QUOTE(groovy @ 2012 02 04, 17:53)
Mano sportinė tai mėlyna, balta, pilka
Jau gal 5 mėlyną suknelę žiūriu, guodžiuosi tik, kad šita navy, o tokio atspalvio suknelės dar neturiu
Negaliu, koks pilkai mėlynas periodas
Aš baltos spalvos bijau, ne man teplei
su mėlyna spalva išvis draugauju nuo vaikystės, nes labai tinka, tai atsidarai spintą ir mėlynuoja
o dabar jau kokie antri metai ant pilkos dar užtraukė
QUOTE(dontstop @ 2012 02 04, 18:41)
Mano tokios spalvos buvo kelis sezonus iš eilės
O tai tą vieną kapsulę nešiojote tiek sezonų? Ar vis naujus rūbus pirkdavote, naujas kapsules, bet tų pačių spalvų? Man dar nesuprantama.. kaip po kelių metų visiškai kardinaliai pereiti prie naujų spalvų, juk viskas taip nesusinešioja, išmesti gaila.. dar nesuprantu, tarkime kadangi kaip minėjau dievinu pilką spalvą
tai va, jau merginos pakišo idėją daryti pilką, mėlyną, rožinę. Tada antrą kapsulę laisvalaikio, norėčiau daryti pilką, violetinę ir dar kažką..kokią patartų mergaitės? ..bet vėl pilka ten yra
čia gerai? O sportinė gal tada kokia juoda, pilka.. ne, gal baigiu su ta pilka
Leticija, neturiu tam laiko, suprantu žmones perkančius internetu, kad jiems rūpi, įdomu ir t.t., bet net jei turėčiau laiko, tai kažkaip su kiekvienu lakstyti, gal pamatys va tas anas neįtiks, taip dėl vieno rūbelio lakstyti.. bandysiu, ačiū visoms už pašto informaciją
---
Etama, daryčiau tiesas, jeigu jau vienos siaurėjančios yra ir norisi ne į sportinę kapsulę