Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 04, 13:51)
zinok, bent jau man, flickr po sita foto neleidzia komentuot. nera net lauko kur komentara rasyt wink.gif

Įdomiai g.gif Na, ką padarysi, nėra tas flickras irgi tobulas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 04, 11:51)
zinok, bent jau man, flickr po sita foto neleidzia komentuot. nera net lauko kur komentara rasyt wink.gif

Ir man taipogi-negali kometuoti, gali tik į mėgstamas dėti. Gal tu specialiai čia taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:39)
O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau  blush2.gif  Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai  už palaikymą biggrin.gif

Taip ir buna, kai komentarus uzblokuoji mirksiukas.gif As pvz norejau komentuoti, nes man patiko - paskui cia norejau klausti, bet pamirsau... smile.gif
Atsakyti
Nu geras, radau problemą, bet nieko specialiai nespaudžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:39)
O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau  blush2.gif  Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai  už palaikymą biggrin.gif

Ne, nu biggrin.gif

Erika, nors nesugalvoju, kurioj vietoj galėjai gauti su skuduru, bet tikiuosi, ne nuo manęs? Nes aš čia vis blogietė pastaruoju metu, tuoj kompleksą dėl savo šlykštumo įsivarysiu, tai jei aš, tai atleisk. O jei ne aš, tai gerai, kad ne aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 10:31)
Nežinau kiek laiko aš pakibus "ant fotografijos" biggrin.gif Turbūt nuo paauglystės  kai pradėjau su juostinėm muilinukėm pleškint. Nors mokykloj į būrelį nėjau  schmoll.gif Labiau patiko dainuoti, vaidinti.
O čia buvau prieš keletą metų kai buvau nėščia, bet sudalyvavau keliuose "konkursuose", pamačiau, kad kažkas nesigauna (bet niekas nesakė) ir patyliukais pasiploviau, niekas turbūt ir nepastebėjo. O rimtai tai pernai.

Ir aš nuo pernai... bigsmile.gif

o fotkinu nuo 16 metų, pradėjau su Smena, po to Zenitu.. labai ėjau ant meno...kadangi dailės mokyklą lankiau ir buvo tatai paauglystės laikai, tai norėjosi maišto...norėjosi išskirtinumo (pagal tuo metu mano supratimą) biggrin.gif ...vargšus šuniukus fotkinau, kaip čia kažkada kažkas juokėsi biggrin.gif tai vat aš taip fotkinau...fotkinau kaukoles galvijų nespalvotai netoli mėsos kombinato Šiauliuose...fotkinau pakabintas ožkų kaukoles su ragais pas save kaime, negyvą sušalusį šunį šiukšlyne.. doh.gif

...fotoparodėles kelias esu turėjus...

o dabar va į kokį popsą nuėjau biggrin.gif bet jau kažkaip prasideda atskyrimas mano galvoj...šeimos fotografijos, kurią darau žmonėms...ir sau mielų kadrų, kuriuos darau kiek kitaip.. ax.gif iš tiesų tai nuo abiejų dalykų jaučiu pasitenkinimą, malonumą tai daryt...gyvenu tuo ir džiaugiuosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 vasario 2012 - 14:19
QUOTE(gotte @ 2012 02 04, 14:18)
bet jau kažkaip prasideda atskyrimas mano galvoj...šeimos fotografijos, kurią darau žmonėms...ir sau mielų kadrų, kuriuos darau kiek kitaip.

Aš kitaip ir neįsivaizduoju 4u.gif
Įmanoma rasti viduriuką, be jokių abejonių, bet jei nori kardinalumo, tai žinoma nieko neišeis.
O tai smagi Tavo patirtis... Norėčiau aš juostą pabandyt, seniai noriu (veidrodinio juostinio, muilines bandžius). Tik laiko dabar neturiu, vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 14:23
Jurzole, man irgi nespalvota labiau. Gerai cia pakomentavi tas foto, bet vis idomesnes tavo foto darosi, as irgi kada keliausiu i miesta pasivaiksciot su fotiku ax.gif

GiedreB, man patiko, kad yra ta antra virve ir segtukas ant jos, kuria gilumo ispudi mirksiukas.gif o ir siaip pati ideja faina.
Atsakyti
Labuka. Šiandien ir vėl bandžiau fotografuoti Rugilę, daugiau neturiu ką. biggrin.gif Jei bus ką pakomentuoti super. biggrin.gif

Ir patarkit gražiau spalvota ar ne ši foto?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos, antras namu darbas

f 4.5
user posted image
f 7.1
user posted image
f 10
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 14:39)

Turiu klausima, o kodel jaunosios oda "zalia"? (ten, kur drugeliai ir kitoje, kur visu ugiu jaunoji ) ar toks sumanymas?

Aisutule, man tecia graziausia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 04 vasario 2012 - 14:41
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 04, 14:39)
Turiu klausima, o kodel jaunosios oda "zalia"? (ten, kur drugeliai ir kitoje, kur visu ugiu jaunoji ) ar toks sumanymas?

Jo, yra toks sumanymas - dar žalia jaunoji biggrin.gif Jaunikį tai oranžinį padariau.

Aistulle, pirmoji, spalvota patinka smile.gif Šaunuolė smile.gif
вероника gerai. Skirtumas nedidukas, bet matai pati jį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 14:49