Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(aroonele @ 2012 02 03, 15:10)

na gal ir gerai nufotkinta, bet man negrazu ziuret ax.gif

ai, gi kalbejot cia apie nustatymus fotografuojant, tai vakar kol vyrs vaikus maude, sakau iamzinsiu kokiu AV nustatymus isijungus...spekit ar ilgai istempiau? nu persijungiau M, visai kitas vaizdas biggrin.gif tai gal as prie jo ir liksiu kuri laika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 14:55)
smile.gif
taip, kitinis  blush2.gif kad neleidzia man tiek mazinti g.gif
drinks_cheers.gif

turi leisti, bus zoomas, tai prie vieno galo 3.5 mažiausia, prie kito 5.6, kartais zoomink kojomis taip išloši šviesos, bet nepamairšk kad kraipo vaizdus iš arti todėl atsirink tinkama atstuma mirksiukas.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 15:07)

Jetau, as cia savo foto turbut niekada neisdrysiu idet biggrin.gif jei net paparsto ND neiveikiu 100% doh.gif  o fotika jau gera pusmeti turiu, geda!

prieš dėdama apgalvok ir nedėl bet kokios, dėk kuri tau patinka, tik taip judėsi pirmyn

na pats vaizdas man visiskai nepatiko, ne karta mačiau kaip ryja kibirais o paksui sako negaliu numesti svorio, jei liga tai tyliu. Bet pats vaizdas gana estetiškai pateiktas, nors objektas man ir nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 14:46)
nu net nuėjau žvaigždučių uždėti  smile.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 16:32)
. Bet pats vaizdas gana estetiškai pateiktas, nors objektas man ir nepatinka smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 03, 13:39)
faina, bet kaires prie poreles truksta labai. jb neblogas.

Aciu!

QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 14:55)
Nu kol dukra snaudzia, pabandziau dar... mano akimis gerai isejo  bigsmile.gif

Na man fokusas vis tiek tos ant ribos, ypac paskutineje... bet geriau nei pirmai.

kaip jums šičia?

Nuotraukos geros, bet pacios idejos nesuprantu - protestuoti pries viena krastutinuma, metantis i kita krastutinuma. Apkuni moteris - viena, nenormaliai stora ir vos panesanti lasinius - kas kita. Bet idomu buvo pasiziureti. Pagarba moteriskems, kad sutiko fotografuotis.
Atsakyti
Labas,

na vėl pateršiu etery su savo ND biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

O čia, kad negalvotumėte, kad vien sausuolius fotografuoju biggrin.gif mano pagrindinis supermodelis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 03, 16:10)

Manau, tiek modeliams, tiek fotografui, ypač fotografui, tokios fotosesijos buvo didelis iššūkis. Ir susidorojo jis pakankamai neprastai (ne visais atvejais), bet... Gražius, fotogeniškus modelius, kurie turi tobulą odą ir gražias kūno linijas daugelis galėtų gerai pateikt, o su tokiom moteriškėm, manau, nebuvo taip paprasta. Kaip sakoma, visokių yra, visokių ir reikia biggrin.gif Bet kokiu atveju drąsūs tiek modeliai, tiek fotografai. Ne kiekvienas išdrįstų taip nusifotografuot ir tuo labiau publikuot tokias nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 03, 17:08)
Labas,

na vėl pateršiu etery su savo ND  biggrin.gif

O čia, kad negalvotumėte, kad vien sausuolius fotografuoju  biggrin.gif mano pagrindinis supermodelis  biggrin.gif

ND liuks. Skirtumas yra ir šiaip, tvarkingai atrodo.
o pagrindinio supermodeliuko foto netvarkinga.
Patarimas, kurį jau anksčiau buvau rašiusi. Pamirškit kaip fotografavot anksčiau ir pradėkit nuo dabar, atlikę ND. Fokuso geresnio norisi ir kadravimo. Dėl tonavimo nieko nesakau, nes savaime iš šio periodo išaugsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 16:07)
Jetau, as cia savo foto turbut niekada neisdrysiu idet biggrin.gif jei net paparsto ND neiveikiu 100% doh.gif  o fotika jau gera pusmeti turiu, geda!

Aš čia naujokė, bet veidrodinį fotiką turiu daugiau nei tris metus doh.gif , ir pleškinau pilnus albumus gėlių bei vaikų nuotraukų. Prieš porą mėn. netyčia užtikau šią temą pradžiamokslėms, dar pagalvojau , kad čia ne man, nes aš gi jau ne pradžiamokslė biggrin.gif blush2.gif
Ir tik čia paskaitinėjusi, atlikusi ND, supratau, kad nemoku fokusuoti, ir kad krūvos mano nuotraukų yra be fokuso, tamsios, nukapotos ir t.t. Žodžiu pasijaučiau esanti nuliniame lygyje, yra kur tobulėti...
Tai dabar užėjo didelis entuziazmas išmokti. Fotografuoju dabar nemažai, tik jau ne kiekviena nuotrauka atrodo šedevras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 17:22)
o pagrindinio supermodeliuko foto netvarkinga.
Patarimas, kurį jau anksčiau buvau rašiusi. Pamirškit kaip fotografavot anksčiau ir pradėkit nuo dabar, atlikę ND. Fokuso geresnio norisi ir kadravimo. Dėl tonavimo nieko nesakau, nes savaime iš šio periodo išaugsi  biggrin.gif

Aaaaišku viskas su jumis... nebedraugausiu bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 17:22)
Dėl tonavimo nieko nesakau, nes savaime iš šio periodo išaugsi  biggrin.gif

geras lotuliukas.gif
nesenai "atradau" tonavimą, įdomu, kada išaugsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 02 03, 15:20)

issdrysi  mirksiukas.gif  ner ko cia gedintis  mirksiukas.gif

kazkaip fotkini, atrodo tos fotkes nieko, neblogos, kai kurios net lb grazios, bet cia turbut tik man paciai biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 03, 15:24)
Take it easy. smile.gif Tikrai pasistengsi ir padarysi. Taip treniruojiesi viską pastebėti (šviesumą, fokusą, horizontą, foną). Jokių išankstinių nusistatymų.  4u.gif

joooo... dbr kiek laiko vel fotkinau, jau bloga nuo tu formeliu biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 15:32)
turi leisti, bus zoomas, tai prie vieno galo 3.5 mažiausia, prie kito 5.6, kartais zoomink kojomis taip išloši šviesos, bet nepamairšk kad kraipo vaizdus iš arti todėl atsirink tinkama atstuma mirksiukas.gif
prieš dėdama apgalvok ir nedėl bet kokios, dėk kuri tau patinka, tik taip judėsi pirmyn

mirksiukas.gif
supratau!

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 16:04)

Na man fokusas vis tiek tos ant ribos, ypac paskutineje... bet geriau nei pirmai.

paskutinis bandymas snd, daugiau jau nebedesiu,akys jau susizvairavo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti