Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 14:41)
Koks jusu tipas?

Ačiū

Aš Soft sammer

derinukai gražus bet visuose tas pats derinimo principas kad batai prie maikutes o kad pvz prie viršutinio megztinio ar aksesuaru nera blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 02 03, 14:08)
Ačiū

Aš Soft sammer

derinukai gražus bet visuose tas pats derinimo principas kad batai prie maikutes o kad pvz prie viršutinio megztinio ar aksesuaru nera blush2.gif  4u.gif

g.gif Man tai atrodo, kad paskutinis ir priespaskutinis prie virsutinio megztuko ir rankinuko. Jei jus Soft summer, tai reikia atsargiai su ryskiai rozinem maikutem/megztukais prie veido g.gif
Bet kokiu atveju derinukai gi tik idejoms pasigauti, spalvu derini pamatyti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 vasario 2012 - 15:09
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 14:41)

Man atrodo turetu tau tikri, tu gi kuda g.gif

Ne kūdom irgi tinka ax.gif Pas mane toks sijonas pirkinių sąrašiuke (nužiūrėtas Reserved, įdomu, ar Loxxy ne ten pirko ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 03, 15:16)
Ne kūdom irgi tinka  ax.gif  Pas mane toks sijonas pirkinių sąrašiuke (nužiūrėtas Reserved, įdomu, ar Loxxy ne ten pirko  ax.gif )

Gali but, sito nezinau. 4u.gif
As tiesa buvau paziureti savo nuziureto sijono, tai paglamziau ji rankose ir nusprendziai nepirkti, nes matau, kad glamzysis. g.gif Pagal tendencijas manau, kad pavasariop atsiras pasirinkimas tamsiai melynu sijonu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 16:08)
g.gif Man tai atrodo, kad paskutinis ir priespaskutinis prie virsutinio megztuko ir rankinuko. Jei jus Soft summer, tai reikia atsargiai su ryskiai rozinem maikutem/megztukais prie veido g.gif
Bet kokiu atveju derinukai gi tik idejoms pasigauti, spalvu derini pamatyti smile.gif

Ačiū ideja pasigavau lauksiu vasaros praktiniam išbandymui o kol kas reik dar rubeliu nusipirkti tinkamu
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 02 03, 13:28)

Man irgi šitas labai, o ir spalvos kokios atrinktos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 15:08)
Jei jus Soft summer, tai reikia atsargiai su ryskiai rozinem maikutem/megztukais prie veido g.gif

as ir soft samere anot donstop
ryskiai rozine tikrai baisu, isvis maniau kad man tos ruzavos ne, bet ziu yr atspalviu su kuriais i zmogu panasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 03 vasario 2012 - 20:17
Shana, aciu uz derinukus, uzsisavinau savo kompe biggrin.gif
Atsakyti
o kaip su siuntimu tame pačiame mieste paštu ir kainomis? Viskas lygiai tas pats? 4u.gif

patiko man ružava, imsiu į kapsulę rolleyes.gif
Atsakyti
Tame paciame mieste gali susitikti su zmogum, pasimatuoti ruba, ji apziureti. O jei tingi ar neturi galimybiu susitikti, gali sisutis lygiai taip pat, kainos nuo miestu nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 02, 16:49)
Nera uz ka 4u.gif
va cia dar pavasarines spalvos lyg butu

Kaip gaivu ir nuotaikinga...

Man taip patinka zalia rolleyes.gif Reiks pasidomėt kokia siūloma soft summer, su kuo derinama ir t.t. Nors patinka, bet iki tol, kol pradėjau domėtis šia tema - spėjau pamatyti, kad, deja, tikrai ne visada tinka smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 02, 20:28)
Mano akimis nesiderina. Gal žalios ir mėlynos atspalviai dar ar kažkas.. bet mano akimis ir čia nesiderina:
user posted image

Man atrodo, kad čia gali nebent nepatikt spalva, o derinta nieko kaip ir nėr. Foninė spalva ir ryški g.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 10:44)

Kaip jauku wub.gif

----

SM išdūrė mane, nemačiau, kad pasibaigė senoji tema - galvoju, ko nieks nerašo doh.gif

Donstop, ačiū už temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 03, 13:47)
kokia jūs nuostabi  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Įdėti derinukai fantastiški wub.gif

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 03, 20:17)
as ir soft samere anot donstop
ryskiai rozine tikrai baisu, isvis maniau kad man tos ruzavos ne, bet ziu yr atspalviu su kuriais i zmogu panasi  unsure.gif

Na tikrai, rašo, kad tinka, bet man irgi ne, aš tokia pati drinks_cheers.gif Bet yra, tokia lyg į lašišinę nieko, švelni labai nieko.
Atsakyti