Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 15:47)
ok, siūlau kompromisą: pirmam puslapyje surašyti gaires, kaip daryti tuos ND, pvz., 1 ND: objektai vienspalviame fone, vienodo dydžio arba rūšies, pageidautina, estetiškai pateikti ir t.t.

p.s. aš ND nedariau biggrin.gif jėėėė biggrin.gif

drinks_cheers.gif Išsisaugau, jei netyčia aš kitą temą kurčiau. biggrin.gif Nagi taip mėgstu tvarką. biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:23)
especially for you biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

EPIC! lotuliukas.gif
Atsakyti
o jei rimčiau... man labai padėjo ir palazdavojimai, ir ypač ambicijos, sukilę sulaukus tų palazdavojimų, ir pora žmonių iš pirmos temos. aš labai greitai (per 2 men. nuo pačios pradžios) perėjau prie juostos, turėjau ilgas valandas diskusijų, mes dažnai susitikinėdavom bendriems fotkinimams, buvo labai aktyvi ir skatinanti veikti aplinka. Vienas tikrai taip nepajudėtum, išskyrus gal tikrus prigimtinius talentus, kuriems aplinka gali tik pakenkti, o ne padėti.

taip kad ašarotas akis nusišluostom, pasitepam fasadą sudocremu ir fotkint, o ne savęs gailėti einam smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal pamenat kieno buvo ta foto geležinkelio stotyje, mergina su vėliava? Lig ir žaidimui kažkokiam ruošta. Išgaravo nickas iš galvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 16:34
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:23)

aš tiksliai pamenu, kad pradėjau fotkint 2007 m. spalio 25 d., kai gavau fotiką. o šita nuostabi suėsta žuvis ir užgėrims su agurku fotkinta per darbo balių gruodžio pabaigoje. kOlėdos biggrin.gif negi nejaučiat šventinio kvapo..?? biggrin.gif

OMG blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kas OMG, kas OMG, mes visi nuo to paties pradėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 16:29)
Jurzole, aš tikrai nesilinksminau naujokių sąskaita. ND užskaičiau, bet kaip visada pridėjau patarimą.

Tikrai, Yvette - tu visada labai korektiskai komentuoji, nesvarbu, grieztai ar ne. Ne apie tave ten rasiau, kur apie linksminimasi, tik i tavo zinute atsakydama. Taip jau gavosi, sorry.

sayonara, agurkai ir zuvis... top! lotuliukas.gif

Dabar galvoju, kuri is mano iki siol rodytu nuotrauku ypatingiausia buvo g.gif Gal ta ryskiai raudona gele - tada reagavo net tos, kurios niekad iki tol (ar po to) mano nuotrauku nekomentavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 16:34)
Merginos, o gal pamenat kieno buvo ta foto geležinkelio stotyje, mergina su vėliava? Lig ir žaidimui kažkokiam ruošta. Išgaravo nickas iš galvos

green_tea
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:12)
Naujas žaidimas. "UŽSIĖMIMAI" Fotografuokit tai, kas jums šiuo metu atima didžiausią laiko dalį arba tai, kuo užsiimat savaitgaliais, vakarais ir t.t...
Dvi savaitės, kaip visada. Naujai dalyvaujantiems žaidime, pasistenkit, pasiplanuokit, neskubėkit. Pristatykit tvarkingai foto.

Turiu klausima smile.gif uzsiemimu rezultatas ar procesas ? Ar ir tas, ir tas gali buti ? smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 16:19)
tuoj baną gausiu už plepėjimą ne į temą. Nors kitavertus fotografijoj viskas yra į temą. Bekalbant nesąmones gimsta meno kūrinių vizijos galvoje. Vat.
Jaučiu už kiekvieną pasisakymą ne į temą reiktų įkelti po foto. Nauja taisyklė  biggrin.gif
user posted image

Sita nuotrauka patiko labiausiai, is visu matytu per kokias paskutnes 10 temu... labai labai 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 16:27)
Man tai normaliai cia viskas. Buvo tikrai daug blogesniu rodyta  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 02, 16:43)
Bet cia jau taip yra - su naujokem nesicackinama. Priprasi. Juolab merginos nepiktos, tik liezuvius astrius turi  smile.gif

Ne tame esme, manau smile.gif kritika irgi reikia moketi issakyti, kaip ir fotografuoti reikia moketi.... Nes kai kurios (nevardinsiu, patys matote) tai "kritikuoja" tiesiog nekulturingai, su klaikia pasaipa ir pasimegavimu... Tiesiog labai neskanu skaityti (pati kol kas tiesiogiai nesusiduriau, bet nemanau, kad labai asmeniskai reaguociau).... Kazkaip manau, kad tai nedaro garbes kai kurioms senbuvems mirksiukas.gif Ir tikrai spyris i uodega arba skatinimas nera = pasityciojimui... schmoll.gif schmoll.gif
bet zinant, kad nebuna zmoniu be trukumu, tai suprantama ir atleistina mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Ir ambicijos cia neturi nieko bendro su reakcija i pasityciojimus mirksiukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 16:57)
imk biggrin.gif koks spalvu suderinimas, pastebi?smile.gif

user posted image

vargau tai nesvietiskai daug smile.gif

aj aj ja, koks neislygintas ranksluostis... Netvarkingos moters pozymis mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 02 vasario 2012 - 16:44
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 16:42)
Ne tame esme, manau smile.gif kritika irgi reikia moketi issakyti, kaip ir fotografuoti reikia moketi.... Nes kai kurios (nevardinsiu, patys matote) tai "kritikuoja" tiesiog nekulturingai, su klaikia pasaipa ir pasimegavimu... Tiesiog labai neskanu skaityti (pati kol kas asmeniskai nesusiduriau, bet nemanau, kad labai asmeniskai reaguociau)....  Kazkaip manau, kad tai nedaro garbes  kai kurioms senbuvems  mirksiukas.gif  Ir tikrai spyris i uodega arba skatinimas nera = pasityciojimui... schmoll.gif 

čia turbūt man? biggrin.gif essen.gif

mes visi skirtingi. kai kurie jautrūs, o kai kurie nejautrūs tam jautrumui. c'est la vie smile.gif

aš todėl ir vengiu čia komentuoti, kad dažna labai jautriai sureaguoja, o aš, pvz, cackintis ir prie kiekvienos charakterio taikstytis nemėgstu, girti jei nematau dėl ko - tai ir negiriu; o jei kliūna, pasakau be didesnės diplomatijos. esu storžievė, tai žinau, paprastai saugau kitus nuo to, bet va būna dienų, lyg tyčia, kai liežuvis išilgėja iki metro cool.gif

beje, pasityčiojimai šioje temoje paprastai iš niekur neatsiranda (nors aš čia pasityčiojimų tai nemačiau; buvo ironijos, autoironijos, sarkazmo, bet ne patyčių). ironizuoti imi ne pirmas, o reaguodamas į purkštavimus. bent jau aš pirma labai retai kada įjungiu režimą ir pradedu kantavotis, bet jau jei įjungiu, tai ne ant nulinio lygio..smile.gif

o pagrasinimas "išeisiu ir numirsiu, tada tai pamatysit, kaip negera jums bus" visada temoje sukelia audrą.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2012 - 16:52
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 02, 16:42)
bet zinant, kad nebuna zmoniu be trukumu, tai suprantama ir atleistina  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

kalbate kaip is vadovelio. arba kaip koks Coelho
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 17:49)
kalbate kaip is vadovelio. arba kaip koks Coelho

Nea, laisvalaikiu skaitau skaitinius Tikejimo zodzio baznycioje... Todel ir klausiu, ar temai "uzsiemimai" butinas rezultatas, ar procesas.... cool.gif

P.S. Coelho nesugebejau perskaityti - nervai nelaike lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 17:48)
beje, pasityčiojimai šioje temoje paprastai iš niekur neatsiranda (nors aš čia pasityčiojimų tai nemačiau; buvo ironijos, autoironijos, sarkazmo, bet ne patyčių). ironizuoti imi ne pirmas, o reaguodamas į purkštavimus. bent jau aš pirma labai retai kada įjungiu režimą ir pradedu kantavotis, bet jau jei įjungiu, tai ne ant nulinio lygio..smile.gif

Ok, tada jau as nesuprantu... Paaikinkite man, kuom skiriasi pasityciojimas nuo ironijos ir sarkazmo, adresuoto konkreciam zmogui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 02 vasario 2012 - 16:57
man senai taip linksma nebuvo fotografų temoje lotuliukas.gif

iš naujesnių favoritų
čia
čia
tokios savo foto norėjau. Ir rūkiau fotografijos labui lotuliukas.gif neišėjo tokia, kokią įsivaizdavau. Tai neberūkysiu
čia
Berlyne čia. Norėčiau ir gal kovo mėn pavyks nulėkt.
čia
nepamenu, bet rodos prieš dvi temas kažkas pavydėjo mergaičių ir skundėsi, kad augina berniukus ir nėr kaip juos gražiai nufotkint. Tai vat, pavyzdys.
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 vasario 2012 - 17:04