QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:56)
Mane pradzioj irgi "skriaude"
Dejau cia visokias (man, aisku, labai grazias
) nuotraukas viena po kitos, ir sulaukdavau arba ignoro, arba juodos kritikos (nors buvo ir kas gera zodi pasako). Kol galu gale supykau visai ir padariau kazka kitaip - ir sulaukiau (pirmakart) teigiamu komentaru. O paskui viena nare man asmeniskai parase - saunuole, daug geresnes nuotraukos nei pirmosios, darai pazanga, SM raganos savo pasieke
Iki siol tos frazes nepamirstu - ir toms "raganoms" iki siol dekinga esu, kad negloste paplaukiui. Bet aciu ir toms "neraganoms", kurios guode ir sake nepasiduoti. Zodziu, man tas "krikstas" temoje buvo tikrai naudingas. Bet tu svieziai atejusiu ir kritikos
pritrenktu naujokiu vis tiek truputi gaila...
Sekiau aš visą šią temą, daug kas labai tiesos pasakė apie naujokus ir jų priėmimą.
Aš žiūriu kaip iš naujokės pusės, todėl man galbūt viskas atrodo kaip Whatever....
Kartasi atrodo, kad jūs nebenorit įsileisti naujokų į savo ratą, jau pažystat viena kitą, jau jum atsibodę kartoti tą patį, matyti tas pačias klaidas. Išties dėl namų darbų jūs visiškai teisios, jie yra gerai.
Patiko man frazė, kad "visi pradėjom nuo to pačio", mokėdami negimėm, tad, manau, reiktų padėti tiem naujokam.
Pūkitas, labai daug nekomentuosiu, pati pradedančioji, bet jei kalbat apie rožę, tai ji uždaryta kampe. Žiedas palinkęs ir lyg žiūri į dešnę, todėl jai erdvės reikėtų dešnėje, o ne kairėje, kitaip ji suspausta atrodo. Daug erdvės viršuje ji, manau, nereikalinga...