Mane irgi murkdė su ND, ir visai nesigailiu dabar
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 04, 12:51)
Nepastebejau, kas tave "skriaude" vakar, bet gal tiesiog nesusikalbejimas gavosi, kaip daznai kad buna?
Atsiprašau, nesusikalbėjimas vėl, matyt diena man tokia, forume tikrai nieks neskriaudė, neskriaudžia ir tikiuosi neskriaus
Ir šiaip nesu nuskriausta
..
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 13:08)
RG nu tik nesakyk, kad buvai foto įkėlusi ir išėmei mušim.
p.s. žinok kažkuria prasme eini mano pėdom Buvau didžiausia foto dėliotoja ir išėmėja Fotografų skyrelyje Vos vienas spėdavo pažiūrėti, žiū foto nebėra.
Tiesa, atpratau, smagu, kam nors kitam estafetę perduoti. Ir tu atprasi
p.s. žinok kažkuria prasme eini mano pėdom Buvau didžiausia foto dėliotoja ir išėmėja Fotografų skyrelyje Vos vienas spėdavo pažiūrėti, žiū foto nebėra.
Tiesa, atpratau, smagu, kam nors kitam estafetę perduoti. Ir tu atprasi
Neblogom pėdom einu. Ne. Tiesiog nors ir pati esu nebloga provokatorė, esu teisybės ieškotoja, mane supykdė žodžiai, kurie liečia daugelį žmonių, bet nieko nebesakysiu Nes nerandu tam žodžių
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 04, 13:13)
O, ir tu į tą pačią pusę pėduoji?
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:18)
O, ir tu į tą pačią pusę pėduoji?
ai, nezinau, kas su manim daros
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 14:17)
Neblogom pėdom einu. Ne. Tiesiog nors ir pati esu nebloga provokatorė, esu teisybės ieškotoja, mane supykdė žodžiai, kurie liečia daugelį žmonių, bet nieko nebesakysiu Nes nerandu tam žodžių
norėčiau tave realiai pažinti. Man įdomu kaip tu trini savo žodžius, kai jie išplasnoja, bet realiame pokalbyje
Ir ne tik dėl to norėčiau pažinti.
p.s. šiandien visai nesimokina. Jau pykina nuo beprasmių, mintinai kalamų žodžių
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:17)
Nesusireikšminkit
Norėjau pasakyti, kad net pažįstant žmogų, žinant jo jumoro lygį, kartais gali kilti nemalonus pojūtis ir tai kas vakar prajuokino iki ašarų, šiandien gali sujaukti jausmus. Tai suprantama tik mano pačios problema.
Atsiprašau už ne vietoj ir ne laiku parašytą sakinį.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 04, 13:19)
ai, nezinau, kas su manim daros
man irgi. Nors žinau Tai nesusiję su forumais QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 13:19)
norėčiau tave realiai pažinti. Man įdomu kaip tu trini savo žodžius, kai jie išplasnoja, bet realiame pokalbyje
Ir ne tik dėl to norėčiau pažinti.
p.s. šiandien visai nesimokina. Jau pykina nuo beprasmių, mintinai kalamų žodžių
Pliurpt tai aš mėgstu realiai. Kuo toliau tuo labiau, darosi bloga nuo virtualumo. Manau, kad susitiksim kadanors, kažkaip neabejoju, nes fotografijos mest nežadu Ir ne tik dėl to norėčiau pažinti.
p.s. Nu jo, suprantu, aš taip mokytis niekad nemokėjau.
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 04, 13:21)
Nesusireikšminkit
Norėjau pasakyti, kad net pažįstant žmogų, žinant jo jumoro lygį, kartais gali kilti nemalonus pojūtis ir tai kas vakar prajuokino iki ašarų, šiandien gali sujaukti jausmus. Tai suprantama tik mano pačios problema.
Nežinau ką turi omeny, nepastebėjau, kas Tave užgavo, bet žinant, kad mes visi pasiimam viską kas mums patiems svarbu iš elementariausių dalykų, tai manęs nė nestebina Norėjau pasakyti, kad net pažįstant žmogų, žinant jo jumoro lygį, kartais gali kilti nemalonus pojūtis ir tai kas vakar prajuokino iki ašarų, šiandien gali sujaukti jausmus. Tai suprantama tik mano pačios problema.
Papildyta:
Norit įdėsiu gražios nuotakos nuotraukų? kokias keturias. pakomentuosit, pakritikuosit?
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 14:33)
Norit įdėsiu gražios nuotakos nuotraukų? kokias keturias. pakomentuosit, pakritikuosit?
spėsim pažiūrėt, neišimsi?
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 13:36)
spėsim pažiūrėt, neišimsi?
Neišimsiu kuriam laikui Šiaip yra tų perfect standart nuotraukų, bet man jos tiesiog nebeįdomios. Kažkaip. Tai paėmiau vieną kitą kur patinka.
dabar pamačiau, kad mėlynuoja drugeliai, pakeisiu. Spalvotą palikau, bet čia iš juodumos traukta
Čia kreiva palikau kol kas, kadangi dar neatidaviau, tai nežinau, gal dar ir tiesinsiu, kaip pasakysit. Irgi iš juodumos. Realiai buvo juoda nuotrauka
O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai už palaikymą
šita dar iš senesnių, sorry dėl užrašo, tingiu ieškot
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:39)
O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai už palaikymą
zinok, bent jau man, flickr po sita foto neleidzia komentuot. nera net lauko kur komentara rasyt