarinėti.

Aistulle, ne visi žaislai yra fotogeniški. Šitas šuniukas taip iš arti fotografuojamas nėra labai mielas. Šiaip gražiai mergaitė guli ir pėdutės gražiai atrodo. Spalvos suknelės su šuniuku nedera. Fotografuodama ir į tai atkreipčiau dėmesį. Nepaisant visko, aš už pirmą, spalvotą foto.
Trečia, gaila, kad mergaitės žvilgnis kažkur kitur, ne į objektyvą. Taip pat rankute lengviau pasiremti galėtų, švelniau.
Mane paskutinė foto vistik labiausiai sužavėjo. Yra trūkumų, bet graži. Viršuje vos erdvės stinga.
Visose foto mergaitė u juodu lankeliu, nesiderina prie suknelės.
Vat kiek kabliukų.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 14:22)
Aš kitaip ir neįsivaizduoju  4u.gif

Įmanoma rasti viduriuką, be jokių abejonių, bet jei nori kardinalumo, tai žinoma nieko neišeis.
O tai smagi Tavo patirtis... Norėčiau aš juostą pabandyt, seniai noriu (veidrodinio juostinio, muilines bandžius). Tik laiko dabar neturiu, vėliau.

na seniau aš ėjau tuo keliu, kad išmokti fotkinti apskritai...dirbti su nustatymais, eksperimentuoti vardan foto kokybės... dabar jau kūrybiškumo gal daugiau ..

aš irgi noriu juostos...seniai jau slapčia pasvajoju.. cool.gif gėriuosi kitų juostiniais darbais..

va yvette davė juostą man per meet'ą, išfotkinau ir dingo ji man per kraustymąsi verysad.gif o ir canon'ą juostinį pardaviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 vasario 2012 - 14:57
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 14:52)

Aistulle, ne visi žaislai yra fotogeniški. Šitas šuniukas taip iš arti fotografuojamas nėra labai mielas. Šiaip gražiai mergaitė guli ir pėdutės gražiai atrodo. Spalvos suknelės su šuniuku nedera. Fotografuodama ir į tai atkreipčiau dėmesį. Nepaisant visko, aš už pirmą, spalvotą foto.
Trečia, gaila, kad mergaitės žvilgnis kažkur kitur, ne į objektyvą. Taip pat rankute lengviau pasiremti galėtų, švelniau.
Mane paskutinė foto vistik labiausiai sužavėjo. Yra trūkumų, bet graži. Viršuje vos erdvės stinga.
Visose foto mergaitė u juodu lankeliu, nesiderina prie suknelės.
Vat kiek kabliukų.

Ačiū, už išsamų pakomentavimą. 4u.gif ir dėkui kitoms. smile.gif
Dėl to šunio sutinku, man jis ir nėra gražus, bet ji jo norėjo, ir jei būčiau prieštaravus, mūsų pozavimas būtų baigtas. biggrin.gif
Atsakyti
Vel as cia blush2.gif

f3.5
user posted image

f8
user posted image

f16
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 13:19)
Vel as cia  blush2.gif

Dabar užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 16:19)
Vel as cia  blush2.gif

nu užskaitau, užskaitau. Nors dailesnių daiktų yra.
Dabar šiaip skirtumas geriau matosi. Nors daiktas nuo pagrindo čiuožia. Stenkis prieš spausdama mygtuką sužiūrėti ar tiesiai ten viskas pas tave.
Klausyk, o išduosi ką čia tokio fotografavai? Nu neįsivaizduoju kas čia taip juoduoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 vasario 2012 - 15:25
QUOTE(dosa @ 2012 02 04, 15:22)
Dabar užskaitau  smile.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 15:24)
nu užskaitau, užskaitau. Nors dailesnių daiktų yra.
Dabar šiaip skirtumas geriau matosi. Nors daiktas nuo pagrindo čiuožia. Stenkis prieš spausdama mygtuką sužiūrėti ar tiesiai ten viskas pas tave.
Klausyk, o išduosi ką čia tokio fotografavai? Nu neįsivaizduoju kas čia taip juoduoja.

thumbup.gif
kad nerandu as tu dailiu daiktu blush2.gif vient suns ir dukrytes zaislai smile.gif
Kaip cia dbr vadinasi tas daiktas, nu zodziu, dezute ziedeliui idet biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 16:29)
bigsmile.gif
thumbup.gif
kad nerandu as tu dailiu daiktu blush2.gif  vient suns ir dukrytes zaislai smile.gif 
Kaip cia dbr vadinasi tas daiktas, nu zodziu, dezute ziedeliui idet biggrin.gif mirksiukas.gif

na nebūtinai dailių. Turi namuose knygų. Vat sekantį tarkim ND pabandyk su ja padaryti. Kai knygą atverstą padedi ant stalo, keli lapai paprastai ore lieka. Jau kažkas kitokio, įdomesnio. Kavos puodelis. Vaza. Gėlė....
Atsakyti
As ir cia su 4 ND blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 04 vasario 2012 - 15:43
QUOTE(eglliux @ 2012 02 04, 15:43)
As ir cia su 4 ND  blush2.gif

Ne. Pirmose dviejose fokuso nėra. schmoll.gif Sakyčiau sudėtingą objektą pasiėmei kaip namų darbams.
Atsakyti