Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 05, 18:48)
AsamaM, sarafanas pilkas?

Juoda. Tik ji tokia "vilnonė", todėl tas pūkiukas šviesina kiek, na ir pilkos elementai suknios apačioje ir rankovėse.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 05, 18:49)
As galvoju apie laisvalaikio kapsule pavasariui (tiek tos ziemos ir beliko  blush2.gif  )
Spalvos melyna, pilka ir... pasteline rozine ar zalia  g.gif
Gal kas vaizdines medziagos turi?  blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 05, 19:06)
Juoda. Tik ji tokia "vilnonė", todėl tas pūkiukas šviesina kiek, na ir pilkos elementai suknios apačioje ir rankovėse.

Asamam, jei juoda, tai jusu idetos kaip pavyzdines gal kiek per svelnios g.gif per pastelines g.gif Man irgi rodo kaip tamsiai pilka blush2.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 vasario 2012 - 19:24
QUOTE(Shana @ 2012 02 05, 19:19)
Asamam, jei juoda, tai jusu idetos kaip pavyzdines gal kiek per svelnios g.gif per pastelines g.gif Man irgi rodo kaip tamsiai pilka blush2.gif

Jūsų paveikslėliai kaip visad - thumbup.gif

Dėl spalvų - man noris kažko kontrastingo, spalvingo. Turiu pripažint, kad jau nebegalėsiu užsidėt juodos suknelės ir juodo kardigano "derinio" schmoll.gif Kas yra nuostabu! Tai va- ieškau, ieškau...
Atsakyti
sveikos,

del kliosiniu kelniu - paziurejau parduotuvese, HM naujoj kolekcijoj tokiu uzsivezes, sviesiai melyno dzinso. Mada g.gif Ir ziauriai daug navy spalvos, derinama su oranzine, yra pilkos, rudos kaip visad, sezonines bus ryski zalia, geltona gal g.gif As mastau apie pavasario kapsule laisvalaikiui, darysiu navy - svelni rozine - sviesiai ruda (esu soft summer). Su ta ruda jauciu bus daugiausiai problemu, sunku atspalvius atitaikyt unsure.gif Bet pilka man irgi neaiski spalva, ir kazkaip atrodo, kad nelabai tinkama man.
Atsakyti
Po "revizijos" pavasariui turiu melynu, rudu ir pilku (realiai tik 1) rubu. Kokia spalva dar patartumet itraukt? Neturiu kazkaip vaizduotes doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pilka ir mano mėgstamiausia bazinė spalva  drinks_cheers.gif  Man visai normalu, jei ji būna ir rudens/pavasario kažkurioj kapsulėj, ir žiemos kažkurioj, ir vasaros. Bet tik vienoje kurioje to sezono kapsulėje  ax.gif Man atrodo, logiška ir praktiška darbui formuoti nuosaikesnių spalvų kapsulę, o laisvalaikiui ir sportui ryškiau  rolleyes.gif

Ryškių aš nesu mėgėja.. unsure.gif darbui minėjau, kad reikalavimas juoda ir balta, tai galvos neskauda, ramu. Lieka tik laisvalaikis. O tada kokią trečią galima būtu prie pilkos ir violetinės, bet labiau baklažaninės tokios. Nes turiu vieną tokią tuniką, ir aišku juodų turiu, bet jaučiu juoda pas mane liks visada kaip ketvirta rolleyes.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 02 05, 18:57)
o kuri cia pyksta?  g.gif tiek as, tiek dontstop paraseme kaip buna su pirkimais/pardavimais tame paciame mieste ir tiek.

Jūs labai grubiai rašėte 4u.gif
Atsakyti
Kiek spalvu kapsuleje turi buti? blush2.gif
As apsistoju ties melyna, pilka, pasteline rozine, kas dar tiktu? g.gif
Atsakyti
3 spalvos smile.gif
Atsakyti
AsamaM, jei suknelė juoda, tai prie juodos gi viskas tinka irnesakyk.gif Bet ką imkit iš jums tinkančių raudonų, rožinių, mėlynų, žalių ir tt Tik prie jūsų tipo labai jau smarkių kontrastų reikėtų vengt. Na ir juodo bodžio ten nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 07:47)
AsamaM, jei suknelė juoda, tai prie juodos gi viskas tinka  irnesakyk.gif

laugh.gif
Dontstop - norejau parasyti persikaitinot, pet galvoju netinkamas issireiskimas, atsizvelgiant i oro salygas pas jus biggrin.gif

Asamam, asmeniskai man prie jodos daznai svelnesnes/pastelines spalvos igauna kazkokio nesvarumo/nuskalbtumo/nublukimo, nzn kaip issireiksti g.gif As turiu juoda sarafana, is kostiumines medziagos pasiuta, tai vat sunkiai man su juo derinasi, nes visgi geriausiai IMHO ziurisi sordesnes/svarios spalvos. g.gif
Bet jusu kaip saket su pukeliu, gal labiau Soft black, gal kitoks efektas g.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 05, 20:52)
Po "revizijos" pavasariui turiu melynu, rudu ir pilku (realiai tik 1) rubu. Kokia spalva dar patartumet itraukt? Neturiu kazkaip vaizduotes  doh.gif  Aciu  4u.gif

Norit sitas 3 i viena kapsule komponuoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(madrugada @ 2012 02 05, 20:28)
. Mada  g.gif Ir ziauriai daug navy spalvos, derinama su oranzine, yra pilkos, rudos kaip visad, sezonines bus ryski zalia, geltona gal  g.gif As mastau apie pavasario kapsule laisvalaikiui, darysiu navy - svelni rozine - sviesiai ruda (esu soft summer). Su ta ruda jauciu bus daugiausiai problemu, sunku atspalvius atitaikyt  unsure.gif Bet pilka man irgi neaiski spalva, ir kazkaip atrodo, kad nelabai tinkama man.

Ne pats lengviausias derinys, bet imanomas g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 06 vasario 2012 - 09:46
Šiandien peržiūrėjau vasaros drabužėlius, ketvirtą vasarą iš eilės nešiosiu tą patį  ax.gif  Man tai didžiulis pasiekimas  ax.gif  Užtat greta to, ką turiu, formuosiu jūreivišką mini kapsulę  rolleyes.gif

Aš vasarai irgi turiu kelias vasaras iš eilės nešiojamų drabužių. O tokia jūreiviška, žiūriu, pas mane irgi susidarė praeitą vasarą, šiemet dar papildžiau megztuku naujiesiems pirktu lotuliukas.gif Man laaabai gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 06, 07:47)
AsamaM, jei suknelė juoda, tai prie juodos gi viskas tinka  irnesakyk.gif Bet ką imkit iš jums tinkančių raudonų, rožinių, mėlynų, žalių ir tt Tik prie jūsų tipo labai jau smarkių kontrastų reikėtų vengt. Na ir juodo bodžio ten nereikia  ax.gif

Perskaičius pradžią nebesuprantu ar Jūs rimtai ir antroj daly, nejuokaukit tokiom jautriom temom biggrin.gif

Ir rankoves dėtumėt spalvotas? g.gif
Atsakyti