Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 02 02, 22:51)
kad reikia kazko idomesnio, kad ne tik techniskai teisingai viskas butu atlikta... g.gif  ar ne taip supratau? biggrin.gif manau, kad taip. biggrin.gif

nebūtinai kažko įdomesnio. Tik daiktus susidėliok tvarkingai. Jei fotografuosi namų aplinkoje, aprankiok daiktus aplink, kad nebūtų betvarkės. Nesirink žaislų, buteliukų, paimk kad ir knygas, podelius, trys gėles. Juk čia atėjai reiškias nori išmokti gražiai fotografuoti, tai ir pradėkit iškart gražiai fotografuoti, jau nuo nd.
Nieko ten įdomaus nereik daryti. Tiesiog tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 02, 17:06)
va kokia pavyzdinga  bigsmile.gif  aš savo net neturiu, kai suvokiau ką per šūdą žmonėm sugebėjau parodyt , ištryniau, kad niekas nei matytų, nei prisimintų  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Prajuokinai labai.
Padariau lygiai tą patį smile.gif
Atsakyti
Oh, aš vis dar dėl tų spalvų kreipiuosi doh.gif
Ar maždaug pavyko kažką padaryti ar visai ne tas čia??
Mano bandymas
user posted image
Pavyzdinis iš Flickr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 02 02, 21:49)
Pūkitas, labai daug nekomentuosiu, pati pradedančioji, bet jei kalbat apie rožę, tai ji uždaryta kampe. Žiedas palinkęs ir lyg žiūri į dešnę, todėl jai erdvės reikėtų dešnėje, o ne kairėje, kitaip ji suspausta atrodo. Daug erdvės viršuje ji, manau, nereikalinga... mirksiukas.gif

aciu uz pastebejimus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 17:49)
kalbate kaip is vadovelio. arba kaip koks Coelho

Kai tik išsirutulioja diskusija, visuomet laukiu (ir dažniausiai sulaukiu), kad ateis brum ir papildys mano frazių žodyną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 02, 21:55)
Nereik nieko bijot, kai fotkini  smile.gif
aaa, nu tai nieko jie nepasikeitė tada, tik fantazijos daugiau šitam reikalui įdėk ir psio irnesakyk.gif

daug ir idejau biggrin.gif virtuve, maitinimo kedute, keksiuku formeles rolleyes.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 21:56)
nebūtinai kažko įdomesnio. Tik daiktus susidėliok tvarkingai. Jei fotografuosi namų aplinkoje, aprankiok daiktus aplink, kad nebūtų betvarkės. Nesirink žaislų, buteliukų, paimk kad ir knygas, podelius, trys gėles. Juk čia atėjai reiškias nori išmokti gražiai fotografuoti, tai ir pradėkit iškart gražiai fotografuoti, jau nuo nd.
Nieko ten įdomaus nereik daryti. Tiesiog tvarkingai.

aciu mirksiukas.gif
puslapyje atgal ikeliau 1ND, uzmeskit aki, jei nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 02 02, 22:58)
Oh, aš vis dar dėl tų spalvų kreipiuosi doh.gif
Ar maždaug pavyko kažką padaryti ar visai ne tas čia??

mano nuomone nepavyko. Bet šiaip foto nelabai ir pritaikysi tokį apdirbimą. Ne kiekvienai foto tiks. Tad turi pradžioje išmokti atsirinkti kurią foto kaip apdirbsi, kad galėtum ją pagerinti, o ne išmurzinti.
Atsakyti
[quote=erikamaja,2012 02 02, 22:36

Aš noriu pagalbos, padėkit apsipręst, retai taip būna, kad nesusitariu su savim.
Ačiū.

[/quote]

Kaip nuotrauka labiau pirma, bet jeigu reiktų iliustruoti pasakų knygq, imčiau prigesintą.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 23:00)
mano nuomone nepavyko. Bet šiaip foto nelabai ir pritaikysi tokį apdirbimą. Ne kiekvienai foto tiks. Tad turi pradžioje išmokti atsirinkti kurią foto kaip apdirbsi, kad galėtum ją pagerinti, o ne išmurzinti.

Dėkui, gal kokių patarimų būtų, kaip išmokti atrinkti, kur kam kas?? g.gif
Man pasirodė, kad gulbės tokios švelnios ir jom tinka tokios blausios, švelnios spalvos... unsure.gif
Atsakyti
Padėkite susiprasti. Kliūna spalvos, kaip tvarkytumėt?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 02, 23:00)
daug ir idejau biggrin.gif virtuve, maitinimo kedute, keksiuku formeles  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
aciu  mirksiukas.gif
puslapyje atgal ikeliau 1ND, uzmeskit aki, jei nesunku  ax.gif

nežinau ar pritarė merginos pasiūlymui neužskaityti kai kurių foto. Tad nežinau kaip daryti su tavosiom. Neįsižeisi, jei pasakyčiau perdaryti? Iš idėjos, su fokusu viskas ok, tik dėl bendro vaizdo, ens šiandien jau tiek daug diskutavom ta tema.

Čiuožia tavo pagrindas. Pirmas dalykas kurio reik išmokti, tiesus pagrindas ar horizontas. Kai išmoksi tiesiai fotkint, tada galėsi kreivinti, kaip ne kurios daro smile.gif
Keksiuko formelės šiaip spalvingos, neblogas pasirinkimas. Tik nedėčiau ant maitinimo kėdutės. Gal stalą kokį turi, kad būtų netoli sienos. Tai turėtum sau lygų pagrindą bei foną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 22:05
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 03, 00:04)
Padėkite susiprasti. Kliūna spalvos, kaip tvarkytumėt?

Parodyk originala

Dabar geltona purvinoka. Ir veiduka patvarkyti reiketu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 vasario 2012 - 22:18