Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 14:00)
nuoroda į fotoplius nebeveikianti. tai galima išimti

dėkui, išėmiau

dar?
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 14:02)
šeštos ir dešimtos pamokų nuorodos irgi neveikia

na tų jaučiu jau nebeatrinksiu.. neturiu tiek laiko knistis po poros metų archyvus.. gal lai lieka? gal kai Ka perims vairą, kas jai ir priklauso biggrin.gif tada sutvarkys savo nuožiūra, aš bijau šioj temoj pritrinti ko nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 15:06)
gal kai Ka perims vairą, kas jai ir priklauso biggrin.gif tada sutvarkys savo nuožiūra, aš bijau šioj temoj pritrinti ko nors biggrin.gif

Sayonara baiminasi Ka lotuliukas.gif
Kaip čia šiandien smagu.
Gal foto įkelkit kokių, a?

Naujas žaidimas. "UŽSIĖMIMAI" Fotografuokit tai, kas jums šiuo metu atima didžiausią laiko dalį arba tai, kuo užsiimat savaitgaliais, vakarais ir t.t...
Dvi savaitės, kaip visada. Naujai dalyvaujantiems žaidime, pasistenkit, pasiplanuokit, neskubėkit. Pristatykit tvarkingai foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 14:14
faina tema "Užsiėmimai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 14:12)
Sayonara baiminasi Ka  lotuliukas.gif
Kaip čia šiandien smagu.
Gal foto įkelkit kokių, a?

Naujas žaidimas. "UŽSIĖMIMAI" Fotografuokit tai, kas jums šiuo metu atima didžiausią laiko dalį arba tai, kuo užsiimat savaitgaliais, vakarais ir t.t...
Dvi savaitės, kaip visada. Naujai dalyvaujantiems žaidime, pasistenkit, pasiplanuokit, neskubėkit. Pristatykit tvarkingai foto.

dar spėjau tituliniam savaitės temą įvanot.

jo, drebu nuo tos Ka, ragana kažkokia, tvarkos, tvarkos jai reik blink.gif cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 13:54)
bet ji nebuvo ankstesnės atidarinėtojos įtraukta.

pfff user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 13:51)
ir man ne.
as M. ir neketinu del to parintis biggrin.gif
nu cia tai nemanau, tikrai, daugiau pripratimo ir praktikos reikalas. man av dazhnai nugrybauja, bet pradedu galvot, gal as paprasciausiai nemoku? nes vasara pvz vaika fotkint ant M savizudybe, keisti kad 5sec reikia. o ka reikia "moket" fotkinant su Av? gal as kazhko nesuprantu?

Ai, kazkokia beprasme diskusija gaunasi... gal tiesiog as nemoku aiskiai minciu destyti unsure.gif As tikrai ne pries M rezimo naudojima smile.gif Tiesiog bandau pasakyti, kad M nera panaceja - Av ir Tv rezimai irgi turi savo paskirti, ir jei profai juos naudoja, tai gal ne be reikalo? Ir jei Av grybauja, tai galima pereiti prie M, o galima ismokti tinkamai naudotis Av (t.y. suziureti nustatymus, lygiai kaip ir su M rezimu), kad kita karta " negrybautu". Ir dar pamenu, kad kazkada cia buvo sneka apie praleistus kadrus, nes nespejama su M susitvarkyti, per greit keiciantis apsvietimui. Bet vis tiek naudojamas ir toliau tik M. Va tokiu dalyku as nesuprantu. Bet tai tik mano nuomone. As darau, kaip man geriau, kaip ir jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 14:26)

ai tai čia Tu buvai? biggrin.gif netvarka! palundra - netvarka tongue.gif

p.s. man irgi tvarka patinka, tik aš pati esu chaotiška, tai.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2012 - 14:28
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 14:06)
gal kai Ka perims vairą, kas jai ir priklauso biggrin.gif tada sutvarkys savo nuožiūra, aš bijau šioj temoj pritrinti ko nors biggrin.gif

Kai man mokės pinigus, tai ir priklausys. tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 14:20)
jo, drebu nuo tos Ka, ragana kažkokia, tvarkos, tvarkos jai reik  blink.gif  cool.gif  tongue.gif

laugh.gif laugh.gif

Nors man mano užsiėmimas nelabai įdomus, bet gal reikės įamžinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 14:12)

g.gif Gal padaryti koliaza is SM fotografijos pradziamokslio puslapiu, kuriu per diena prirasoma tiek, kad vakare niekam kitam laiko nebelieka, kol viska perskaitai ir pasisakai lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai faina ideja zaidimui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 16:24)
Nu nebutinai. Bet jau tingiu gincytis.

paluri, dar norejau pasakyti del tavo mergaites tarp uolu - kadravimas ir man nepatiko, bet pati ideja, trapi mergaite tarp siurksciu kietu uolu, net labai patinka. Supti ja i silko uzuolaidas, kaip kazkas siule, butu labai jau nuspejama, o cia vat kazka netiketo pabandei padaryti.

Is tavo projekto man panning nuotrauka aki patrauke - grazi ir tvarkinga.

Gal dar kazko nemoku, fotografuojant Av rezimu...

Del kadravimo sutinku, man ypac gaila nukirptu plauku sad.gif

Malonu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 15:31)
g.gif Gal padaryti koliaza is SM fotografijos pradziamokslio puslapiu, kuriu per diena prirasoma tiek, kad vakare niekam kitam laiko nebelieka, kol viska perskaitai ir pasisakai  lotuliukas.gif

jo, tai aš tada nufotkinsiu kalną panaudotų servetėlių. Irgi užsiėmimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 14:36)
jo, tai aš tada nufotkinsiu kalną panaudotų servetėlių. Irgi užsiėmimas  biggrin.gif

biggrin.gif Ta pati galvojau fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti