Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 20:03)
Man per daug visko nuotraukoje, nebezinia nei i ka ziureti. Gal klystu, bet man atrodo, kad tu visada, vaikus fotografuodama, visko daug i fona pridedi. O man rodos, uztektu kazko labai minimalaus. Ypac mergaite tavo tokia israiskinga, ryskiu bruozu, dideliu akiu. Ji viena galetu dominuoti nuotraukoj, daugiau nelabai ko ir reiktu... man bent taip vaidenasi  smile.gif  unsure.gif
Man tas pats. O šiaip priminė jau mažai besirodančios Jūratikės fs, ji irgi su vaikais panašiai, net susimėčiau vienu momentu biggrin.gif

Pandre, o tos raudonos kojos ir sijonas Tavo? smile.gif
Atsakyti
Siandien aptikau stai sita fotografa. Man dabar patinka tokios nuotraukos (nors pati fotografuoju visai ka kita). Patinka jo portretai. Ir dar sita man labai idomi. Net suabejojau, ar cia vienas kadras, ar is keliu sluoksniu lipdyta. Jei vienas, tai idomu, is kelinto karto pavyko tas plunksnas taip nufotografuoti, kaip norejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 18:03)

Jei dar reikia trecio balso, tai as irgi uzskaitau - vysnios skaniai atrodo, fokusas tvarkoj  4u.gif

Obuoliukai čia cool.gif

Dėkui, kad neišpeikėt, o tai buvo truputi baisu dėt smile.gif Savaitgalį pažadu padaryt likusius ND pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 03, 22:29)
Obuoliukai čia  cool.gif

biggrin.gif Laikas man akinius issirasyt turbut... cool.gif

Atnesu dar viena kritikai:

user posted image

O gal spalvota geriau? Man ruzavos spalvos daugoka, ir niekaip nepavyko nugesinti, dar ir del to dariau j/b... bet dabar neissirenku, kuri man geriau patinka unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 23:52)
biggrin.gif Laikas man akinius issirasyt turbut...  cool.gif

Atnesu dar viena kritikai:

nu fainas pas tave dabar fotografinis periodas. Ieškojimas. Bandymas kažką kitaip daryti, nes nenori paprastai. Tas ir atsispindi. Bet dar neatsirenki ką ir kaip fotografuoti.

Tarkim šioje foto, ką norėjai parodyti, kas patraukė tavo dėmesį? Ką ji turėtų mums sakyti, kuo sudominti?
Man tarkim įdomios tos žmogystos antram plane, įdomus antro plano dviratis, fainai suburbuliuotas, bet dviratis pirmam plane, na nekviečia manęs ant jo užsėsti ir nuvažiuoti. Spalvotą variantą tai nurašyčiau iškart, jau šiuo atveju ties jb likčiau.
Kažko trūksta. Čia nėra nei veiksmo, nei kažko ypatingai patraukiančio akį, net ir tingumu nedvelkia foto...
Tad linkiu toliau ieškoti ir atrasti save. Ieškojimai tavo manau vistik teisinga linkme eina

p.s. man ir akinukų reikia (gimtadieniui naujus gausiu). Ir man galėtų obuoliukus už vyšnias prastumti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2012 - 23:22
***** mergos, žinokit mėgaujasi akys tiek grožybių kasdien vis matydamos biggrin.gif nekalbu apie netobulumą, kabliukus, kalbu apie nuotraukų raiškumą. Patinka man daug šioj temoj. Kad pagaliau atsivėrė akys, kad kasdien pradėjau imti pamaigyti aparatą, kad čia vyksta žaidimai, kurie sukelia minčių spiečių ir daugybė nuorodų, kurias viena šimtą metų neaptikčiau biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, ar ant manęs fotošopas supyko ar ką, nes dirbu nonstopu, alia - neveikia brusho teptukas B sluoksniuose. Nu neaktyvus visiškai. Nesuprantu kur ieškot bėdos doh.gif
Įprastai piešia, viskas ok. kai tik sluoksnis ir viskas. Išbandžiau visokių brushų, visokių stiprumų ir t. t. Kas galit padėt ar niekas?
Perkroviau ir kompą, nebežinau ką daryt biggrin.gif aūū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 vasario 2012 - 23:29
QUOTE(kristukass @ 2012 02 03, 21:51)

simpatiškas modeliukas mirksiukas.gif linkiu, kad veiksmo metu keliai nedrebėtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 04, 00:28)
Nežinau, ar ant manęs fotošopas supyko ar ką, nes dirbu nonstopu, alia - neveikia brusho teptukas B sluoksniuose. Nu neaktyvus visiškai. Nesuprantu kur ieškot bėdos  doh.gif
Įprastai piešia, viskas ok. kai tik sluoksnis ir viskas. Išbandžiau visokių brushų, visokių stiprumų ir t. t. Kas galit padėt ar niekas?
Perkroviau ir kompą, nebežinau ką daryt biggrin.gif aūū

aš šiandien buvau pametusi crop'o mygtuką. Sesė patarė po stalu paieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 03 vasario 2012 - 23:34
Viską spaudžiau iš eilės ir atsibudo po ctrl+B paspaudimo. Įdomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 21:03)
Man per daug visko nuotraukoje, nebezinia nei i ka ziureti. Gal klystu, bet man atrodo, kad tu visada, vaikus fotografuodama, visko daug i fona pridedi. O man rodos, uztektu kazko labai minimalaus. Ypac mergaite tavo tokia israiskinga, ryskiu bruozu, dideliu akiu. Ji viena galetu dominuoti nuotraukoj, daugiau nelabai ko ir reiktu... man bent taip vaidenasi 

Nu labas...as kaip tik, specialiai ta iskaba kad Smagaus Valentino (aiksu, ji cia uzstoja pai mergaite) norejau, spec ji karpiau ir psec visa tai Valentino progai dariau..mintis turejo buti ta, kad va sedi bernas tarp sijonu...gi valentinas nu....o jums cia visko per daug...as gi nenorejau jos vienos portretuko...turiu ju milijonais...ciort znajet...gal ir nereikejo tos dezes..bet man pasirode, kad esant tik sienai su tuo uzrasu, butu bais nyku...o kad per daug nepamaniau...nereikejo saves, reiskias, kisti....ai...Bet, lb aciu uz komplimentus mano merguzelei..ir uz komentara....

QUOTE(rG @ 2012 02 03, 22:23)
Man tas pats. O šiaip priminė jau mažai besirodančios Jūratikės fs, ji irgi su vaikais panašiai, net susimėčiau vienu momentu biggrin.gif

Pandre, o tos raudonos kojos ir sijonas Tavo? smile.gif

Nu graziausiai...eiti reikia ziureti kaip Juratike fotografuoja..idomu su kuo mane supainiojai g.gif sakai ir tau visko per daug?! eikit sau...nulinciavot mane...
ai, del koju...taip jos mano, o ka?
kazka dar norejau pabraizyti, ale nipomniu....
Atsakyti
Nepykit kad taip naglai isiverziau 4u.gif
Tik noriu paklausti,gal kartais kas nors is Kauno vaziuos i seminara apie blykstes Vilniuje?Jeigu taip parasykit man i az.Prisijungciau,prisimesciau ir diena nakti dekavociau,geru zodziu mineciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 04 vasario 2012 - 03:05
QUOTE(Alabama @ 2012 02 03, 11:31)
Tik aisku ta grozi niekas nesuprato, tik as viena, kaip ir tikra menininke.

biggrin.gif ko gero daug kas taip mate savo sedevrus biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 03, 11:52)
aš kai atėjau į temą (ne šią, o pirmąją), tai labiausiai prisimenu ne ką man, o ką aš po poros mėn. pasakiau: "Aš išmoksiu",

Tu saunuole! blyn, o man tai nifiga neina ismokti mad.gif itariu, kazkur genuose slypi ta gyslele...

QUOTE(rG @ 2012 02 03, 12:10)
Bet kadangi aš čia po kelių metų pertraukos,

Tai pala, kiek tu jau laiko pakibusi ant fotografijos?
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 03, 14:17)
O paskui pamažu, pamažu...žaidimai, temos...daug naudos iš jų, nes visada stengiausi padaryt kaip galiu geriau. Keliu į forumą tik tuomet, jei esu tikra.
Tada ir komentarus "kramtau" kitaip, susidedu galvon klaidas, pasiteisunu tuo, kad šį sykį padariau viską ką galėjau. Sekantį kartą stengiuos dar labiau.

taip graziai tu ne tik pasakas kuri, o ir pradejai fotogrfijoje...paskaiciau tavo komentarus po ta nuotrauka, tai taip svelnu, kaip ir pacios sukurtos pasakos...

QUOTE(fox. @ 2012 02 04, 04:05)
diena nakti dekavociau,geru zodziu mineciau  bigsmile.gif

lotuliukas.gif

Zirzes berniukas visai smagiai ziurisi mirksiukas.gif
Dosa, kada kokiu darbeliu parodysi? retai beuzsuki? Bet gal kartas nuo karto praputi dulkes nuo fotoaparato? O gal jau ir su juosta bandaisi?
P.S. Kad jau nemiegu...tik dabar jus perskaiciau..gaila nemaciau tu" ispanisku anciu" (ot bajeris) pirmuju sedevru biggrin.gif kalbant apie mano ND, tai atsibeldziau su asiliuku is Shrek'o...is pradziu dariau su gelemis...lelijas turejau lotuliukas.gif bet kazkaip pasidaviau tai SM sektos itaigai ir su niekuo nepasitarusi, neisbrokuota(nes nebuvau dar parodziusi tu geliu) ikeliau su asiliukais,,kazkam patiko, apsidziauge kokybiskais ND (turbut fokusu ir ten tuo fonu) kazka pralinksmino mano asiliukas....o man irgi smagu buvo, kad praejau...suklupau su WB...dariau su puoduku ir kavos pupelemis...bet suklydau, nes jis rinko visokius atspalvius..kazkas vis vien linko uzskaityti(Yvette, berods uz kurybiskuma,sake) bet kazkam uzkliuvo..tai as ramiai, be jokiu prunkstavimu nuejau pasiemiau(vat net nepamenu ka...turbut kokias tubeles dantu pastos ar kazko,ot su atmintim kaip prastai g.gif ) ir perdariau...gavos...sedziu cia priita tos saikos..ir nifiga nerandu savojo kelio...ieskau..bandau...myliu juosta...gaunas velnias...bet tikiuos...gaila, kad ne taip greitai kaip kai kurios, bet turiu tikejimo, kad ismoksiu geriau...kiek geriau reikia?Nzn..o ar jus zinot?Biznieres is manes nebus siuo klausimu..tai liks tik malonumui..bijau, kad neturesiu laiko net jus skaityti, kai iseisiu i darbuka...bet tikiuosi, kad neapleisiu fotografijos...o jei atnesiu jums va tokiu nuotrauku kaip ka tik buvau ikelusi, tai paspardykit man sedimaja, kad ka as cia rodau dabar?Kad eiti ir daryti kitaip...nes tokie komentarai kaip Yvettes yra lb vertingi...va jauciu isipareigojima perdaryti su ta medziaga ant galvos(tik neprisiruosiu) vat dabar pakomentavo...nu mmmuo tau, moterie uz tai...As tai blogiete, nekomentuoju...nes esu sraige ir paprasciausiai nespeju...bet jus irgi gi ne vunderkindai, tai tikrai lb smagu, kad kazkas skiria laiko komentarams...o apie Maggie minetasias zvaigzdutes...smulkmena, bet isiziebus jai, mano galvoje isiziebia tikejimas, kad einu teisinga linkme, kad gereju, ir kad galu gale kazkas pamato...tai va, aciu sektantems visoms su lyg vienai, kad esat ir burnojat
P.P.S. Esu jautri, bet zinau, kad gyvenimas yra nejautrus, tai norint is jo ka nors paimti, tenka keisti poziuri...
Vsio labanakt pereksliu laktai sakau...tikiuos pasijungsiu anksciau nei jus ikelsit ir isimsit savo sedevrus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 04 vasario 2012 - 03:46