Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 15, 11:06)
Tai vat del to ir dvejoju, nors derinys man grazus  g.gif  Reiks dar ramesniu paieskot, tik akd gyvai sunkiai isies tikriausiai. Dontstop sako, kad LT nelabai yra  g.gif  Dar su navy vakar ziurejau derina. Irgi neblogai atrodo, bet navy jau turiu pavasario/rudens, tai per daug vienoda man rodos  g.gif

...aš pavargau blush2.gif ... nebeimsiu derinuko su kiek ryškesnėm abiem spalvom... užteks ir vienos. Tarkim jei jau koralinė, tai antrą imčiau šviesią (ta prasme ne tamsią) chaki ... nepamenu, kai klausėte mano nuomonės apie spalvinį tipą, aš parašiau ar tik pagalvojau blush2.gif ... bet pritariu nuomonei dėl rudenėlio... ir dar kokią beige 4u.gif
O ta koralinė dabar ant bangos manau bus. Jau praeitais metais jos buvo, dabar tik daugėja... turėtų lengvai ieškotis, be to madinga spalva šį pavasarį gi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 10:39)

O ta koralinė dabar ant bangos manau bus. Jau praeitais metais jos buvo, dabar tik daugėja... turėtų lengvai ieškotis, be to madinga spalva šį pavasarį gi.

drinks_cheers.gif Labai daug matau pavasarinese kolekcijose.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 15, 10:54)
Akys visiskai ne Deep. O Clear argi gali but tokiom akim unsure.gif  Man akys tai isvis rudenines, bet nesirisa su plaukais tada g.gif
As matai (bent savo monitoriuje) grynai samanines akis drinks_cheers.gif

Aš matau tai tokias kaip pas Demi Moor... jei tokio šviesumo rudos akys su žvaigždele pilnai gali būt ir clear, gal tik kokio apvadėlio ar auksinio spindulėlio juose reikėtų... jei foto prie netinkamo apšvietimo, jos gali atrodyt kiek pilkesnės tiesiog... juk yra clear topazinės akys.
Bet man ši foto labai ne įnformatyvi... susidaro įspūdis, kad softas per juodai plaukus nusidažęs... net neįtarčiau kad ryškus tipas. Todėl manau be šansų kažką spręst iš jos.
Atsakyti
donstop gal žinai kurios žiemos paletėje yra tokia žalia, kaip kraštinė iš dešinės?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 12:32)
donstop gal žinai kurios žiemos paletėje yra tokia žalia, kaip kraštinė iš dešinės?

Man atrodo tokia žalia jei žiemai tir tiktų, tai nebent deep g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 11:32)

o jus gavot mano az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 15, 12:37)
Man atrodo tokia žalia jei žiemai tir tiktų, tai nebent deep  g.gif

o tai jin be žiemos kam gali tikt? deep rudeniui?
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 15, 12:55)
o jus gavot mano az  blush2.gif

Ne-a ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 13:00)

Ne-a ax.gif

Greičiau rudeniui, nei žiemai g.gif Va prieš paskutinę aš ir sau imčiau ax.gif , o paskutinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 15, 13:18)
Greičiau rudeniui, nei žiemai  g.gif  Va prieš paskutinę aš ir sau imčiau  ax.gif , o paskutinė  g.gif

jinai įvardijama kaip hunter green, bet visur skirtingai atrodo.
šita labiau žiemos ar ne?
kaip ta antra, turiu šalikėlį iš jaunystės laikų... nežinau tinka jis man ar ne... daug vietos netužima, tai marinuoju... maža kokį bantuką reikės pridėti kur nors.
O antra žalia clear winter tinkama ar ne? Jei žiema neturėtų bjauroti bent... kažkaip nesusieina man mamos spalvinis tipas... matyt kažkoks visgi šiltas tamsiaplaukis tipažas ji yra g.gif , nes su tokios kaip antra žalios spalvos vakarine suknele net nespalvotose foto atrodo brrr, o su ta paskutine bent jau normos ribose.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 11:06)
Aš matau tai tokias kaip pas Demi Moor... jei tokio šviesumo rudos akys su žvaigždele pilnai gali būt ir clear, gal tik kokio apvadėlio ar auksinio spindulėlio juose reikėtų... jei foto prie netinkamo apšvietimo, jos gali atrodyt kiek pilkesnės tiesiog... juk yra clear topazinės akys.

As tai matau nu grynai samanu spalvos akis, nebent kompas krecia kvailystes g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 15, 12:00)

Osinkos koliazuose tokia buvo Rudeneliu temoje 4u.gif Nepamenu doh.gif , net kazkuri is latino deep rudens atstoviu su ja ispudingai atrode doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti