Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 16:49)
kalbate kaip is vadovelio. arba kaip koks Coelho

Nesityciok mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 02, 17:01)
Nesityciok mad.gif

neitikinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 16:57)
Nea, laisvalaikiu skaitau skaitinius Tikejimo zodzio baznycioje... Todel ir klausiu, ar temai "uzsiemimai" butinas rezultatas, ar procesas.... cool.gif

P.S. Coelho nesugebejau perskaityti - nervai nelaike  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ok, tada jau as nesuprantu... Paaikinkite man, kuom skiriasi pasityciojimas nuo ironijos ir sarkazmo, adresuoto konkreciam zmogui g.gif

labai mėgsti kibti prie žodžių, bet ok smile.gif
patyčios - konkretaus asmens tyčinis siekimas pažeminti, jį įžeisti. aš esu sveikos psichikos žmogus, tyčia nieko tokio nedarau.

ironija, sarkazmas man - kalbą paįvairinantys, praturtinantys žodžiai, posakiai, kalbos įrankiai, kuriais naudojuosi siekdama prieštaravimų pagalba kuo tiksliau arba gyviau atskleisti tai, ką noriu pasakyti. t.y. ironiją ar sarkazmą naudoju ne asmeniui įžeisti, o siekdama tiksliai išsireikšti.

deja, su humoru, ypač aštresniu dažnai kyla problemų, yapč internete, nes žmogus priima asmeniškai ir net nespėja pasvarstyti varianto, kad niekas jo nesiekia įžeisti ar pažeminti smile.gif

baigiu, išvažiuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:48)
o pagrasinimas "išeisiu ir numirsiu, tada tai pamatysit, kaip negera jums bus" visada temoje sukelia audrą.. smile.gif

Aha, ir man vis idomu, kodel? Mano teorija - astrialiezuves pasijunta nepatogiai ir reaguoja pagal principa "geriausia gynyba - puolimas" tongue.gif Jauciu, nepataikiau... lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai man rodos, kad naujai ateje zmones nori iseiti (kiti ir iseina), nes jauciasi nelaukiami ir nenorimi, o ne todel, kad kazkam kazka irodytu. Reikia buti labai labai arogantiska asmenybe, kad galvoti ""išeisiu ir numirsiu, tada tai pamatysit, kaip negera jums bus". Tokios asmenybes paprastai nera labai jautrios... ar klystu? g.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 16:57)
Ok, tada jau as nesuprantu... Paaikinkite man, kuom skiriasi pasityciojimas nuo ironijos ir sarkazmo, adresuoto konkreciam zmogui g.gif

Nu kur jau... zinoma, kad skiriasi blink.gif Ir sioje temoje patyciu yra tikrai nedaug. Laimei.
Atsakyti
Nesikabineju prie zodziu, tiesiog jauciu pareiga pataisyti biggrin.gif

sarkãzmas [gr. sarkasmos]: 1. piktas pašiepimas, aštri ironija; 2. kandi, pajuokiama pastaba.

irònija [gr. eirōneia — apsimestinis nežinojimas): 1. paslėpta, sąmojinga pašaipa, pasityčiojimas; 2. žodžio, posakio ar ilgesnio teksto reikšmė, priešinga tiesioginei; 3. komiškumo forma — estetinis vertinimas, kuriam būdinga tyčinis prieštaravimas tarp to, kas vaizduojama, tiesioginės reikšmės ir tikrosios prasmės, pvz., gyrimas, reiškiantis peikimą.

Cia info is zodyno...

Na, kad ir dabar paskutiniai 4 komentarai, siuo atveju i mano darza... ok - priimu.. 4u.gif
Tiesiog gal niekada niekas nesake, kad kartais perlenkiate lazda su lazdavojimais..
Atsakyti
Merginos, susiorganizuokit mytą. Naujai prisijungusioms dalyvavimas būtinas. Nu susipažinsit, pamatysit kokios gyvai esat ir manau kitaip bendrausis temoje smile.gif
Atsakyti
Ekvilibristika smile.gif
Atsakyti
Ou kamon... doh.gif Iš nieko pučiate jau per didelį burbulą.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 17:06)
Nesikabineju prie zodziu, tiesiog  jauciu pareiga pataisyti  biggrin.gif

Tiesiog gal niekada niekas nesake, kad kartais perlenkiate lazda su lazdavojimais..

Formaliai tu teisi del tu apibrezimu. Bet realiai tai bent jau man nekyla problemu del ironijos ir sarkazmo, sitoj vietoj sutinku su tuo, ka sayonara rase. Ir esu pastebejusi, beje, kad tikrai pikti, is kitu pasitycioti megstantys zmones kaip tik nemoka siais kalbos irankiais naudotis g.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 02, 17:12)
Ou kamon...  doh.gif Iš nieko pučiate jau per didelį burbulą.

Ner daugiau apie ka kalbet... biggrin.gif
Atsakyti
Jurzole, nžn dėl gynybos, bet mane ir gyvenime nuoširdžiai stebina žmonės, kurie nepriima kritikos ir po kiekvienu palazdavojimu mato siekį įžeisti. Mane pvz sunku įžeisti, nes nesileidžiu vidun ir nesijaučiu auka, tai man dzin. Jaučiu, kad kitokiems sunku bendrauti su tokiais kaip aš, nes man neduokit pavalgyt, tik nedrauskit pablevyzgot..wink.gif man norisi tuos jautriuosius pažadint, kad nesijaustų aukomis. Bet tai ne mano kryžius. Aš žinau, kad esu per aktyvi ir per aštri, sugebi padaryti išvadas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:05)

O jei rimtai, tai man rodos, kad naujai ateje zmones nori iseiti (kiti ir iseina), nes jauciasi nelaukiami ir nenorimi, o ne todel, kad kazkam kazka irodytu. Reikia buti labai labai arogantiska asmenybe, kad galvoti ""išeisiu ir numirsiu, tada tai pamatysit, kaip negera jums bus". Tokios asmenybes paprastai nera labai jautrios... ar klystu?  g.gif

Manau, kad tiesa... Nuotaika, kad sudrumstei sventa temos ramybe isties atstumia ne viena.... ateina visiskai naujas zmogus, bando, nori ir tik pyst- pamazgu kibiras ant galvos lydimas komentaru, "kaip smagu', "oj, kaip linksma", vaje, kaip nuobodu ir dar kruva drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif ir pan..
aisku, ignoras irgi uzmusa... Tai net nezinau, kas geriau.... Idealiausia, zinoma, konkretus patarimai zmogui... Juolab, kad (ka ir norejau parodyti, klausdama apie senbuviu namu darbus), pacios irgi nespindejote pradzioje mirksiukas.gif

Sikart savo "morala" skaitau, kaip stebetojas is salies, nes i konflikta nesiveliau ir kazkokios asmenines naudos ar nuoskaudos nejauciu.. Aciu dievui, i jusu mesmale nepapuoliau dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. jei kas nors tikisi, kad as iseisiu - tai nesitikekite tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 18:19)
Ner daugiau apie ka kalbet...  biggrin.gif

kad būtų apie ką plepėt.
Foto jau rodžiau, bet vistiek naujokių yra, tad pasikartosiu, Tiesiog naujų jos foto neturiu, o noriu parodyti. Vidinis poreikis yra... Žiauriai sunkus periodas dabar jai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 17:28