Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Etama @ 2012 02 05, 16:09)

Shana, o kas dabar bus ant bangos? g.gif Manau vistiek nebus numesti į šoną siaurėjantys taip, kaip super platūs, o gal tik dabar taip atrodo. Atrodo ta mada lyg ir neveikia, bet kažkiek vistiek įtakoja. Visur matai, formuojasi kitas požiūris vėl gi.

Na tokie bootcut džinsai (čia balti), dengiantys kulnus, tai man gražiai atrodo, visai norėčiau ax.gif Turbūt ir didoką pėdą optiškai pamažintų  rolleyes.gif 
user posted image

Na tiesus kaip ir visad madoj.
Mano pastebejimasis eina vel link platejimo, na ratu apsisuka matyt smile.gif nes jau brangesniu firmu kolekcijose esu macius platejanciu atsiranda. Mano pastebejimais visad pirmieji modeliai atsiranda is brangesniu zenklu, o to to jau eina i masini vartojima biggrin.gif
As kadangi mados ziauri sekeja nesu, tai bootcut'us dazniausiai spintoje turiu, man grazus modelis ax.gif
Atsakyti
Turbūt ant jų ir bus pasinešta, nes senieji tikrieji kliošai kiek per žiauru jau atrodo biggrin.gif reiškia būsim madingos, šiaip ar taip drinks_cheers.gif

Bamboooocha, įkelk foto arba plaukų-odos-akių aprašymą, gal pagelbėsim 4u.gif aš soft summer smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 05, 17:05)
Turbūt ant jų ir bus pasinešta, nes senieji tikrieji kliošai kiek per žiauru jau atrodo  biggrin.gif reiškia būsim madingos, šiaip ar taip drinks_cheers.gif

Bamboooocha, įkelk foto arba plaukų-odos-akių aprašymą, gal pagelbėsim 4u.gif aš soft summer smile.gif

Etama, nepastebejai, kad kartais kas nemadinga, atrodo "ziauru" ir "negrazu", o po to tam dalykus tapus madingam, kazkaip akis pripranta ir tampa grazu biggrin.gif

Bamboocha, tarp Summer Soft ir Cool nemazas skirtumas, retais juos supainiosi tarpusavy g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip matosi, tarp zvaigzdziu kliosiukas jau ant bangos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 vasario 2012 - 17:16
Pastebėjau, kažką panašaus ir rašiau praeitam poste biggrin.gif bet nesinori kol kas tikėti, kad taip greit užplauktų tie platieji, nuo kelių pvz. džinsai g.gif arba link bootcut links, arba bus kokie išvis nuo šlaunų viršaus paplatėjantys. visiškai neseku madų, bet pažiūrėsim ko realiai sulauksim biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 05, 19:05)

Oda labai sviesi, porcelenine, sunkiai idega, akys pilksvos g.gif plaukai rudi dabar sviesinami, man graziau atrodo g.gif
Foto
Gal visgi Cool summer g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 05, 17:31)
Oda labai sviesi, porcelenine, sunkiai idega, akys pilksvos  g.gif  plaukai rudi dabar sviesinami, man graziau atrodo  g.gif
Foto
Gal visgi Cool summer  g.gif

Na, panašiau gal į cool g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 05, 17:44)

Ne soft tai tikrai drinks_cheers.gif
As greiciau abejociau ar Cool summer ar ziema, bet foto nera ant tiek informatyvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 05, 19:44)

QUOTE(Shana @ 2012 02 05, 19:46)
Ne soft tai tikrai drinks_cheers.gif
As greiciau abejociau ar Cool summer ar ziema, bet foto nera ant tiek informatyvi 4u.gif

tikrai ne ziema schmoll.gif vadinasi cool
Atsakyti
Aš turbūt būsiu ne itin madinga, bet kliošas man nelabai tinka, nors paauglystėje atitampiau nemažai smile.gif
Reiks pasidomėti tiesiais kirpimais smile.gif

--

O aš žaidžiu su šiuo sarafanu smile.gif

Jau nunešiau siuvėjai siaurinti trapecijos, dar reiks pagalvoti apie ilgį, bet tas nedega.
Sarafanas, juodi ilgaauliai - kaip gyvintumėt šį derinį?

Kolkas mano mintys tokios:
Juodas body (ar kitas paprastas viršus ilgom rankovėm), spalvotos pėdkelnės plius šalikėlis/šalikas)

Pėdkelnių ir šaliko spalvos, matyt, turi būti giminingos?

Gal kažką tokio:

user posted image

user posted image

user posted image

Jei turėsite kritikos, pasiūlymų, patarimų... smile.gif

Prisiminiau savo koralo spalvos rankinę - gal light pink coral pėdkelnės? jetus kaip sunku, kai neturiu tos vaizdinės fantazijos, ar gerai/blogai pamatau tik esant prieš akis.
Šiandien net susiginčijau su pardavėja, nes nesupratau kokio pločio komodos stalviršis iš centimetrų (prašiau ištraukt ją iš po lentynų) unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 05, 13:00)

O tai tą vieną kapsulę nešiojote tiek sezonų? Ar vis naujus rūbus pirkdavote, naujas kapsules, bet tų pačių spalvų? Man dar nesuprantama.. kaip po kelių metų visiškai kardinaliai pereiti prie naujų spalvų, juk viskas taip nesusinešioja, išmesti gaila..

dar nesuprantu, tarkime kadangi kaip minėjau dievinu pilką spalvą  lotuliukas.gif  tai va, jau merginos pakišo idėją daryti pilką, mėlyną, rožinę. Tada antrą kapsulę laisvalaikio, norėčiau daryti pilką, violetinę ir dar kažką..kokią patartų mergaitės? ..bet vėl pilka ten yra  unsure.gif čia gerai? O sportinė gal tada kokia juoda, pilka.. ne, gal baigiu su ta pilka  lotuliukas.gif

Na kaip vieną - ne, turėjau bent 4 vienu metu (darbo, laisvalaikio, sporto, proginę). Turiu tikslą kažkaip pripratinti save nešioti tuos pačius rūbus kaip įmanoma ilgiau, ne vieną sezoną, bet kelis. Taigi iki šiol didžiąją dalį iš tų drabužėlių turiu. Rožinę spalvą po truputį išstūmė raudona. Vienu metu buvo 4 spalvos: pilka, tamsiai mėlyna, raudona ir rožinė (mergaitės dar man rašė, kad raudona su rožine nelabai dera, bet man atrodo, kad viskas ten buvo ok; pvz derinau rožinį šaliką prie raudonos striukės). Pavasarį vėl nešiosiu tą kapsulę, bet greta jos formuosiu kitą mini kapsulę, grynai dėl spalvų įvairumo (spalvos bus šokolado - turkio - salotinė). Tarpusavy šių kapsulių nemaišysiu.

Pabodusius rūbus aš parduodu, nors ir neteko imti ir viską išparduoti ir naujai susipirkti kitų spalvų biggrin.gif

Pilka ir mano mėgstamiausia bazinė spalva drinks_cheers.gif Man visai normalu, jei ji būna ir rudens/pavasario kažkurioj kapsulėj, ir žiemos kažkurioj, ir vasaros. Bet tik vienoje kurioje to sezono kapsulėje ax.gif Man atrodo, logiška ir praktiška darbui formuoti nuosaikesnių spalvų kapsulę, o laisvalaikiui ir sportui ryškiau rolleyes.gif

Šiandien peržiūrėjau vasaros drabužėlius, ketvirtą vasarą iš eilės nešiosiu tą patį ax.gif Man tai didžiulis pasiekimas ax.gif Užtat greta to, ką turiu, formuosiu jūreivišką mini kapsulę rolleyes.gif

Papildyta:
AsamaM, sarafanas pilkas?
Atsakyti
As galvoju apie laisvalaikio kapsule pavasariui (tiek tos ziemos ir beliko blush2.gif )
Spalvos melyna, pilka ir... pasteline rozine ar zalia g.gif
Gal kas vaizdines medziagos turi? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 05, 16:04)
Pirkti tikrai nesiruoši. Parduoti... turiu tikrai svarbesnių reikalų, negu užsiiminėti tokiomis nesamonėmis. Paklausiau ir gavau atsakymą, kad daug kas tuo ir neužsiima, tiesiog siunčia, todėl gal tiesiog nusiraminkite ir nebūkite tokia pikta, suprantu, kad saulės trūkumas, bet vistiek..  4u.gif

o kuri cia pyksta? g.gif tiek as, tiek dontstop paraseme kaip buna su pirkimais/pardavimais tame paciame mieste ir tiek.
Atsakyti