Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Etama @ 2012 02 04, 20:42)

Tai mąstau, jas darytis siaurėjančias ar tiesias.

daryciau tiesias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 04, 17:53)
Mano sportinė tai mėlyna, balta, pilka biggrin.gif Jau gal 5 mėlyną suknelę žiūriu, guodžiuosi tik, kad šita navy, o tokio atspalvio suknelės dar neturiu lotuliukas.gif Negaliu, koks pilkai mėlynas periodas doh.gif

Aš baltos spalvos bijau, ne man teplei hihihi.gif su mėlyna spalva išvis draugauju nuo vaikystės, nes labai tinka, tai atsidarai spintą ir mėlynuoja hihihi.gif o dabar jau kokie antri metai ant pilkos dar užtraukė hihihi.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 04, 18:41)
Mano tokios spalvos buvo kelis sezonus iš eilės  drinks_cheers.gif

O tai tą vieną kapsulę nešiojote tiek sezonų? Ar vis naujus rūbus pirkdavote, naujas kapsules, bet tų pačių spalvų? Man dar nesuprantama.. kaip po kelių metų visiškai kardinaliai pereiti prie naujų spalvų, juk viskas taip nesusinešioja, išmesti gaila.. dar nesuprantu, tarkime kadangi kaip minėjau dievinu pilką spalvą lotuliukas.gif tai va, jau merginos pakišo idėją daryti pilką, mėlyną, rožinę. Tada antrą kapsulę laisvalaikio, norėčiau daryti pilką, violetinę ir dar kažką..kokią patartų mergaitės? ..bet vėl pilka ten yra unsure.gif čia gerai? O sportinė gal tada kokia juoda, pilka.. ne, gal baigiu su ta pilka lotuliukas.gif

Leticija, neturiu tam laiko, suprantu žmones perkančius internetu, kad jiems rūpi, įdomu ir t.t., bet net jei turėčiau laiko, tai kažkaip su kiekvienu lakstyti, gal pamatys va tas anas neįtiks, taip dėl vieno rūbelio lakstyti.. bandysiu, ačiū visoms už pašto informaciją biggrin.gif
---
Etama, daryčiau tiesas, jeigu jau vienos siaurėjančios yra ir norisi ne į sportinę kapsulę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 05 vasario 2012 - 12:01
Ačiū, merginos už patarimus dėl kelnių, pati mąsčiau panašiai, bet vis dėlto atsiklausiau biggrin.gif Ir pagalvojus, kadangi tų su kantu platėjimas praktiškai nuo kelių, gali būti ir sunku padaryti jas labai jau aptemptas ir siaurėjančias, neiškraipant modelio.
šiandien dar pasidarysiu spintos reviziją, renku į maišelį rūbus pataisymui pas siuvėją drinks_cheers.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 05, 12:00)
O tai tą vieną kapsulę nešiojote tiek sezonų? Ar vis naujus rūbus pirkdavote, naujas kapsules, bet tų pačių spalvų? Man dar nesuprantama.. kaip po kelių metų visiškai kardinaliai pereiti prie naujų spalvų, juk viskas taip nesusinešioja, išmesti gaila..

Man irgi vakar toks klausimas kilo, gal ir morališkai kiek pabostų tos pačios spalvos, bet kol rūbai nenusidėvėję lauk nemesi g.gif tai ar tarkim ryškiąją spalvą keisti kita ryškia, parduodant tuos rūbelius, ar kaip g.gif
Atsakyti
Kaupiuosi rimtesniam kapsulės sudarymui smile.gif

Tai toks praktinis klausimas. B

Tiesios visada bus madingos. 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Etama,
įmanoma. Esu nešusi ir visai plačius, ir ryškiai platėjančius. Nusiaurinti problemų nėra, tik va dėl siaurinimo.. nors žiūrint kokio siaurumo norėtumėte. Jeigu tiesiog siaurėjančių, tai įmanoma, o dėl tų tokių, kad būtų itin itin aptemptos, tai dažniausiai neišeidavo padaryti, nes siuvėja sakydavo neįkiši kojos arba negalėsi sulenkti per kelius. Gal čia slypi tada kažkokios modelio subtilybės unsure.gif
Atsakyti

Tai toks praktinis klausimas. Buvau čia užsiminusi neseniai apie mylimas kelnes-kaip ir džinso imitacija šiek tiek atrodo. Na gal dar spėsiu su fotoapartu pasidemonstruoti. dabar neturiu.
Tai mąstau, jas darytis siaurėjančias ar tiesias.

Daryciau tiesias vien del to, kad siaurejaucios jau iseis is mados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 05, 14:04)
Daryciau tiesias vien del to, kad siaurejaucios jau iseis is mados smile.gif

Na kodėl, man kaip tik dabar patinka šitas laikotarpis, kai nėra griežto kas madinga, o kas nemadinga. Seniau tai labai buvo tas madinga, anas nemadinga, nors čia pas kaikurias iš Jūsų mačiau dar išlieka tas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 05, 12:00)

Leticija, neturiu tam laiko, suprantu žmones perkančius internetu, kad jiems rūpi, įdomu ir t.t., bet net jei turėčiau laiko, tai kažkaip su kiekvienu lakstyti, gal pamatys va tas anas neįtiks, taip dėl vieno rūbelio lakstyti.. bandysiu, ačiū visoms už pašto informaciją  biggrin.gif

Jeigu nori kazka parduoti/pirkti, tai gali ir palakstyti biggrin.gif O jei nenori, tai tada ir neuzsiimi tais reikalais is viso. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 05 vasario 2012 - 14:32
Pirkti tikrai nesiruoši. Parduoti... turiu tikrai svarbesnių reikalų, negu užsiiminėti tokiomis nesamonėmis. Paklausiau ir gavau atsakymą, kad daug kas tuo ir neužsiima, tiesiog siunčia, todėl gal tiesiog nusiraminkite ir nebūkite tokia pikta, suprantu, kad saulės trūkumas, bet vistiek.. 4u.gif
Atsakyti
Burbuli - na mano džinsai jau visiškai aptempti, iki pačių apačių. Tai svarstau tą "tiesumą" daryti jau virš kelio ar kiek žemiau, kad nesigautų vistiek kaip platėjimas g.gif Na reikės pasitarti.

Shana, o kas dabar bus ant bangos? g.gif Manau vistiek nebus numesti į šoną siaurėjantys taip, kaip super platūs, o gal tik dabar taip atrodo. Atrodo ta mada lyg ir neveikia, bet kažkiek vistiek įtakoja. Visur matai, formuojasi kitas požiūris vėl gi.

Na tokie bootcut džinsai (čia balti), dengiantys kulnus, tai man gražiai atrodo, visai norėčiau ax.gif Turbūt ir didoką pėdą optiškai pamažintų rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, noriu jungtis prie jusu 4u.gif
Tai gi pirmiausia bandziau nusistatyti spalvini tipa, bet uzstrigau ties Cool summer ir Soft Summer doh.gif O gal uztenka, kad vasaros tipas? blush2.gif
Atsakyti