Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 03, 16:31)
geras  lotuliukas.gif
nesenai "atradau" tonavimą, įdomu, kada išaugsiu  blush2.gif

jeigu čia lankysies, tai greitai, nes mes Tave šiuo klausimu lazdavosim smile.gif 4u.gif nė viena neatsilaiko kolektyviniam spaudimui smile.gif
Atsakyti
Nu būsiu įkyri. Man reikia dar dviejų TAIP. Tada nusiraminsiu ir pradėsiu apie kitus ND mąstyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 03, 16:36)
Nu būsiu įkyri. Man reikia dar dviejų TAIP. Tada nusiraminsiu ir pradėsiu apie kitus ND mąstyti  biggrin.gif

užskaitau. visi tokie estetiški galėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 03, 16:36)
Nu būsiu įkyri. Man reikia dar dviejų TAIP. Tada nusiraminsiu ir pradėsiu apie kitus ND mąstyti  biggrin.gif

Atsisakyk tonavimo ir tarsiu TAIP biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 16:32)
paskutinis bandymas snd, daugiau jau nebedesiu,akys jau susizvairavo smile.gif

Man irgi doh.gif Bet sitas variantas jau ir man tinka biggrin.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 03, 16:08)
na vėl pateršiu etery su savo ND  biggrin.gif

As vietoj Alabamos istarsiu treciaji TAIP biggrin.gif

Pas mus iskrito 2 cm sniego... ir visas eismas sugriuvo, nebezinau, kaip siandien namo grisiu cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 03 vasario 2012 - 16:42
QUOTE(Alabama @ 2012 02 03, 17:39)
Atsisakyk tonavimo ir tarsiu TAIP biggrin.gif  biggrin.gif

ATSISAKAU surrender.gif
URA clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 03 vasario 2012 - 16:47
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 03, 16:31)
geras  lotuliukas.gif
nesenai "atradau" tonavimą, įdomu, kada išaugsiu  blush2.gif

Tonuok į sveikatą, originalus tik pasilik, nes nagus nusigrauši po kurio laiko kai atitonuot nebegalėsi.
Temoj dėl suprantamų priežasčių nesirodyk lotuliukas.gif

Keksiukų fomelių ND - užskaityta.
Sausiukų - taip pat užskaityta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 03 vasario 2012 - 16:49
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 03, 16:46)
ATSISAKAU  surrender.gif

Taaaaaip:))

Jurzole dry.gif
Atsakyti
R.i.R. aš irgi užskaitau, o ir garžiai atrodo

kristalinesaš fokusa visose matau, tai užskaitau, bet horizontas vis dar čiuožia:)
Atsakyti
Laba...Vis laukiau laukia, kad Yvette parodys savo darbus ( pamenu minejo, jog ryskins juostele ir tikejosi, kad tures ko rodomo) tai lb dziugu matyti tokius nuostabius ir kitokius darbus....isties grazu....originalu, berniukiskai svelnu...primena SBM sirduku pilna nuotraukyte...ir uzvirusia diskusija, kad ir berniukus galima graziai nufotografuoti su visokiais lektuveliai, saskemis ir pns...tikrai graziai sugule double expo...net smalsu pasidare kokius parametrus reikia pasirinkti ,akd taip graziai issiexponuoja...ka reikia nustatyti kadrui, kad vienas va kaip ir pagrindinis ir ryskus, o kitas tik kaip sluoksnis, atspindys, vaiduoklis....kaip su ilaikymais? Ar reikia trumpinti pusiau( lyg Say taip rase, o gal maisau) kad galutiniame kadro rezultate butu pilnas islaiklymas? Tai jei taip? Juk lb skirtingomis salygomis gali buti fotografuojamas tas antrasis kadras? Ar cia jau reikia ziureti, kad panasiomis slaygomis butu daroma?

As neskaiciusi jusu blush2.gif zinau zinau, geda...ale reikia lekti savo auto darytis, bet pries tai dar reikia seima pamaitinti...tikiuos nesutems...
O siaip turiu prasyma...jei galit pakomentuokit mano nuotraukas...Ar j/b geriau ziurisi, ar spalvotos, kaip karpymai ir pns? Zinau, gausiu pylos, kad prilipdziau juos prie sienos doh.gif ale tokia mintis buvo, del to uzraso ant sienos...bet kai tvarkinejau nuotraukas, supratau, kad tai buvo vis tik klaidele g.gif na, tiek tos...turiu dar kitokiu minciu tam Valentinui ir ne vien doh.gif tai va...please, please, please uzsukit i flickr ir dekit kalbos ax.gif
O cia pristatymui i ta serija
user posted image

ar spalvota
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 03, 17:54)
primena SBM sirduku pilna nuotraukyte...ir uzvirusia diskusija, kad ir berniukus galima graziai nufotografuoti su visokiais lektuveliai, saskemis ir pns...tikrai graziai sugule double expo...net smalsu pasidare kokius parametrus reikia pasirinkti ,akd taip graziai issiexponuoja...ka reikia nustatyti kadrui, kad vienas va kaip ir pagrindinis ir ryskus, o kitas tik kaip sluoksnis, atspindys, vaiduoklis....kaip su ilaikymais? Ar reikia trumpinti pusiau( lyg Say taip rase, o gal maisau) kad galutiniame kadro rezultate butu pilnas islaiklymas? Tai jei taip? Juk lb skirtingomis salygomis gali buti fotografuojamas tas antrasis kadras? Ar cia jau reikia ziureti, kad panasiomis slaygomis butu daroma?

foto šios nenaujos, tad su SBM širdukų foto negalima lyginti smile.gif
Ta dviguba foto, klaida. Neturėjo būti double ir neaišku kaip ten atsirado double. O šiaip, luptų man visi juostininkai matyt, bet visas savo double darau eksponuodama normaliai. Abu sluoksnius. Kol kas man gaunasi smile.gif Jei reiktų skaičiuoti, subalamūtinčiau viską ir apskritai nieko nesigautų.

Iš tavo foto man spalvotoji labiau. Bet iš kitos pusės makalynė. Gražiai susižaidžia mergaitė su tuo užrašu, atrodo kaip sparniukai. Tik tas Hi ant marškinukų nepatinka. Berniukas, stiliumi labiau, neįsipaišo į foto. Aš tai traukčiau tą dėžę, berniuko į foto neimčiau. Palikčiau mergaitę tik su baltais marškinukais ir visa kita raudona, o suaugęs, matyt tu, taip kaip yra kampe vos matomas. Turėtų fainai atrodyti. Nors, jei žiūrėti tik kaip į visumą, tarkim į šeimos foto, tai visai faina. Gražūs vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2012 - 17:19
Sveikos,
Pagaliau prisiruošiau ir aš užsukti pas jus smile.gif Pirmą kartą i jūsų tema buvau užklydus prieš pora metų, bet tyliai paskaičiau ir dingau, bet dabar nusprendžiau, kad jau gana paveiksluot bet kaip ir laikas susiimt, tad pagaliau išdrįsau parašyt smile.gif
Mano pirmieji namų darbai:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti