Cansado, ech.. kaip šilta, gera, gražu.. šaunuolė mamytė.. Aukit didučiai, stipručiai ir sveikučiai...
Labai graziai ir nuosirdziai papasakota istorija . Skaiciau ir sypsena nedingo veide .
Apsiblioviau... Nuostabi istorija
Nuostabi istorija...susigraudinau ne viena karta Saunuole tu mamyte !!! Tikiuosi perskaityti ir ketvirto gimdymo istorija
labai grazu,
pas mus irgi trecias brolis ,ir tikrai keista po 2 mergaiciu i berniuku skyriu eiti
pas mus irgi trecias brolis ,ir tikrai keista po 2 mergaiciu i berniuku skyriu eiti
gražu sveikinimai sesėms sulaukus "bruolio"
mano istorija irgi labai panaši aš taip pat labai greit gruodinuką bruolį pagimdžiau
sėkmės gražiai Jūsų šeimai
mano istorija irgi labai panaši aš taip pat labai greit gruodinuką bruolį pagimdžiau
sėkmės gražiai Jūsų šeimai
Vis laukiau kada tavo paraše pasirodys Mano trečia gimdymo istorija ir pagaliau sulaukiau. Labai šiltai, nuoširdžiai ir paprastai. Sėkmės tavo žirniukui
Labai gražu
Ir taip išdidžiai skamba- BRUOLIS
Ir taip išdidžiai skamba- BRUOLIS
jėtus, Cansado, taip įsijaučiau, kad ašaros kaip pupos ėmė riedėt nuostabiai aprašyta
skaiciau skaiciau sypsojaus bet fraze: viskas gerai galva zemai konkolai aukstai pribaige pradejau jau balsu kikenti
saunuole smagi istorija su smagia pabaiga
saunuole smagi istorija su smagia pabaiga
QUOTE(angelface @ 2012 02 06, 14:16)
Vis laukiau kada tavo paraše pasirodys Mano trečia gimdymo istorija ir pagaliau sulaukiau. Labai šiltai, nuoširdžiai ir paprastai. Sėkmės tavo žirniukui
smagu, kad laukėt, vadinasi, pačiu laiku sukurpiau rašliavą šitą..
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 19:15)
skaiciau skaiciau sypsojaus bet fraze: viskas gerai galva zemai konkolai aukstai pribaige pradejau jau balsu kikenti
prisiekiu, čia gydytojos žodžiai..