Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(FLEXE @ 2012 02 03, 14:11)
a prie kokio minuso galima? pas mus kokia -13  g.gif
ai nu ir gerai, reiskias nebereikalo snd nepajudu  biggrin.gif

Pasiskaityk apie fotografavimą žiemą čia. Daug naudingos info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 03, 14:28)
Pasiskaityk apie fotografavimą žiemą čia. Daug naudingos info.  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 03, 14:16)
apie kadravima kalbi? ax.gif

šiek tiek iš toliau norėtųsi, kad vaikas centre tai šiuo atveju nekliūna , bet šiaip fainas portretuks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 11:47)
labai nežymiai, bet skirtumas matosi. Ir tvarkingiau nei vakar.
Aš šįkart užskaitau  smile.gif

smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 12:03)

kaip suprantu pas tave kitinis objektyvas, tuomet siūlau daiktus dar labiau viena už kito dėti ir didesnais atstumais. tada turėtu skirtumas geriau matytis, nes kuo f didesni naudoji tuo jis daugiau apima (didesnė ryškumo zona) ir skirtumas matosi mažesnis, taigi jei didensi tarpai bus matysis geriau, siūlau perdaryti, bet vėlgi tik dėl tavo pačios gerovės. Ir dar jei kitinis tai pasidaryk mažiausia f 3.5.

taip, kitinis blush2.gif kad neleidzia man tiek mazinti g.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 12:08)
As uzskaitau. Bet siulyciau dar padirbeti su fokusavimu - savo pacios labui, ne musu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Nu kol dukra snaudzia, pabandziau dar... mano akimis gerai isejo bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 14:55)
smile.gif
taip, kitinis  blush2.gif kad neleidzia man tiek mazinti g.gif
drinks_cheers.gif

Nu kol dukra snaudzia, pabandziau dar... mano akimis gerai isejo  bigsmile.gif

su fokusu viskas gerai, tik "horizontas kreivas" smile.gif neužskaitau..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 03, 15:49)
šiek tiek iš toliau norėtųsi, kad vaikas centre tai šiuo atveju nekliūna , bet šiaip fainas portretuks wink.gif

na taip,noretusi smile.gif bet pasiteisinsiu, cia buvo visiskai spontaniskai pagriebtas fotikas i rankas uzfiksuoti ta vaizda smile.gif ir pavyko pagauti tik viena vienintele foto:) tad nebuvo is ko rinktis smile.gif

aciu visoms pasisakiusiom del mano foto smile.gif kitu merginu nuotraukas pakomentuosiu flickre rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 03, 15:01)
su fokusu viskas gerai, tik "horizontas kreivas" smile.gif neužskaitau..

einu dar bandyt... huh.gif

Jetau, as cia savo foto turbut niekada neisdrysiu idet biggrin.gif jei net paparsto ND neiveikiu 100% doh.gif o fotika jau gera pusmeti turiu, geda!
Atsakyti
kaip jums šičia?
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 03, 16:10)

visiskas siaubas doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 16:07)
Jetau, as cia savo foto turbut niekada neisdrysiu idet biggrin.gif jei net paparsto ND neiveikiu 100% doh.gif  o fotika jau gera pusmeti turiu, geda!

issdrysi mirksiukas.gif ner ko cia gedintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 02 03, 16:10)

lotuliukas.gif mąsčiau ar kas nors įkels šitą nuorodą ir kokios bus reakcijos.
Man šiaip foto kaip foto. Patikti tik viena patiko. Negaliu sakyti visiškas siaubas.
Ar tik ne vakar kas skundėsi, kad plonulytės panelytės nuogos fotografuojamos. O jūs vat priimkit tokį iššūkį, apkūnias moteris nuogas gerai nufotkinti. smile.gif Nes nufotkinta tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 15:07)
Jetau, as cia savo foto turbut niekada neisdrysiu idet biggrin.gif jei net paparsto ND neiveikiu 100% doh.gif  o fotika jau gera pusmeti turiu, geda!

Take it easy. smile.gif Tikrai pasistengsi ir padarysi. Taip treniruojiesi viską pastebėti (šviesumą, fokusą, horizontą, foną). Jokių išankstinių nusistatymų. 4u.gif

QUOTE(aroonele @ 2012 02 03, 15:10)

Peržiūrėjus man kilo mintis, kad su PS pridėta rinkių ir apimčių. Na, nesu mačiusi aš dar, kad būtų gana mažas apkūnaus žmogaus viršus ir tokia didelė apačia.. schmoll.gif Pavyzdžiu, ta moteris tarp kačių figūrų. Rankos vos ne normalios, o va apačia tokia didoka..
Beje, man ganėtinai visos foto patiko. Estetiškai pateikta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 03 vasario 2012 - 15:25
QUOTE(Refresh @ 2012 02 03, 11:16)

trecioji geriausia smile.gif

as galiu pasakyt ,kad pati kai atejau ,nebuvau nei skaicius sios temos isigijau potoaparata biggrin.gif galvoju reik ismokt naudotis ir atradau sia tema bigsmile.gif tikrai daug ismokau ir galiu sakyt draugiskai priime visos,bent neatsimenu nieko blogo, atsimenu idejau foto vaiko be fokuso svajone sako kur fokusas ir siaip kokybe prasta o man rodes taip grazu doh.gif zodz atvere akis kaip reikiant thumbup.gif dabar tik laiko mazai labai labai unsure.gif

naujokems patarciau i prieky eit ,skaityt ,dometis ,gilintis ,klaust ir viskas bus ciki ,atsirinkt kai ka ir panasiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 03 vasario 2012 - 15:39