Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 02, 19:36)
Oho plepumas šiandien biggrin.gif

Pirma ( originalas) ar gesinta ?

Aš noriu pagalbos, padėkit apsipręst, retai taip būna, kad nesusitariu su savim.
Ačiū.

Monei pirma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 02 vasario 2012 - 21:38
As su klausimu ax.gif ND uzskaityti....tik va galvoju nuo ko cia pradet fotografuot g.gif nu rimtai, nes tokiu buitiniu foto tai nors vezimu vesk, o naudos jokios schmoll.gif Kaip reikia perkasti tarkim M rezimo subtilybes kur pilnai viska gali pats reguliuot ir zaist g.gif Siaip nustatinet ir bandyt kas gausis? g.gif

Nu tarkim noreciau tobulet , bet buitiniu det nenoriu schmoll.gif namie galiu fotkint tik vakare, o be blico su...as gaunas doh.gif

Bandziau su diafragma pazaist...Prasom patarkuot kaip reikiant cool.gif

Del sitos nekyla man minciu kas su ja negerai?????
user posted image

Sitoj fokusas lyg ir gerai, bet uodega biski nukasta g.gif leteneliu gal noretusi g.gif
user posted image

Sita butu miela, bet doh.gif fokuso nerasta (pabego ir uzsikase po sniegu), ant sniego matosi mano pedos doh.gif nu karoce...
user posted image

Zodziu metykit pomidorais bo nebesumastau kaip sau i subine ispirt..... doh.gif

P.s. rytais kai i darba vziuoju labai grazus sauletekis buna wub.gif kaip ji graziai nufotkint??? g.gif Kokius nustatymus naudot? nes, kad gera kampa pagaut reikia tai cia faktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 02, 22:36)

Aš noriu pagalbos, padėkit apsipręst, retai taip būna, kad nesusitariu su savim.
Ačiū.

ohmy.gif originalas!
Atsakyti
Labas. Galu gale pasiryzau snd jungtis i jusu bury, ir ka jus manot, ND taisykles keiciasi doh.gif biggrin.gif o jos jau ir isigaliojo? protest.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 02, 19:41)
Bandziau su diafragma pazaist...Prasom patarkuot kaip reikiant  cool.gif 

Visur suspausta, trūksta erdvės nuotraukose.

QUOTE(kristalines @ 2012 02 02, 19:43)
Labas. Galu gale pasiryzau snd jungtis i jusu bury, ir ka jus manot, ND taisykles keiciasi doh.gif  biggrin.gif o jos jau ir isigaliojo? protest.gif  cool.gif

O kas keičiaisi dėl ND? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:56)
drinks_cheers.gif Mane pradzioj irgi "skriaude" doh.gif  biggrin.gif Dejau cia visokias (man, aisku, labai grazias blush2.gif) nuotraukas viena po kitos, ir sulaukdavau arba ignoro, arba juodos kritikos (nors buvo ir kas gera zodi pasako). Kol galu gale supykau visai ir padariau kazka kitaip - ir sulaukiau (pirmakart) teigiamu komentaru. O paskui viena nare man asmeniskai parase - saunuole, daug geresnes nuotraukos nei pirmosios, darai pazanga, SM raganos savo pasieke biggrin.gif Iki siol tos frazes nepamirstu - ir toms "raganoms" iki siol dekinga esu, kad negloste paplaukiui. Bet aciu ir toms "neraganoms", kurios guode ir sake nepasiduoti. Zodziu, man tas "krikstas" temoje buvo tikrai naudingas. Bet tu svieziai atejusiu ir kritikos pritrenktu naujokiu vis tiek truputi gaila...  smile.gif

Sekiau aš visą šią temą, daug kas labai tiesos pasakė apie naujokus ir jų priėmimą.
Aš žiūriu kaip iš naujokės pusės, todėl man galbūt viskas atrodo kaip Whatever.... rolleyes.gif Kartasi atrodo, kad jūs nebenorit įsileisti naujokų į savo ratą, jau pažystat viena kitą, jau jum atsibodę kartoti tą patį, matyti tas pačias klaidas. Išties dėl namų darbų jūs visiškai teisios, jie yra gerai.

Patiko man frazė, kad "visi pradėjom nuo to pačio", mokėdami negimėm, tad, manau, reiktų padėti tiem naujokam. ax.gif

Pūkitas, labai daug nekomentuosiu, pati pradedančioji, bet jei kalbat apie rožę, tai ji uždaryta kampe. Žiedas palinkęs ir lyg žiūri į dešnę, todėl jai erdvės reikėtų dešnėje, o ne kairėje, kitaip ji suspausta atrodo. Daug erdvės viršuje ji, manau, nereikalinga... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 02 vasario 2012 - 21:53
QUOTE(kristalines @ 2012 02 02, 22:43)
Labas. Galu gale pasiryzau snd jungtis i jusu bury, ir ka jus manot, ND taisykles keiciasi doh.gif  biggrin.gif o jos jau ir isigaliojo? protest.gif  cool.gif

nieko jos ten baisiai nepasikeitė. Jei jau nd darei, perdaryk. jei ne, tai padarysi gražiai tvarkingai tuos nd ir viskas.
Junkis drąsiai ir nesileisk gąsdinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 02, 22:36)

Ačiū.

man paciai labiau patinka originalas, bet pasaka labiau primena gesintas variantas rolleyes.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 02, 22:41)

Bandziau su diafragma pazaist...Prasom patarkuot kaip reikiant  cool.gif 

Taip, statai kad ir ta pacia gele, gerai apsviestoje vietoje, ir tyrineji kaip itakoja nuotrauka vienoks arkitoks nustatymo pakitimas rolleyes.gif

del nuotrauku:
pirmoji - statyk roze taip,kad fone nesimatytu to kito koto (nelabai suprantu ten tos pacios rozes, ar kita gele), per daug nukirtai desinia puse smile.gif
antroji tai man miela, gal ir truksta tos uodegeles, bet patinka smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 02, 22:43)

sveika 4u.gif geriau jau atlikinek pagal naujas taisykles, nebeerzink sirsiu lizdo mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 02, 21:48)
Visur suspausta, trūksta erdvės nuotraukose.

o as kaip tik tos erdves pabijojau g.gif kazkaip galvoju per tuscia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 02, 21:48)
O kas keičiaisi dėl ND?  g.gif

kad reikia kazko idomesnio, kad ne tik techniskai teisingai viskas butu atlikta... g.gif ar ne taip supratau? biggrin.gif manau, kad taip. biggrin.gif
ir snd kaip tik atlikau 1ND, tai keliu (raganos tik lb nesinervuokit biggrin.gif ), jei uzskaitot, sekancius bandysiu kitaip pateikti, idomiau:)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 02 vasario 2012 - 21:57
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 02 02, 19:51)
o as kaip tik tos erdves pabijojau  g.gif  kazkaip galvoju per tuscia bus  g.gif

Nereik nieko bijot, kai fotkini smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 02, 19:51)
kad reikia kazko idomesnio, kad ne tik techniskai teisingai viskas butu atlikta... g.gif  ar ne taip supratau? biggrin.gif manau, kad taip. biggrin.gif

aaa, nu tai nieko jie nepasikeitė tada, tik fantazijos daugiau šitam reikalui įdėk ir psio irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 02 vasario 2012 - 21:56
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 02, 21:50)
Taip, statai kad ir ta pacia gele, gerai apsviestoje vietoje, ir tyrineji kaip itakoja nuotrauka vienoks arkitoks nustatymo pakitimas rolleyes.gif 

del nuotrauku:
pirmoji - statyk roze taip,kad fone nesimatytu to kito koto (nelabai suprantu ten tos pacios rozes, ar kita gele), per daug nukirtai desinia puse smile.gif
antroji tai man miela, gal ir truksta tos uodegeles, bet patinka smile.gif

tai kad jos ner kur statyt, lauke ji doh.gif dabar jau sniego ant jos daugiau smile.gif

Cia ta pati roze, tik vienas stiebas su ziedu *tas stiebukas su tuo ziedeliu maziuks, paktiskai atsigulus fotkinau lotuliukas.gif ), tas kur fone tiesiog lapai, vienoj pusej matos namo siena, o kitoj tuja g.gif nelabai ra to fono kur jai pasirink g.gif Kazkaip fotkindama vis masciau apie trecdaliu taisykle doh.gif biggrin.gif

Dabar galvoju gal sniegu apkast bigsmile.gif tada fonas baltas bus biggrin.gif
Atsakyti