Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 02 04, 03:24)
P.P.S. Esu jautri, bet zinau, kad gyvenimas yra nejautrus, tai norint is jo ka nors paimti, tenka keisti poziuri...

geras požiūris smile.gif

Nežinau kiek laiko aš pakibus "ant fotografijos" biggrin.gif Turbūt nuo paauglystės kai pradėjau su juostinėm muilinukėm pleškint. Nors mokykloj į būrelį nėjau schmoll.gif Labiau patiko dainuoti, vaidinti.
O čia buvau prieš keletą metų kai buvau nėščia, bet sudalyvavau keliuose "konkursuose", pamačiau, kad kažkas nesigauna (bet niekas nesakė) ir patyliukais pasiploviau, niekas turbūt ir nepastebėjo. O rimtai tai pernai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 10:32
4u.gif labas rytas.

f3.5
user posted image

f11
user posted image

f22
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 04 vasario 2012 - 12:03
labas rytas,

vakar bandžiau įgyvendinti įdėją temai Užsiėmimai...

iki pilno įgyvendinimo labai norėčiau uždėti rėmelį, bet Lightroome nerandu g.gif
ar įmanoma su Lightroomu tą padaryti??? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 04, 11:51)
labas rytas,

vakar bandžiau įgyvendinti įdėją temai Užsiėmimai...

iki pilno įgyvendinimo labai norėčiau uždėti rėmelį, bet Lightroome nerandu  g.gif
ar įmanoma su Lightroomu tą padaryti??? Ačiū smile.gif

Lyg ir ne.
Vistik, ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 04 vasario 2012 - 12:01
Netikiu niekaip, kad negalima uždėt rėmelio smile.gif
how to border Gal čia kas tiks? Tingiu ieškot, nes aš su PS, bet niekaip netikiu, kad negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 12:05
tai va, mano Užsiėmimas ax.gif

Prieš metus turėjau daugiau užsiėmimu, o dabar viskas supaprastėjo...
Šiuo metu turiu mažą dukrytę, tai visas mano dėmesys skiriamas jai, na o kai lieka minutė laisvo laiko, fotografuoju...
Tą ir norėjau parodyti, o kaip gavosi, sakykit, blogos kritikos nebijau tongue.gif

user posted image

Tiesa, norėjau uždėti rėmelį, kad virvės ore nekabotų, bet... pabandžiau su Picnicu, nelabai patiko rezultatas...

Dar turiu kitą variantą, net nežinau kuris man labiau patinka g.gif
čia kitas variantas

Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 13:03)
how to border

ačiū, pasinagrinėsiu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 04, 12:04)
tai va, mano Užsiėmimas  ax.gif

šaunuolė smile.gif antras variantas gal man ir labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 vasario 2012 - 12:08
QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 12:39)
4u.gif labas rytas.

aš nieko nemačiau. Kol nieko nemačiau pakeisk fotografuojamą daiktą ir perdaryk.
Nemačiau ir neužskaičiau.

Giedre, paprastai, bet fainai. Liuks, kad įgyvendinai savo įdėją.
Atsakyti
erikamaja, perziurejau tavo bloga ir flirck'a.... Ne-rea-lu 4u.gif 4u.gif
Labai zavus darbai... radau ir nertu groziu, ten irgi pati darei? ax.gif ax.gif
Ir noriu paklausti, tarkim, is kur tu gauni kai kurias dekoracijas, kad ir pauksciuka,kuris salia Elzytes ?
Ir Sitam koliaze kaip ten mergyte ant vandens patupdyta? ar cia visagalis PS blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Kristalines, o tu pati matai skirtuma tarp 2 ir trecios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 12:03)
how to border Gal čia kas tiks? Tingiu ieškot, nes aš su PS, bet niekaip netikiu, kad negalima

O ačiū, einu žiūrėt.
Giedre, atsiprašau jei suklaidinau.
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 04, 10:04)

fainiai čia tu smile.gif

seniai jau rodžiaus, tad kelių naujausią
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 10:03)

O geras, čia ir man naujiena, reik pamėginti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 vasario 2012 - 12:22
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 23:14)
nu fainas pas tave dabar fotografinis periodas. Ieškojimas. Bandymas kažką kitaip daryti, nes nenori paprastai. Tas ir atsispindi. Bet dar neatsirenki ką ir kaip fotografuoti.

Tarkim šioje foto, ką norėjai parodyti, kas patraukė tavo dėmesį? Ką ji turėtų mums sakyti, kuo sudominti?

Aciu labai uz komentara, Yvette 4u.gif Nors paskaicius norisi po lapais sleptis... blush2.gif Nes tu teisi, nezinau, ka norejau parodyti... kai pamaciau ta dvirati, ant jo krito labai grazi sviesa (tik kazkaip jos nebeliko nuotraukoje ax.gif), net ta ziauriai ruzava deze visai graziai joje atrode. Kol taikiausi, kaip cia geriau nufotografuoti, i kadra iejo tos dvi merginos ir sustojo pasisneketi. Scena iskart tapo gyvesne, ir nufotografavau. Ilgai nedrisau rodyti tos nuotraukos, nes abejojau - lyg ir yra joje kazkas, lyg ir ne... ax.gif

Sakai, teisinga linkme einu? Kaip norisi tuo tiketi... ax.gif Aciu.

QUOTE(kristalines @ 2012 02 04, 11:39)
4u.gif labas rytas.
f3.5

Objektas kazkaip neskaniai atrodo. Plius, pasirink kitaip diafragma - juk pati turetum matyti, kad skirtumas tarp antros ir trecios minimalus, o ND butent apie tai.

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 04, 12:04)

Man patinka. Ir remelio visai netruksta. Pirmas variantas labiau.

QUOTE(dosa @ 2012 02 04, 12:17)
seniai jau rodžiaus, tad kelių naujausią

Nu kaip man patinka tos dvi tavo nuotraukos, jau Flickr'e sakiau smile.gif

As bandziau siryt serksna fotografuoti, nu bet nieko o nieko nesigavo, su visais trim objektyvais bandziau, ir ner i ka ziureti, ryskumo ziauriai truksta. Su makro isvis isplauke viskas... Laukine, kaip tu ta snaige taip ryskiai nufotografavai? Ka as ne taip darau??? doh.gif cool.gif
Atsakyti