QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 17:24)
Aciu dievui, i jusu mesmale nepapuoliau dar
cha, ateis ir Tavo laikas, bus šakės Tau, asiliuk
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 17:45)
As tai zinok galvoju, kad kalbam apie skirtingus dalykus. Yra kritika ir yra lazdavojimai. Yra lazdavojimai ir yra patycios. O tu viska i viena katila sumalei, ir tapo viskas labai paprasta. Per daug paprasta
Bet man jau nusibodo sita diskusija, issisemiau
Perskaiciau is pradziu "pacios irgi ne
ispindejote pradzioje"
Man jau is anksciau istrigusi sita... labai silta ir betarpiska.
Gal ir suvėliau, variau iš telefono prie gydytojos kabineto
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 02, 17:52)
Labas,
na metėt iššūkį man šiandien
taip sukilo adrenalinas dėl tų žaisliukų, vaistų buteliukų, kad ėmiau ir pasismaginau keliu vieną iš ND, pažiūrėsim, ar aš ne žliba ir ar turiu parako kada tapti "prie meno"
keliu savo pirmąjį ND, kol dar laisva tema yra, nes kai uždėsit apribojimus (fonas, bla bla bla), kaži, ar įsisprausiu į rėmus
kol dar neprikalėt prie kryžiaus pasakysiu, kad aikčiojau beveik dėl visų jūsų darbų ir NORIU būti tobula kaip jūs
Nu pagaliau nors vienas teisingas slidžiai saldus požiūris į reikalą
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 02, 19:04)
nu blem,nespejau Say zuvies pamatyt
Galėsiu asmeniškai parodyt, iškart geriau pasijusi
QUOTE(FLEXE @ 2012 02 02, 19:17)
*****, neprisijunk dienos metu ir kiek geriu praleidi (as apie foto)
sita maciau ar tik ne fotki albume? matai uzkliuvo, reiskias nera beviltiska
va ir as pagalvojau, kad man arba vaikai arba SM
na kadangi esu naujoke, tai turiu teise pasisakyt
nors ir paveluotai truputi
save vertinu laaabai kritiskai, darbu savo nemegstu rodyti viesai, ypac tiems kas nusimano fotografijoje...kai atvaziuoja i svecius vienas fotografas slepiu visus albumus ir kompa, kad nesumastytu paprasyti ka beveikiu
siaip kai jus idedat foto, mintyse pakomentuoju, o paskui ziuriu ka jus rasysit...na ir tikrai buna panasus komentarai, tai save guodziu, kad supratima bent turiu
bet paciai iki idejos ispildymo dar dirbt ir dirbt...
ai, as ne tai norejau parasyt
norejau pasakyt, jog tikrai naujokem buna sokas...idedi foto, ir prasideda is visu pusiu netinka, s,, ir pan. Pirma diena ir man pikta buvo: nu ko jus norit, gi naujoke, lyginant cia su senbuvem, turbut pamirsot kaip pacios pradejot. Butu idomu pamatyt jusu pirmas foto (o snd ***** ir praleidau kai kurias
). Net vyrui skundziausi, kad jus cia visos toooli pazengusios, o mums naujokems nera cia ka veikti...Issimiegi ir ryte jau pradedi mastyt kitaip: nu i gerai, nepatiko i nereik. Padarysiu geriau...gal ne iskart, bet viskam savas laikas
Tad viskas cia gerai...taip ir toliau
jei kazkas issigasta, reiskias nera didelio noro mokintis