Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Leticija, laiko tokiems dalykams neturiu, kitas dalykas, matuotis ir įsileisti žmogų į namus, tikrai nesileisčiau.

_asamaM, kaip nederinta. Pati spalva man neutrali, neturiu simpatijų, antipatijų, bet tarpusavy tos dvi spalvos tikrai nesiderina 4u.gif
---
ką čia paėmus šalia rožinės į kompaniją kapsulei.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 04, 15:12)
Leticija, laiko tokiems dalykams neturiu, kitas dalykas, matuotis ir įsileisti žmogų į namus, tikrai nesileisčiau.
_asamaM, kaip nederinta. Pati spalva man neutrali, neturiu simpatijų, antipatijų, bet tarpusavy tos dvi spalvos tikrai nesiderina  4u.gif
---
ką čia paėmus šalia rožinės į kompaniją kapsulei..  unsure.gif

Pilka, ruda, melyna. 4u.gif
Papildyta:
Buvau siandien Panoramos reserved, ispardavimai dar tesiasi, bet patikusiu rubu mano dydziu jau nebera. Tai nukoviau bordo spalvos salika uz 15 lt., kur abu galai susiuti . Labai patenkinta esu, senai tokio norejau. bigsmile.gif Turetu tikti prie mano sviesiai pilko paltuko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 04, 16:30)
Pilka, ruda, melyna. 4u.gif
Papildyta:
Buvau siandien Panoramos  reserved, ispardavimai dar tesiasi, bet patikusiu rubu mano dydziu jau nebera. Tai nukoviau bordo spalvos salika uz 15 lt., kur abu galai susiuti . Labai patenkinta esu, senai tokio norejau. bigsmile.gif Turetu tikti prie mano sviesiai pilko paltuko. rolleyes.gif

O šiaip kitur dar išpardavimai? g.gif
Atsakyti
Zinok, nelabai vaiksciojau po pardes, tik i aprangos galerija ir reserved uzsokau.Tiek prisirengus buvau, kad sveikatos nebeturejau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal rimtai tada imti rožinę, pilką, mėlyną. kaip tik visas mėgstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 04, 17:08)
Gal rimtai tada imti rožinę, pilką, mėlyną. kaip tik visas mėgstu  rolleyes.gif

Labai gražu 4u.gif Nors man gaunasi dažnai pilka su mėlyna ir balta suderinti arba pilka su rožine ir balta, net nebūtina tada visų, bet galima dar ir tas tris, variantų labai daug thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane pilkos spintoje nesuskaičiuojama gausybė hihihi.gif ir rožinę labai mėgstu, ir į tą navy labai dairausi šiemet, nors kolkas turiu tik vieną suknelę ir tą taip myliu, kad pakabinus gailiu nešioti rolleyes.gif o kitai kapsulei kokias čia spalvas paėmus? unsure.gif nes noriu tada laisvalaiko dviejų, kadangi į darbą privalu juoda ir balta, tai labai ir nesiplečiu su darbo rūbais rolleyes.gif ai, dar sportui tada kokią reikia. Kaip ir turiu juodas kelnes ir juodus bridžus, tai kažką šalia juodos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 04, 17:33)
Pas mane pilkos spintoje nesuskaičiuojama gausybė hihihi.gif ir rožinę labai mėgstu, ir į tą navy labai dairausi šiemet, nors kolkas turiu tik vieną suknelę ir tą taip myliu, kad pakabinus gailiu nešioti  rolleyes.gif  o kitai kapsulei kokias čia spalvas paėmus?  unsure.gif  nes noriu tada laisvalaiko dviejų, kadangi į darbą privalu juoda ir balta, tai labai ir nesiplečiu su darbo rūbais  rolleyes.gif  ai, dar sportui tada kokią reikia. Kaip ir turiu juodas kelnes ir juodus bridžus, tai kažką šalia juodos  rolleyes.gif

Mano sportinė tai mėlyna, balta, pilka biggrin.gif Jau gal 5 mėlyną suknelę žiūriu, guodžiuosi tik, kad šita navy, o tokio atspalvio suknelės dar neturiu lotuliukas.gif Negaliu, koks pilkai mėlynas periodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 04, 18:08)
Gal rimtai tada imti rožinę, pilką, mėlyną. kaip tik visas mėgstu  rolleyes.gif

Mano tokios spalvos buvo kelis sezonus iš eilės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaupiuosi rimtesniam kapsulės sudarymui smile.gif

Tai toks praktinis klausimas. Buvau čia užsiminusi neseniai apie mylimas kelnes-kaip ir džinso imitacija šiek tiek atrodo. Na gal dar spėsiu su fotoapartu pasidemonstruoti. dabar neturiu.
Tai mąstau, jas darytis siaurėjančias ar tiesias. Turiu naujus džinsiukus pilnai siaurėjančius, tai galvoju kaip dėl praktiškumo-pritaikomumo g.gif Ką patartumėt? smile.gif Spalvos abiejų lyg ir panašios (mėlyna, į tamsumą), bet džinsai labiau sportiniam-kasdieniam stiliui manau, o tos kelnės gal kiek labiau prie kulniukų būtų pritaikomos g.gif Kantas yra, bet ir lyg džinsas atrodo, tai toks viduriukas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 04, 15:12)

tai nebutinai namie gali susitikti, galima kazkur mieste, kokiam nors prekybos center ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2012 02 04, 21:42)
Kaupiuosi rimtesniam kapsulės sudarymui smile.gif

Tai toks praktinis klausimas. Buvau čia užsiminusi neseniai apie mylimas kelnes-kaip ir džinso imitacija šiek tiek atrodo. Na gal dar spėsiu su fotoapartu pasidemonstruoti. dabar neturiu.
Tai mąstau, jas darytis siaurėjančias ar tiesias. Turiu naujus džinsiukus pilnai siaurėjančius, tai galvoju kaip dėl praktiškumo-pritaikomumo g.gif Ką patartumėt? smile.gif Spalvos abiejų lyg ir panašios (mėlyna, į tamsumą), bet džinsai labiau sportiniam-kasdieniam stiliui manau, o tos kelnės gal kiek labiau prie kulniukų būtų pritaikomos g.gif Kantas yra, bet ir lyg džinsas atrodo, tai toks viduriukas gaunasi.

Tai jei vienos kapsulės kelnės yra siaurėjančios, kitos lai būna maksimaliai kitokios smile.gif Kad kuo skirtingesni look'ai gautųsi, tuo labiau, kad ir spalvos panašios 4u.gif
QUOTE(Leticija @ 2012 02 05, 00:36)
tai nebutinai namie gali susitikti, galima kazkur mieste, kokiam nors prekybos center ir pan.

drinks_cheers.gif Aš anksčiau kviesdavausi į namus, bet gimus vaikui pradėjau kažkaip nepatogiai jaustis. Dabar siūlau susitikti prie artimiausio nuo namų PC. Žmogus gali apžiūrėti rūbą gyvai, įvertinti atspalvį, medžiagą, nudėvėjimo lygį biggrin.gif O jei labai nori, gali ir pasimatuoti parduotuvės matavimosi kabinoje. Bet taipogi keletą kartų siunčiau iš Kauno į Kauną biggrin.gif
Atsakyti