QUOTE(Eve... @ 2012 02 02, 21:49)
Sekiau aš visą šią temą, daug kas labai tiesos pasakė apie naujokus ir jų priėmimą.
Aš žiūriu kaip iš naujokės pusės, todėl man galbūt viskas atrodo kaip Whatever.... Kartasi atrodo, kad jūs nebenorit įsileisti naujokų į savo ratą, jau pažystat viena kitą, jau jum atsibodę kartoti tą patį, matyti tas pačias klaidas. Išties dėl namų darbų jūs visiškai teisios, jie yra gerai.
Aš žiūriu kaip iš naujokės pusės, todėl man galbūt viskas atrodo kaip Whatever.... Kartasi atrodo, kad jūs nebenorit įsileisti naujokų į savo ratą, jau pažystat viena kitą, jau jum atsibodę kartoti tą patį, matyti tas pačias klaidas. Išties dėl namų darbų jūs visiškai teisios, jie yra gerai.
niekas nesusirinko čia balionų dalint
užsirašyk tuos žodžius kuriuos parašei, pamatysi kaip po kelių mėnesių , jei intensyviai čia bendrausi ir dirbsi priimdama kritiką, tie tavo pasakyti žodžiai tau pačiai kels juoką.. praėjus kuriam laikui, suvoksi ko mes čia visos susirinkom (įskaitant ir tave).. ir pamatysi kaip vos ne kas antras naujokas atėjęs čia skudžiasi.. bet pažiurėk į rezultatus, kaip merginos fotografuoja, visos čia beveik pradėjo nuo nulio, nežinodamos nei kas ta diafragma ir k.t. ir visos čia buvo "prapurtytos", tos kurios perėjo visą šitą, jos liko, ir jų pasiekimai puikūs.. kurios čia įsižeidė, trenkė durimis ir išėjo, tai aš abejoju, kad jom taip gerai sekėsi išėjus, kaip tom kurios čia liko, dantis sukandusios