Ok, kad neatrodyciau it kokia nenuskriausta velniu negaunanti 'aukletoja', sunervinau jus visas, tai dabar galite mane sumalti Tik nebauskite visisku ignoru, prasau
Labas,
Smagiai, čia Jūs Dėl visų patyčių ir t. t. Kažkur girdėjau posakį: "O kas Jums žadėjo, kad viskas bus lengva". Labai tinka šios dienos diskusijai.
Atnešu vieną nuotrauką iš parodos atidarymo. Čia bendari nuotraukai ruošėmės pozuot (aš irgi joj esu), bet aš dar kelis kadrus, kol rūšiavos padariau (AV režimu, beje).
Šitas man patinka, rodau jums. Galit taršyt
Smagiai, čia Jūs Dėl visų patyčių ir t. t. Kažkur girdėjau posakį: "O kas Jums žadėjo, kad viskas bus lengva". Labai tinka šios dienos diskusijai.
Atnešu vieną nuotrauką iš parodos atidarymo. Čia bendari nuotraukai ruošėmės pozuot (aš irgi joj esu), bet aš dar kelis kadrus, kol rūšiavos padariau (AV režimu, beje).
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 18:01)
Ok, kad neatrodyciau it kokia nenuskriausta velniu negaunanti 'aukletoja', sunervinau jus visas, tai dabar galite mane sumalti Tik nebauskite visisku ignoru, prasau
Kairei nieko nesakantis tuscias baltas tarpas, o is desines ranka nukirpta.Reikejo stumtelti fotoaparata.Truputeli atsitraukti atgal.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:56)
Bet tu svieziai atejusiu ir kritikos pritrenktu naujokiu vis tiek truputi gaila...
Dabar galvoju, kad i nauda man buvo paskaityti visas temas, vizualiai susipazinau si visom, zinau ka galima isgirsti, kaip kritikuoja ir manes negasdina tie pasisakymai. Pradzioje atsimenu naujokes deda nuotrauka, na man grazu (nes ir pati taip fotkinu dar) o kritika tokia kad cia visiskas š.. Po kazkiek temu ir pati pradejau kazkiek suprasti ir isiziureti kitaip i nuotraukas, ir jau nuspedavau ka apie nuotrauka gali pasakyti senbuves Man is tikro labai idomu kai pati idesiu pirma nuotrauka kokios sulauksiu kritikos
noriu didelio žmogaus visus pirštus matyt arba kitu kampu viską
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 02, 19:03)
Labas,
Nepyk, bet nematau, kas gali patikti... Nebent mociute mano kadre butu, tada taip - man patinka MANO mociute...
Būkit žmonės, necituokit foto! Man kas, mano netas greitas, kompas irgi ne flegma. Bet yra žmonių su lėtu internetu, skaitančių telefone temą ir pan. Tai foto citavimas tikrai nepagreitina puslapio atidarymo. O galų gale juk nebūtina. Žinot apie ką šnekat, rašot. Kitos irgi supras, ištrinat foto ir paliekat būtiną teksto dalį.
Pirmame puslapyje irgi reikės patalpinti prašymą necituoti foto.
Pirmame puslapyje irgi reikės patalpinti prašymą necituoti foto.
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 19:01)
vertimas į jb nepatinka. Kažkas jau minėjo, kairės daugoka, o vat rankų nėra. Kairėje jungikliai lig ir matosi, galėjo juos suaugęs žmogus užstoti. Be akinių sėdžiu, tad neįžiūriu kaip ten su fokusu. Bet visumoje, miela akimirka.
Jokūbaite, daug betvarkėlės tavo nuotraukoje. Mano nuomone ir formatas šiuo atveju nepasitvirtina
Ka, liuks parašei. Būtinai įrašyti reiktų, necituoti su nuotraukom.
Kažko tais man užėjo tvarkos manija šiandien. Ypatingai.
Atsiprašau, kad nekomentuoju foto. Blem, man pačiai dažnai dar prastai su kompozicijom, apdirbimais.. Ką čia mokyt, kai pats dar mokaisi. Labai retai prisiverčiu tai padaryti, jei tai darau, tai tokia susigūžus.
Atsiprašau, kad nekomentuoju foto. Blem, man pačiai dažnai dar prastai su kompozicijom, apdirbimais.. Ką čia mokyt, kai pats dar mokaisi. Labai retai prisiverčiu tai padaryti, jei tai darau, tai tokia susigūžus.
Kadravimas kliuva, sutinku su Alabama. Ir j/b man nelabai, kazkoks pilkas vaikelio veidas, arba mano darbinis monitorius taip rodo...
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 02, 18:03)
Nu va, kas taip reaguoja, tai su tais viskas tvarkoj, tada nei gailet, nei guost nereikia
Nuotrauka tai man nea... mociute lyg patraukia aki, bet tik "lyg" (nemoku pasakyti aiskiau ) Ir kadravimas toks labai atsitiktinis atrodo, nors gal taip ir nebuvo.
Vaziuoju namo... uzsiemimu zaidimui dievazi darysiu nuotrauka su SM!
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 18:26)
Jokūbaite, daug betvarkėlės tavo nuotraukoje. Mano nuomone ir formatas šiuo atveju nepasitvirtina
pastebėjau, bet ta močiutė besitvarkanti man miela. Norėčiau dešinės daugiau, bet ten klebono juoda sutana nugara - tai nukirpau
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:37)
Nuotrauka tai man nea... mociute lyg patraukia aki, bet tik "lyg" (nemoku pasakyti aiskiau ) Ir kadravimas toks labai atsitiktinis atrodo, nors gal taip ir nebuvo.
va, va. Aš nesakau, kad tobulas kadras, bet močiutė man patinka ir viskas.
nu blem,nespejau Say zuvies pamatyt
atnesu 5/52
buitiakas
atnesu 5/52
buitiakas