Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ok, kad neatrodyciau it kokia nenuskriausta velniu negaunanti 'aukletoja', sunervinau jus visas, tai dabar galite mane sumalti biggrin.gif Tik nebauskite visisku ignoru, prasau 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 02 vasario 2012 - 18:02
Labas,

Smagiai, čia Jūs mirksiukas.gif Dėl visų patyčių ir t. t. Kažkur girdėjau posakį: "O kas Jums žadėjo, kad viskas bus lengva". Labai tinka šios dienos diskusijai.
Atnešu vieną nuotrauką iš parodos atidarymo. Čia bendari nuotraukai ruošėmės pozuot (aš irgi joj esu), bet aš dar kelis kadrus, kol rūšiavos padariau (AV režimu, beje).
Šitas man patinka, rodau jums. Galit taršyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 18:01)
Ok, kad neatrodyciau it kokia nenuskriausta velniu negaunanti 'aukletoja', sunervinau jus visas, tai dabar galite mane sumalti biggrin.gif Tik nebauskite visisku ignoru, prasau  4u.gif  4u.gif

Kairei nieko nesakantis tuscias baltas tarpas, o is desines ranka nukirpta.Reikejo stumtelti fotoaparata.Truputeli atsitraukti atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 02 vasario 2012 - 18:14
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:56)
Bet tu svieziai atejusiu ir kritikos pritrenktu naujokiu vis tiek truputi gaila...  smile.gif

Dabar galvoju, kad i nauda man buvo paskaityti visas temas, vizualiai susipazinau si visom, zinau ka galima isgirsti, kaip kritikuoja ir manes negasdina tie pasisakymai. Pradzioje atsimenu naujokes deda nuotrauka, na man grazu (nes ir pati taip fotkinu dar) o kritika tokia kad cia visiskas š.. smile.gif Po kazkiek temu ir pati pradejau kazkiek suprasti ir isiziureti kitaip i nuotraukas, ir jau nuspedavau ka apie nuotrauka gali pasakyti senbuves smile.gif Man is tikro labai idomu kai pati idesiu pirma nuotrauka kokios sulauksiu kritikos smile.gif
Atsakyti
Ok, kad neatrodyciau it kokia nenuskriausta velniu negaunanti 'aukletoja', sunervinau jus visas, tai dabar galite mane sumalti biggrin.gif Tik nebauskite visisku ignoru, prasau  4u.gif  4u.gif

noriu didelio žmogaus visus pirštus matyt arba kitu kampu viską mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 02 vasario 2012 - 18:05
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 02, 19:03)
Labas,

Smagiai, čia Jūs  mirksiukas.gif Dėl visų patyčių ir t. t. Kažkur girdėjau posakį: "O kas Jums žadėjo, kad viskas bus lengva". Labai tinka šios dienos diskusijai.
Atnešu vieną nuotrauką iš parodos atidarymo. Čia bendari nuotraukai ruošėmės pozuot (aš irgi joj esu), bet aš dar kelis kadrus, kol rūšiavos padariau (AV režimu, beje).
Šitas man patinka, rodau jums. Galit taršyt

Nepyk, bet nematau, kas gali patikti... Nebent mociute mano kadre butu, tada taip - man patinka MANO mociute... blush2.gif
Atsakyti
Būkit žmonės, necituokit foto! rolleyes.gif Man kas, mano netas greitas, kompas irgi ne flegma. Bet yra žmonių su lėtu internetu, skaitančių telefone temą ir pan. Tai foto citavimas tikrai nepagreitina puslapio atidarymo. O galų gale juk nebūtina. Žinot apie ką šnekat, rašot. Kitos irgi supras, ištrinat foto ir paliekat būtiną teksto dalį.
Pirmame puslapyje irgi reikės patalpinti prašymą necituoti foto.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 19:01)

vertimas į jb nepatinka. Kažkas jau minėjo, kairės daugoka, o vat rankų nėra. Kairėje jungikliai lig ir matosi, galėjo juos suaugęs žmogus užstoti. Be akinių sėdžiu, tad neįžiūriu kaip ten su fokusu. Bet visumoje, miela akimirka.

Jokūbaite, daug betvarkėlės tavo nuotraukoje. Mano nuomone ir formatas šiuo atveju nepasitvirtina

Ka, liuks parašei. Būtinai įrašyti reiktų, necituoti su nuotraukom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 18:26
Kažko tais man užėjo tvarkos manija šiandien. laugh.gif Ypatingai.
Atsiprašau, kad nekomentuoju foto. Blem, man pačiai dažnai dar prastai su kompozicijom, apdirbimais.. Ką čia mokyt, kai pats dar mokaisi. biggrin.gif Labai retai prisiverčiu tai padaryti, jei tai darau, tai tokia susigūžus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 02 vasario 2012 - 18:31

biggrin.gif Kadravimas kliuva, sutinku su Alabama. Ir j/b man nelabai, kazkoks pilkas vaikelio veidas, arba mano darbinis monitorius taip rodo...

QUOTE(jokubaite @ 2012 02 02, 18:03)
Smagiai, čia Jūs  mirksiukas.gif Dėl visų patyčių ir t. t. Kažkur girdėjau posakį: "O kas Jums žadėjo, kad viskas bus lengva". Labai tinka šios dienos diskusijai.

Nu va, kas taip reaguoja, tai su tais viskas tvarkoj, tada nei gailet, nei guost nereikia smile.gif

Nuotrauka tai man nea... mociute lyg patraukia aki, bet tik "lyg" (nemoku pasakyti aiskiau blush2.gif) Ir kadravimas toks labai atsitiktinis atrodo, nors gal taip ir nebuvo.

Vaziuoju namo... uzsiemimu zaidimui dievazi darysiu nuotrauka su SM! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 02 vasario 2012 - 18:38
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 18:26)

Jokūbaite, daug betvarkėlės tavo nuotraukoje. Mano nuomone ir formatas šiuo atveju nepasitvirtina

pastebėjau, bet ta močiutė besitvarkanti man miela. Norėčiau dešinės daugiau, bet ten klebono juoda sutana nugara - tai nukirpau
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:37)

Nuotrauka tai man nea... mociute lyg patraukia aki, bet tik "lyg" (nemoku pasakyti aiskiau  blush2.gif) Ir kadravimas toks labai atsitiktinis atrodo, nors gal taip ir nebuvo.

va, va. Aš nesakau, kad tobulas kadras, bet močiutė man patinka ir viskas.
Atsakyti
nu blem,nespejau Say zuvies pamatyt verysad.gif biggrin.gif

atnesu 5/52
buitiakas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti