Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 02, 20:04)
nu blem,nespejau Say zuvies pamatyt verysad.gif  biggrin.gif

atnesu 5/52
buitiakas rolleyes.gif

man asm. pati gražiausia tavo vaikučio foto, kurią čia rodei. Nuoširdžiai labai patinka.
Vis pagalvoju, kad dažnai tarkuojama buvai. O vat savu tempu, patyliukais eini į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 19:20
*****, neprisijunk dienos metu ir kiek geriu praleidi (as apie foto) biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 15:57)
imk biggrin.gif koks spalvu suderinimas, pastebi?smile.gif

sita maciau ar tik ne fotki albume? matai uzkliuvo, reiskias nera beviltiska lotuliukas.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:37)
Vaziuoju namo... uzsiemimu zaidimui dievazi darysiu nuotrauka su SM!  lotuliukas.gif

va ir as pagalvojau, kad man arba vaikai arba SM biggrin.gif

na kadangi esu naujoke, tai turiu teise pasisakyt smile.gif nors ir paveluotai truputi smile.gif
save vertinu laaabai kritiskai, darbu savo nemegstu rodyti viesai, ypac tiems kas nusimano fotografijoje...kai atvaziuoja i svecius vienas fotografas slepiu visus albumus ir kompa, kad nesumastytu paprasyti ka beveikiu ax.gif siaip kai jus idedat foto, mintyse pakomentuoju, o paskui ziuriu ka jus rasysit...na ir tikrai buna panasus komentarai, tai save guodziu, kad supratima bent turiu smile.gif bet paciai iki idejos ispildymo dar dirbt ir dirbt...
ai, as ne tai norejau parasyt doh.gif norejau pasakyt, jog tikrai naujokem buna sokas...idedi foto, ir prasideda is visu pusiu netinka, s,, ir pan. Pirma diena ir man pikta buvo: nu ko jus norit, gi naujoke, lyginant cia su senbuvem, turbut pamirsot kaip pacios pradejot. Butu idomu pamatyt jusu pirmas foto (o snd ***** ir praleidau kai kurias biggrin.gif). Net vyrui skundziausi, kad jus cia visos toooli pazengusios, o mums naujokems nera cia ka veikti...Issimiegi ir ryte jau pradedi mastyt kitaip: nu i gerai, nepatiko i nereik. Padarysiu geriau...gal ne iskart, bet viskam savas laikas smile.gif Tad viskas cia gerai...taip ir toliau biggrin.gif jei kazkas issigasta, reiskias nera didelio noro mokintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 17:24)

Aciu dievui, i jusu mesmale nepapuoliau dar 

cha, ateis ir Tavo laikas, bus šakės Tau, asiliuk biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 17:45)
As tai zinok galvoju, kad kalbam apie skirtingus dalykus. Yra kritika ir yra lazdavojimai. Yra lazdavojimai ir yra patycios. O tu viska i viena katila sumalei, ir tapo viskas labai paprasta. Per daug paprasta  smile.gif

Bet man jau nusibodo sita diskusija, issisemiau
Perskaiciau is pradziu "pacios irgi neispindejote pradzioje" 
Man jau is anksciau istrigusi sita... labai silta ir betarpiska.

Gal ir suvėliau, variau iš telefono prie gydytojos kabineto smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 02, 17:52)
Labas,

na metėt iššūkį man šiandien  lotuliukas.gif taip sukilo adrenalinas dėl tų žaisliukų, vaistų buteliukų, kad ėmiau ir pasismaginau  keliu vieną iš ND, pažiūrėsim, ar aš ne žliba ir ar turiu parako kada tapti "prie meno" 
keliu savo pirmąjį ND, kol dar laisva tema yra, nes kai uždėsit apribojimus (fonas, bla bla bla), kaži, ar įsisprausiu į rėmus 

kol dar neprikalėt prie kryžiaus pasakysiu, kad aikčiojau beveik dėl visų jūsų darbų ir NORIU būti tobula kaip jūs  notworthy.gif

Nu pagaliau nors vienas teisingas slidžiai saldus požiūris į reikalą biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 02 02, 19:04)
nu blem,nespejau Say zuvies pamatyt

Galėsiu asmeniškai parodyt, iškart geriau pasijusi biggrin.gif

QUOTE(FLEXE @ 2012 02 02, 19:17)
*****, neprisijunk dienos metu ir kiek geriu praleidi (as apie foto) 

sita maciau ar tik ne fotki albume? matai uzkliuvo, reiskias nera beviltiska 

va ir as pagalvojau, kad man arba vaikai arba SM

na kadangi esu naujoke, tai turiu teise pasisakyt smile.gif nors ir paveluotai truputi smile.gif
save vertinu laaabai kritiskai, darbu savo nemegstu rodyti viesai, ypac tiems kas nusimano fotografijoje...kai atvaziuoja i svecius vienas fotografas slepiu visus albumus ir kompa, kad nesumastytu paprasyti ka beveikiu  ax.gif  siaip kai jus idedat foto, mintyse pakomentuoju, o paskui ziuriu ka jus rasysit...na ir tikrai buna panasus komentarai, tai save guodziu, kad supratima bent turiu smile.gif bet paciai iki idejos ispildymo dar dirbt ir dirbt...
ai, as ne tai norejau parasyt  doh.gif  norejau pasakyt, jog tikrai naujokem buna sokas...idedi foto, ir prasideda is visu pusiu netinka, s,, ir pan. Pirma diena ir man pikta buvo: nu ko jus norit, gi naujoke, lyginant cia su senbuvem, turbut pamirsot kaip pacios pradejot. Butu idomu pamatyt jusu pirmas foto (o snd ***** ir praleidau kai kurias biggrin.gif). Net vyrui skundziausi, kad jus cia visos toooli pazengusios, o mums naujokems nera cia ka veikti...Issimiegi ir ryte jau pradedi mastyt kitaip: nu i gerai, nepatiko i nereik. Padarysiu geriau...gal ne iskart, bet viskam savas laikas  smile.gif Tad viskas cia gerai...taip ir toliau  biggrin.gif jei kazkas issigasta, reiskias nera didelio noro mokintis smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 20:17)
man asm. pati gražiausia tavo vaikučio foto, kurią čia rodei. Nuoširdžiai labai patinka.
Vis pagalvoju, kad dažnai tarkuojama buvai. O vat savu tempu, patyliukais eini į priekį.

aciu rolleyes.gif tikrai,kad savu tempu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 20:33)
Galėsiu asmeniškai parodyt, iškart geriau pasijusi biggrin.gif
drinks_cheers.gif

rodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 02, 19:40)
aciu rolleyes.gif  tikrai,kad savu tempu ax.gif
Papildyta:
rodyk biggrin.gif

Ryt' jei dar vis būsiu ne savam prote biggrin.gif
Atsakyti
mooooteros, kaip su jum spėt? laugh.gif nepaskaityk keletą valandų, tai žiūrėk keliolika puslapių prirašyta... doh.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus 4u.gif 4u.gif *****, su tuo JB tai beda beda... O kad butu koks nors vieno mygelio paspaudimas, kuris pavercia nuotrauka tobulai i JB.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 20:33)
Dekui uz komentarus  4u.gif  4u.gif *****, su tuo JB tai beda beda... O kad butu koks nors vieno mygelio paspaudimas, kuris pavercia nuotrauka tobulai i JB....  biggrin.gif

Jis yra. Juosta smile.gif

Išmoksi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 21:37)
Jis yra. Juosta smile.gif

Išmoksi.

Aciu smile.gif

beje, kas nors atsakys i klausima, del temos?

Ar uzsiemimo procesas, ar rezultatas, ar gali buti ir tas, ir tas ? 4u.gif
Atsakyti
Ta pačia tema klausti norėjau, bet taip ir neprasižiojau. pati nepabandžiau šimtų būdų. Plius aš ne babičius ar aleksandravičius (mano bw dievai, nors čia vardint bendrai galėčiau ir vardint).

Nors šitos temos senės gerai daro, net pavydu smile.gif Linkėjimai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 vasario 2012 - 20:52
QUOTE(je t'aime @ 2012 02 02, 17:54)
mooooteros, kaip su jum spėt? laugh.gif nepaskaityk keletą valandų, tai žiūrėk keliolika puslapių prirašyta...  doh.gif

aš ir nesuprantu, kaip jos taip sugeba pripliurpti šitokiais kiekiais mastau.gif laugh.gif

say, rodyk tą žuvį nesigėdinus tik rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 02 vasario 2012 - 21:37

Oho plepumas šiandien biggrin.gif

Pirma ( originalas) ar gesinta ?

Aš noriu pagalbos, padėkit apsipręst, retai taip būna, kad nesusitariu su savim.
Ačiū.
Atsakyti