QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 19:37)
Nuotrauka tai man nea... mociute lyg patraukia aki, bet tik "lyg" (nemoku pasakyti aiskiau
) Ir kadravimas toks labai atsitiktinis atrodo, nors gal taip ir nebuvo.
man primena laidotuves :/ zhvilgsnis sokineja. sal;tis jauciasi, nes visi su shubom. gal truksta info fotkeje kas cia kur cia ir t.t.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 01:20)
Atnesu kritikai viena nesena archyvine. Man patinka joje ritmas ir porele tolumoje (cia pagal Freeman teorijas meginau nenuobodu ritma kurt, bet nezinau, ar kas isejo
) Abejoju del j/b, kartais atrodo gerai, kartais galvoju, kad per pilkas... kas dar negerai?
faina, bet kaires prie poreles truksta labai. jb neblogas.
hm, pasikapscius po istorija, nebusiu is tu, kuri didziuliais suoliais mokesi. nebusiu taipogi ta, kuri viena miela diena padare superine foto ir ivyko luzhis. bet manau, kad didziausio demesio susilaukiau prasidejus su juosta, komentaru atsirado, netgi pradejau gauti zhvaigzhdutes flickr, kas yra visishka smulkmena, bet man labai gloste sirdi. pasvarscius taip, kaip liudna pradeda darytis, nes buti vidutinybe, na gal ne vidutinybe, bet neutraliu - nefaina. bet bandau nesigilinti.
noretusi parodyt kokiu idomesniu fotkiu, bet flickr sudeta daugumazh kai jau siek tiek supratau kazhka apie fotografija. apie diafragma suzinojau 2010 metu pradzioje, tada viskas ir rimciau prasidejo