Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos. Oj prisijuokiau beskaitydama jūsų vakarykščius pokalbius.
Aš irgi buvau iš tų, kurios atnešusios savo pirmas nuotraukas mintyse tiesiog netvėriau savo kailiu, nes tipo labai mianą didelį darydavau. Deja šiai dienai, dabartiniais savo darbais nesu patenkinta, o ką jau apie senesnius kalbėti. smile.gif

Gerai pamenu mano pirmas ND buvo trys rožių žiedai ant neišlygintos baltos staltiesės biggrin.gif

O dabar, knisuosi po Lapkričio mėnesio archyvą... Kaip jums tokia? Šiaip čia grynai savam šeimos albumui, bet vistiek įdomios nuomonės. Tikiu, kad turėsit prie ko prikibt, atverkit ir man akis smile.gif Trys variantai, ar bent vienas kuo nors traukia akį?

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 03, 09:39)

Dėkui labai. 4u.gif Smagu girdėti, kad judu pamažu i gerąją pusę.

O su j/b teks pasimokyti ir padirbėti.

Ačiū sayonara už a.ž. ir pamokėlę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 03 vasario 2012 - 10:23
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 22:37)
originalas
nu bet supranti, kad tikrai yra atsibodę matyti tas pačias klaidas, nors ir supranti, kad jos pradžioje neišvengiamos? juk neprivalu senbuvėms jomis entuziastingai džiaugtis arba jas ignoruoti? aš suprantu, kad kiekvienas žmogus nori individualaus jautraus dėmesio ir entuziazmo, džiaugsmo, kad atsirado naujokas, kuriam galima padėti, bet nepamirškime, kad mes visos čia šeimas, vaikus, darbus, kitus pomėgius turim ir komentuojam iš principo šeimos ir laisvalaikio sąskaita. niekas neprivalo nei komentuoti, nei mokinti, nei padėti, nei tas pačias šiknas spardyti, nes tai užima laiko ir atima energiją. ir jei daro, tai motyvai (nepagalvoji?) tikrai nėra žemi? nežinau, koks psichas turi žmogus būti, kad čia ateitų tyčiotis iš kitų ir tipo tuo mėgautis. ir kas kartą, kai paskaitau ką nors panašaus apie tai, kad vai vai vai naujokų nepriima, tyčiojasi ir mėgaujasi, tai prisipažįstu - mane siutas paima.. ir kyla ta pati diskusija over and over and over again.. prisišauktitas, anot Br. Džouns..smile.gif

baigdama, jau visai baigdama: pajuodintą frazę kartodamas retas kuris pagalvoja, kad nors visos pradėjom nuo to paties, bet kažkas buvo ir mums šiknas spardantis ir TUO mums padėjo, ania? Ir dabar kitiems spardom ne keršto ar nuoskaudos vedinos ir ne todėl, kad esam diedovščina, o todėl, kad savo kailiu įsitikinom, kad TAI VEIKIA.

visiems rekomenduoju užsiimti sublimacija, o ne savigaila smile.gif konstruktyviau ir rezultatai greitesni 4u.gif

viskas, baigiau šia tema. jei kas norit pratęsti - AŽ.

dabar kurį laiką bijosiu fotkes komentuot smile.gif

Tavo žodžius galim gal į pirma puslpi įdėti kad daugaiu nebereiktu kartoti apie naujokių keliamus vėjus g.gif lotuliukas.gif
O jei rimtai tai daugiau dėmesio į foto o ne i blevyzgas kas mane pastebėjo ir kas ne. Jeigu naujokės galvoja kad tik jos nesulaukia dėmesio tai klysta, nes foto nesulaukia dėmesio jei jos neydomios, ir tai visai nesvarbu ar tai naujokės, ar senbuvės, pradedančiosos ar pažengusiso foto. O naujokėms daug kas nekomentuoja nes jos nenusiėmusios rūžavų akinių, mato tik tobulas savo foto ir kaip kažkokios čia sėdinčios ciocės drysta paskyt kad neydomu, negražu ar panašiai, jeigu atėjai į tema tai būk mielas malonus ir išmok priimti kritika. jeigu nori kad aikčiotu kad gražu yra kita tema kur grožisi nuotraukomis. Kadangi tekstsas yra skaitomas pačių, tai kaip norim taip tą tekstą galim ir perskaityti.

erikamaja jau flick parašiau man kokia graži ten šviesa wub.gif
Yvette nereli man labai labai graži
Atsakyti
O as kai atejau i tema, idejau pirma nuotrauka-na tokia grazia, tokia nuostabia.O man pasake Yvette-"nieko gero".Galvojau-butu Yvette salia-suesciau gyva.Ir isvis, as tada labai gerai fotografavau.Labai grazios geliu nuotraukos, vaiku, taip grazu budavo-ant sienos kabink.Tik aisku ta grozi niekas nesuprato, tik as viena, kaip ir tikra menininke.

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 03, 10:16)
Sveikos. Oj prisijuokiau beskaitydama jūsų vakarykščius pokalbius.
Aš irgi buvau iš tų, kurios atnešusios savo pirmas nuotraukas mintyse tiesiog netvėriau savo kailiu, nes tipo labai mianą didelį darydavau. Deja šiai dienai, dabartiniais savo darbais nesu patenkinta, o ką jau apie senesnius kalbėti. smile.gif

Gerai pamenu mano pirmas ND buvo trys rožių žiedai ant neišlygintos baltos staltiesės biggrin.gif

O dabar, knisuosi po Lapkričio mėnesio archyvą... Kaip jums tokia? Šiaip čia grynai savam šeimos albumui, bet vistiek įdomios nuomonės. Tikiu, kad turėsit prie ko prikibt, atverkit ir man akis smile.gif Trys variantai, ar bent vienas kuo nors traukia akį?

man pirma ir trečia patiko, bet kilimas blaško dėmesi, todėl man pirmoji smile.gif
trūksta čiut rankyčiu kur apkapojai, bet aš dabar kitaip foto vertinu, pažiūriu jei kažkas patiko vadinas jau neblogai, o jei ieškai smulmenų kad rankos apkapotoas dar dar kas nors vadinas nuotrauka neytaiki ir tik ieškoma kalbliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 vasario 2012 - 10:39

Man asmeniškai trečioji labiausiai patinka . ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 03 vasario 2012 - 10:45

man pirma, tik jb koreguočiau, didinčiau kontrastą. paskutinėje man apdirbimas dirbtinis.

QUOTE(Aistulle @ 2012 02 03, 10:22)
Ačiū sayonara už a.ž.  ir pamokėlę.  4u.gif

bile mačytų, kaip senoliai sako smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 03, 10:35)
Kadangi  tekstsas yra skaitomas pačių, tai kaip norim taip tą tekstą galim ir perskaityti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 02 03, 10:36)
O as kai atejau i tema, idejau pirma nuotrauka-na tokia grazia, tokia nuostabia.O man pasake Yvette-"nieko gero".Galvojau-butu Yvette salia-suesciau gyva.Ir isvis, as tada labai gerai fotografavau.Labai grazios geliu nuotraukos, vaiku, taip grazu budavo-ant sienos kabink.Tik aisku ta grozi niekas nesuprato, tik as viena, kaip ir tikra menininke.

lotuliukas.gif

aš kai atėjau į temą (ne šią, o pirmąją), tai labiausiai prisimenu ne ką man, o ką aš po poros mėn. pasakiau: "Aš išmoksiu", nors, aišku, ir savo įspūdžius apie kitus prisimenu, ispaniškom antim (iš bjauriojo ančiuko) visas vadinau, tada dar sillwio buvo, fotolama ten, krūva kitų, jau nebesilankančių, uf.. bet greitai suvokiau, kad pyk nepykęs, o kai tiesą sako, tai atsargiau yra nepūsti prieš vėją, nes nu žinot, kas būna, kai prieš vėją? smile.gif
Atsakyti
ar kas nors vakar sake, kad kritikos nereikia? Ji butina... Tik butu malonu, jei ji butu issakoma kulturingai, nesityciojant (be sarkazmo ir ironijos). kai kurios merginos tai daro labai nuosirdziai ir graziai, bet ne visos tongue.gif
Viskas, tema baigta is mano puses, juolab kad uz advokato paslaugas man niekas nemoka, o dirbu as - del pinigu tongue.gif tongue.gif lotuliukas.gif

kazkaip negaunu vis atsakymo i klausima, ar Uzsiemimuose procesas, ar rezultatas? (as retai pamirstu, ko klausiau) blush2.gif biggrin.gif

Suprara, idomus rezultatas 4u.gif 4u.gif

Ir aciu uz komentarus ir patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 03 vasario 2012 - 10:56
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 03, 10:55)

kazkaip negaunu vis atsakymo i klausima, ar  Uzsiemimuose procesas, ar rezultatas? (as retai pamirstu, ko klausiau)  blush2.gif  biggrin.gif

kaip supranti taip ir daryk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 03, 11:36)

lotuliukas.gif kaip gerai, kad aš ne Lt. Jaučiu vaikščiočiau dažnokai su kokiais ramentais už savo žodžius lotuliukas.gif
Ir mažiau man čia reiktų jus kviesti pas save į svečius. Žiū vienąkart susirinks tokia šaika, kuri mielai mane priluptų ir bus man biggrin.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 03, 11:55)

kazkaip negaunu vis atsakymo i klausima, ar  Uzsiemimuose procesas, ar rezultatas? (as retai pamirstu, ko klausiau)  blush2.gif  biggrin.gif
Suprara, idomus rezultatas  4u.gif  4u.gif

fotografijoje turi atsispindėti užsiėmimas. O kaip tu tai padarysi, jau tavo reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 vasario 2012 - 11:06
Nežinau, aš turbūt niekad taip kaip pasakojat savim nepasitikėjau. Nuo pat pradžių. Bet truputį akis padrąskiau, nu priklauso biggrin.gif Šiaip tai gerai pamenu, kad buvau įkyri labai, zyziau zyziau, nu paaiškinkit, nu, - paaiškina, o aš oba, supratau, ir vėl po to - nu nieko nesuprantu, nu paaiškinkit, ir vėl, oi ačiū, supratau, ir vėl, vnz pasaka be galo lotuliukas.gif
Bet kadangi aš čia po kelių metų pertraukos, šįkart yra noras labai stiprus išmokti, prieš tai neturėjau didelių ambicijų ir manydavau, kad kol neturėsiu veidrodžio, tol nieko neišmoksiu smile.gif Tuomet nebuvo ND, būdavo konkursėliai, kuriuose dalyvaudavau ir vis gėda būdavo, kad aš ne su veidrodžiu biggrin.gif
Na, antradienį bus jau metukai mano šitojo gimimo, eisiu švęsti happy.gif O iš tikro tiek nedaug. Bet gyvenimas pasikeitė kardinaliai smile.gif Fotografavimo objektai irgi biggrin.gif Dabar žiūriu, kad tik žmones fotografuoju, ko visiškai nemėgau smile.gif

Kokia graži serija smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 vasario 2012 - 11:30
Ai, prisiminiau. Taigi labai tikėjau savo pirmom fs, taip mane merginos palaikė, aš taip džiaugiausi, sakiau, jihūū, gal tikrai neblogai, bet dabar žiūriu, ujei biggrin.gif
Atsakyti