Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mane irgi murkdė su ND, ir visai nesigailiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
RG nu tik nesakyk, kad buvai foto įkėlusi ir išėmei lotuliukas.gif mušim.

p.s. žinok kažkuria prasme eini mano pėdom biggrin.gif Buvau didžiausia foto dėliotoja ir išėmėja Fotografų skyrelyje biggrin.gif Vos vienas spėdavo pažiūrėti, žiū foto nebėra.
Tiesa, atpratau, smagu, kam nors kitam estafetę perduoti. Ir tu atprasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 vasario 2012 - 13:09
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 04, 12:51)
Nepastebejau, kas tave "skriaude" vakar, bet gal tiesiog nesusikalbejimas gavosi, kaip daznai kad buna?  ax.gif

Atsiprašau, nesusikalbėjimas vėl, matyt diena man tokia, forume tikrai nieks neskriaudė, neskriaudžia ir tikiuosi neskriaus biggrin.gif
Ir šiaip nesu nuskriausta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 04 vasario 2012 - 13:13
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 04 vasario 2012 - 13:16
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 13:08)
RG nu tik nesakyk, kad buvai foto įkėlusi ir išėmei  lotuliukas.gif  mušim.

p.s. žinok kažkuria prasme eini mano pėdom  biggrin.gif  Buvau didžiausia foto dėliotoja ir išėmėja Fotografų skyrelyje  biggrin.gif Vos vienas spėdavo pažiūrėti, žiū foto nebėra.
Tiesa, atpratau, smagu, kam nors kitam estafetę perduoti. Ir tu atprasi

Neblogom pėdom einu. Ne. Tiesiog nors ir pati esu nebloga provokatorė, esu teisybės ieškotoja, mane supykdė žodžiai, kurie liečia daugelį žmonių, bet nieko nebesakysiu biggrin.gif Nes nerandu tam žodžių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 04, 13:13)

O, ir tu į tą pačią pusę pėduoji? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:18)
O, ir tu į tą pačią pusę pėduoji? biggrin.gif

ai, nezinau, kas su manim daros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 14:17)
Neblogom pėdom einu. Ne. Tiesiog nors ir pati esu nebloga provokatorė, esu teisybės ieškotoja, mane supykdė žodžiai, kurie liečia daugelį žmonių, bet nieko nebesakysiu  biggrin.gif Nes nerandu tam žodžių  lotuliukas.gif

norėčiau tave realiai pažinti. Man įdomu kaip tu trini savo žodžius, kai jie išplasnoja, bet realiame pokalbyje smile.gif
Ir ne tik dėl to norėčiau pažinti.
p.s. šiandien visai nesimokina. Jau pykina nuo beprasmių, mintinai kalamų žodžių
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:17)
Neblogom pėdom einu. Ne. Tiesiog nors ir pati esu nebloga provokatorė, esu teisybės ieškotoja, mane supykdė žodžiai, kurie liečia daugelį žmonių, bet nieko nebesakysiu  biggrin.gif Nes nerandu tam žodžių  lotuliukas.gif

Nesusireikšminkit biggrin.gif
Norėjau pasakyti, kad net pažįstant žmogų, žinant jo jumoro lygį, kartais gali kilti nemalonus pojūtis ir tai kas vakar prajuokino iki ašarų, šiandien gali sujaukti jausmus. Tai suprantama tik mano pačios problema.
Atsiprašau už ne vietoj ir ne laiku parašytą sakinį.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 04, 13:19)
ai, nezinau, kas su manim daros smile.gif
man irgi. Nors žinau biggrin.gif Tai nesusiję su forumais smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 13:19)
norėčiau tave realiai pažinti. Man įdomu kaip tu trini savo žodžius, kai jie išplasnoja, bet realiame pokalbyje  smile.gif 
Ir ne tik dėl to norėčiau pažinti.
p.s. šiandien visai nesimokina. Jau pykina nuo beprasmių, mintinai kalamų žodžių
Pliurpt tai aš mėgstu bigsmile.gif realiai. Kuo toliau tuo labiau, darosi bloga nuo virtualumo. Manau, kad susitiksim kadanors, kažkaip neabejoju, nes fotografijos mest nežadu g.gif
p.s. Nu jo, suprantu, aš taip mokytis niekad nemokėjau.

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 04, 13:21)
Nesusireikšminkit biggrin.gif
Norėjau pasakyti, kad net pažįstant žmogų, žinant jo jumoro lygį, kartais gali kilti nemalonus pojūtis  ir tai kas vakar prajuokino iki ašarų, šiandien gali sujaukti jausmus. Tai suprantama tik mano pačios problema.
Atsiprašau už ne vietoj ir ne laiku parašytą sakinį.
Nežinau ką turi omeny, nepastebėjau, kas Tave užgavo, bet žinant, kad mes visi pasiimam viską kas mums patiems svarbu iš elementariausių dalykų, tai manęs nė nestebina smile.gif

Papildyta:
Norit įdėsiu gražios nuotakos nuotraukų? kokias keturias. pakomentuosit, pakritikuosit?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 14:33)

Norit įdėsiu gražios nuotakos nuotraukų? kokias keturias. pakomentuosit, pakritikuosit?

spėsim pažiūrėt, neišimsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 04, 13:36)
spėsim pažiūrėt, neišimsi?  biggrin.gif

Neišimsiu kuriam laikui biggrin.gif Šiaip yra tų perfect standart nuotraukų, bet man jos tiesiog nebeįdomios. Kažkaip. Tai paėmiau vieną kitą kur patinka.

user posted image

dabar pamačiau, kad mėlynuoja drugeliai, pakeisiu. Spalvotą palikau, bet čia iš juodumos traukta

user posted image

Čia kreiva palikau kol kas, kadangi dar neatidaviau, tai nežinau, gal dar ir tiesinsiu, kaip pasakysit. Irgi iš juodumos. Realiai buvo juoda nuotrauka biggrin.gif

user posted image

O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau blush2.gif Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai už palaikymą biggrin.gif
user posted image

šita dar iš senesnių, sorry dėl užrašo, tingiu ieškot
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 13:55
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:39)
O čia šiaip patinka ir viskas. Prie nieko nekibčiau  blush2.gif  Bet jau matė daug kas mačiau, nes aplankytų daug, o komentarų nulis, tai matyt nepatinka. Tik petražolė palaikino, ačiū jai  už palaikymą biggrin.gif

zinok, bent jau man, flickr po sita foto neleidzia komentuot. nera net lauko kur komentara rasyt wink.gif
Atsakyti