Labas rytas
Nu, si karta gal ne per tamsu ir fokusas ryskesnis. Visa ryta zaidziau. Kazkaip maniau, kad fokusuoti moku.... klydau
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 03, 10:55)
kazkaip negaunu vis atsakymo i klausima, ar Uzsiemimuose procesas, ar rezultatas? (as retai pamirstu, ko klausiau)
Suprara, idomus rezultatas
Ir aciu uz komentarus ir patarimus
aš suprantu kad procesas
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 11:44)
Labas rytas
Nu, si karta gal ne per tamsu ir fokusas ryskesnis. Visa ryta zaidziau. Kazkaip maniau, kad fokusuoti moku.... klydau
kaip suprantu pas tave kitinis objektyvas, tuomet siūlau daiktus dar labiau viena už kito dėti ir didesnais atstumais. tada turėtu skirtumas geriau matytis, nes kuo f didesni naudoji tuo jis daugiau apima (didesnė ryškumo zona) ir skirtumas matosi mažesnis, taigi jei didensi tarpai bus matysis geriau, siūlau perdaryti, bet vėlgi tik dėl tavo pačios gerovės. Ir dar jei kitinis tai pasidaryk mažiausia f 3.5.
Kad jau kalbant apie pradžia ji pas mane buvo ankščiau nei čia atėjau, bet vistiek vis galvojau vau dabar tai jau pavariau, va dabar jau gražu, o Jūs sudirbdavot ir kažkaip norėjosi įrodyt kad galiu kad moku, kad suprantu kas gražu ir prisijungiau į koliažų žaidima, tai su šita fotočia ir turbūt tai viena iš nedaugelio nuotrauku sulaukusi toki atgarsi, bet faktas tas kad tai padariau su ambicijom kad parodyčiau kad galiu, kartais trūksta kad man šikna paspardytumėt, nes dabar va neturiu kuom pasigirti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 03, 00:38)
aš būčiau žingsnį kokį dar į kairę dėjus, ir tada fotkint labai suspausta dabar viskas atrodo, bet ne dėl to , kad erdvės trūktų, bet ta tokia perspektyva tokį įspūdį duoda, atrodo paeitum į šoną, ir tas pastatas truputį "išsiskleistų", nu bet čia IMHO, pati geriau matei vietoje..
bet jau man rodos ne pirmą kartą matau, kad tu taip menamai labai suspaudi fotografuodama perspektyvą
o ar čia ritmas, tai dar drįsčiau ginčytis, bet žiauriai tingiu terminas toks, ar anoks, koks skirumas
bet jau man rodos ne pirmą kartą matau, kad tu taip menamai labai suspaudi fotografuodama perspektyvą
o ar čia ritmas, tai dar drįsčiau ginčytis, bet žiauriai tingiu terminas toks, ar anoks, koks skirumas
Aciu uz komentara. Taip, suspausta perspektyva - man norejosi tokiu budu sudaryti gelmes ispudi (kai pastatas "issiskleides", tos gelmes nebelieka). Bet jei matosi tik, kad suspausta, tai gal nesuveike eksperimentas...
Ritma turetu sudaryti atsikartojancios pastato detales - as ji matau...
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 09:39)
Juržole, man patinka tavo matymas. Pastatai liuks. Žmonės kiek užspausti ir jie tokie perdaug žemiški. Jei yra galimybė sugrįžti į tą pačią vietą patykočiau ten kokių įdomesnių praeivių.
Aciu, Yvette. Taikliai pastebejai del zmoniu - ir nera kaip teisintis, nes jie siuo atveju samoningai buvo panaudoti tik kaip pagalbinis elementas nuotraukoje (kaip ir kai kuriose kitose mano gatves nuotraukose). sayonara jau sake anksciau kazka panasaus. Tik as dar nezinau, ka noriu daryti su tom pastabom...
QUOTE(maija @ 2012 02 03, 10:00)
O kam ten užkliuvo Say komenatrai ir kritika, na nežinau, aš tai jų labai laukiu
Nezinau, kam uzkliuvo, nes vardu lyg ir niekas neminejo, bet vat man butent sayonaros komentarai neuzkliuva. Ta prasme, uzkliuva, ir gincytis daznai norisi, bet tai kas kita
QUOTE(suprara @ 2012 02 03, 10:12)
parodau kaip vakar zaidziau su sviesom ir einu skaityt ka gero priraset
Idomus bandymai. Bet pirmojoj labai skaudziai ryskios spalvos. Antroji geriau, bet tamsoka...
QUOTE(Refresh @ 2012 02 03, 10:16)
O dabar, knisuosi po Lapkričio mėnesio archyvą... Kaip jums tokia? Šiaip čia grynai savam šeimos albumui, bet vistiek įdomios nuomonės. Tikiu, kad turėsit prie ko prikibt, atverkit ir man akis Trys variantai, ar bent vienas kuo nors traukia akį?
Man paskutinioji patinka.
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 10:35)
O naujokėms daug kas nekomentuoja nes jos nenusiėmusios rūžavų akinių, mato tik tobulas savo foto ir kaip kažkokios čia sėdinčios ciocės drysta paskyt kad neydomu, negražu ar panašiai
Bet tai butent del to naujokems ir reikia tu komentaru, kad greiciau nusiimtu tuos ruzavus akinius - nei viena gi ju nenesioja specialiai, savaime taip gaunasi, kad tos pirmosios nuotraukos atrodo labai grazios, kol nesupranti, kad galima daug graziau padaryti Konstruktyvus komentarai, pasakantys, kas konkreciai negerai, gali tada labai ir labai padeti. As tikrai zinau, kad man padejo. Suprantu (ir manau kiekviena naujoke po kurio laiko supranta), kad cia niekas niekam nieko neprivalo, kad nera laiko issamiems komentarams, kartais nera ir upo - viskas taip, bet vis tiek gerai, kad atsiranda nors kelios, pakomentuojancios issamiau
QUOTE(kristalines @ 2012 02 03, 11:44)
As uzskaitau. Bet siulyciau dar padirbeti su fokusavimu - savo pacios labui, ne musu
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 12:03)
Man labai patinka šis darbelis
Įdomu skaityti jūsų "pradžią" ir istorijas kažkaip skatina nenuleisti rankų...
Paziurinejau ka idomaus ikele.. patiko labai Yvette's koliazas
O la la, portretas neblogas gal kiek tamsokas
Whatever, Jurzole, aciu
Eve, ir man idomu kaip isgauti foto tas "svelnias" spalvas" bet dar neradau kur tai galima padaryti
O la la, portretas neblogas gal kiek tamsokas
Whatever, Jurzole, aciu
Eve, ir man idomu kaip isgauti foto tas "svelnias" spalvas" bet dar neradau kur tai galima padaryti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 03, 12:08)
Bet tai butent del to naujokems ir reikia tu komentaru, kad greiciau nusiimtu tuos ruzavus akinius - nei viena gi ju nenesioja specialiai, savaime taip gaunasi, kad tos pirmosios nuotraukos atrodo labai grazios, kol nesupranti, kad galima daug graziau padaryti Konstruktyvus komentarai, pasakantys, kas konkreciai negerai, gali tada labai ir labai padeti. As tikrai zinau, kad man padejo. Suprantu (ir manau kiekviena naujoke po kurio laiko supranta), kad cia niekas niekam nieko neprivalo, kad nera laiko issamiems komentarams, kartais nera ir upo - viskas taip, bet vis tiek gerai, kad atsiranda nors kelios, pakomentuojancios issamiau
As uzskaitau. Bet siulyciau dar padirbeti su fokusavimu - savo pacios labui, ne musu
suprantu apie ka tu, bet aš dažnai pradžioj pažiūriu kas per naujokė, ar lieka ar tik paaikščioja, nes taupau savo laika. ne karta esu nusvilusi, kad užsipuolama ir panašiai, aš savo nuotaikos čia gadintis nenoriu, fotografija man ne verslas, o malonumas, todėl fgaišdama savo laika ne vaikams, ne vyrui ar draugams nenoriu blogų emocijų klausytis
QUOTE(rG @ 2012 02 03, 12:09)
Man labai patinka šis darbelis
ir man, labai džiaugiuosi kad tada paspardė man šikna ir susiėmiau
As visgi sugalvojau padaryti n/d is naujo tvarkingiau, be jum pabodusiu vaikisku zaisliuku
Ar man pavyko? Prisizaidziau su fokusu, bet man rodos pagaliau supratau kaip reikia fokusuoti ant norimo objekto
1 n/d
Ar man pavyko? Prisizaidziau su fokusu, bet man rodos pagaliau supratau kaip reikia fokusuoti ant norimo objekto
1 n/d
QUOTE(веро
@ 2012 02 03, 12:16)
@ 2012 02 03, 12:16)
As visgi sugalvojau padaryti n/d is naujo tvarkingiau, be jum pabodusiu vaikisku zaisliuku
1 n/d
1 n/d
pirmoj nuotraukoj nevisiškai ryškus fokusas, kaip fokusuoji?
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 12:15)
suprantu apie ka tu, bet aš dažnai pradžioj pažiūriu kas per naujokė, ar lieka ar tik paaikščioja, nes taupau savo laika.
Irgi tiesa, visokiu naujokiu buna. Bet tos, kurios tik burba, o nieko nedaro, paprastai greitai dingsta...
QUOTE(веро @ 2012 02 03, 12:16)
Ne visai pavyko, pirmoj nuotraukoj paplaukes fokusas, kitose dviejose gerai.
QUOTE(neiste @ 2012 02 02, 23:09)
Spalvos neliestos. Galvoju, kad tas purvinumas nuo megztuko Veidą šviesinti?
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 02, 23:14)
tik pasviesinciau spalvu greiciausiai neliesciau, zalia labai sodri ir grazi
aciu Tau