Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Eve... @ 2012 02 02, 21:49)
Sekiau aš visą šią temą, daug kas labai tiesos pasakė apie naujokus ir jų priėmimą.
Aš žiūriu kaip iš naujokės pusės, todėl man galbūt viskas atrodo kaip Whatever.... rolleyes.gif Kartasi atrodo, kad jūs nebenorit įsileisti naujokų į savo ratą, jau pažystat viena kitą, jau jum atsibodę kartoti tą patį, matyti tas pačias klaidas.  Išties dėl namų darbų jūs visiškai teisios, jie yra gerai.

niekas nesusirinko čia balionų dalint

užsirašyk tuos žodžius kuriuos parašei, pamatysi kaip po kelių mėnesių , jei intensyviai čia bendrausi ir dirbsi priimdama kritiką, tie tavo pasakyti žodžiai tau pačiai kels juoką.. praėjus kuriam laikui, suvoksi ko mes čia visos susirinkom (įskaitant ir tave).. ir pamatysi kaip vos ne kas antras naujokas atėjęs čia skudžiasi.. bet pažiurėk į rezultatus, kaip merginos fotografuoja, visos čia beveik pradėjo nuo nulio, nežinodamos nei kas ta diafragma ir k.t. ir visos čia buvo "prapurtytos", tos kurios perėjo visą šitą, jos liko, ir jų pasiekimai puikūs.. kurios čia įsižeidė, trenkė durimis ir išėjo, tai aš abejoju, kad jom taip gerai sekėsi išėjus, kaip tom kurios čia liko, dantis sukandusios smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 02, 22:58)
užsirašyk tuos žodžius kuriuos parašei, pamatysi kaip po kelių mėnesių , jei intensyviai čia bendrausi ir dirbsi priimdama kritiką, tie tavo pasakyti žodžiai tau pačiai kels juoką..  praėjus kuriam laikui, suvoksi ko mes čia visos susirinkom (įskaitant ir tave).. ir pamatysi kaip vos ne kas antras naujokas atėjęs čia skudžiasi.. bet pažiurėk į rezultatus, kaip merginos fotografuoja, visos čia beveik pradėjo nuo nulio, nežinodamos nei kas ta diafragma ir k.t. ir visos čia buvo "prapurtytos", tos kurios perėjo visą šitą, jos liko, ir jų pasiekimai puikūs.. kurios čia įsižeidė, trenkė durimis ir išėjo, tai aš abejoju, kad jom taip gerai sekėsi išėjus, kaip tom kurios čia liko, dantis sukandusios smile.gif

Teisybe is esmes.... nu bet kaip ziauriai skamba biggrin.gif Tikra to zodzio prasme, per kancias i zvaigzdes, dantis sukandus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 02 02, 21:58)
Oh, aš vis dar dėl tų spalvų kreipiuosi doh.gif
Ar maždaug pavyko kažką padaryti ar visai ne tas čia??
Mano bandymas

galima sakyti, kad ale kažkas panašaus gavosi, bet realiai tai nuotraukos labai skirtingos.. todėl tas pats apdirbimo būdas netinka.. ant to šieno ar kas ten,kur šuniukas, tai tas actionas gan skaniai atrodo, bet ant vandens tai visiškai netinka schmoll.gif tu susirask panašią nuotrauką į savo- ta prasme, kad ir vanduo, ir dangus matytųsi, ir tada bandyk spalvas atkartot.. čia tiesiog, kaip diena ir naktis skiriasi.. juk kai norim apdirbt saulėlydi, nežiūrim mėnulio pavyzdžiu.. noriu pasakyti, kad kiekvienai situacijai labai skirtingas apdirbimas būna
Atsakyti
Kas čia verčia ką būt nesuprantu. Galit nebūt, galit mane išvyt, didelio čia daikto.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 02 02, 22:15)
4/52 portretas

man veidukas šiek tiek per šviesus atrodo ..
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 23:04)
Kas čia verčia ką būt nesuprantu. Galit nebūt, galit mane išvyt, didelio čia daikto.

frusty.gif

tu nebebijai, tavęs nebepagąsdinsim biggrin.gif sugalvosim išvaryt, o tu specialiai būsi, ir per dantį grieši biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 02 vasario 2012 - 23:10
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 02, 23:09)
tu nebebijai, tavęs nebepagąsdinsim  biggrin.gif  sugalvosim išvaryt, o tu specialiai būsi, ir per dantį grieši  biggrin.gif

Aš piktas ir liūdnas, aš nebijau nieko, nepagąsdinsit.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 17:05)

O jei rimtai, tai man rodos, kad naujai ateje zmones nori iseiti (kiti ir iseina), nes jauciasi nelaukiami ir nenorimi, o ne todel, kad kazkam kazka irodytu. Reikia buti labai labai arogantiska asmenybe, kad galvoti ""išeisiu ir numirsiu, tada tai pamatysit, kaip negera jums bus". Tokios asmenybes paprastai nera labai jautrios... ar klystu?  g.gif
Nu kur jau... zinoma, kad skiriasi  blink.gif Ir sioje temoje patyciu yra tikrai nedaug. Laimei.

Nesusilaikau ir as ax.gif as is naujoko pozicijos pasisakysiu jei galima lotuliukas.gif
O taip pas jus tikrai nera priemimas toks ateik prasom uzeik cacki pacacki, bet ko atejau? atejau ismokti tai kaip sakant pasake man negerai ir viskas vadinasi negerai kazkas, taip viena riebiau pasako kita svelniau, kas man trukdo neskaityti "bereikalingu"( nes ju ir pasitaiko) zodziu o tik tai kur padariau blogai ir kaip taisyti, nera kada uzsiimineti svelnybemis ir malonybemis. Taip yra musu jautresniu maziau jautriu, bet manyciau noras ismokti turetu uzgozti visa jautruma ar ka ten dar mirksiukas.gif vo lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 17:09)
Merginos, susiorganizuokit mytą. Naujai prisijungusioms dalyvavimas būtinas. Nu susipažinsit, pamatysit kokios gyvai esat ir manau kitaip bendrausis temoje  smile.gif

o cia visai sviezienai galima? na tik darau namu darbus dar tik, bet tikrai butu labai idomu pamatyti gyvai kaip bendraujama kaip fotografuojama gal net ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 02 02, 17:28)
As suasmeninsiu, na kaip ir visada:D
Kai atejau cia, buvo ir ignoro, ir sarkazmo.Bet noras ismokti fotografuoti buvo toks stiprus, kad dejau ant visu "patyciu", uzrasiau skriaudikes i savo juoda maza uzrasu knygele(ateiciai, hehe biggrin.gif ) ir likau.Ambicijos liko n-toj vietoj.
Manau jei norit ismokt-liksit.

vo pervelai paskaiciau, ta pati praktiskai parasiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 03, 00:50)
Einu ieškot to slinktuko smile.gif
Dėkui.

Zinai pabandziau su slinktukais, nelabai, visoje nuotraukoje spalva gadina, su teptuku (kur tvarkai tam tikra vieta) geriau uzsidejus spalva, pvz melyna, po to zydra, perbraukti...
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 02, 21:59)
Kai tik išsirutulioja diskusija, visuomet laukiu (ir dažniausiai sulaukiu), kad ateis brum ir papildys mano frazių žodyną smile.gif

smile.gif as dazniausiai sakau supis*** Coelho, bet sikart susilaikiau. cia tik patikslinau
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 02, 18:09)
nu ir ką, ir nieko gero,šudukas...Erika sako nu ir??? tipo kas čia tokio gero???tada susiparinau ir padariau va taip vat:

Seseliai is ties idomiau ziurisi bigsmile.gif
Tarka i nauda isejo tongue.gif
Atsakyti
Heh, buvau prisiminusi dieną. Paskui mintys kažkaip išsilakstė, dabar vėl negaliu. Pamenu pačią pradžią kai čia atėjau. biggrin.gif Atlikau namų darbus ir parodžiau man be proto gražius savo darbus. Vienas ir kitas. Ir juos išbrokavo.. Galvojau nusišausiu, buvo liūdna. biggrin.gif Dabar matau, kad nieko gero jie, bet laikau, kad matyčiau kaip einu į priekį. Paskui po kiek laiko atnešiau tokį savo idėjos įgyvendinimą. Pamenu airv norėjo suskilusių kulnų. laugh.gif Vieniem patiko, kitiem buvo neskanu, per arti ir pan. O aš galvojau, nu, *****, gi su muiline fotkinau. Ne kiekvienas su muiline tai padaro ir bla bla bla.. Bet kritiką vis tiek priėmiau. biggrin.gif Ir dabar žvelgiant į tą darbą, jau kitokios įgyvendinimo idėjos kyla.
O šituo savo darbu, minčių įgyvendinimu su muiline iki šio labai džiaugiuosi. Man jis mielas, jautrus ir viskas. Irgi su muiline dariau. Darydama šiandien jį vėl gal tiek nesuspausčiau. Bet tada labai norėjosi kiek įmanoma sulieto fono, tai ir susispaudė kiek.
Tai trumpai kalbant be šios temos ir jos dalyvių ko gero nebūčiau nuėjusi to kelio, kurį iki šiol nužingsniavau. bigsmile.gif Tas spardymas į sėdimąja yra toks gėris. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 17:21)
Koliažas vardan patogumo, šiandien nuotraukėlės keliaus pas žavią šeimyną, kurią baisiai įsimylėjau  wub.gif

Nuotaikingi koliaziukai bigsmile.gif
Mielos foto
Atsakyti