Cia sita koraline skaitosi? Kaip Jums ji su zaliom (nors zalia ir nepatinka vyrams )? O trecia vel kokia beige tubut Lyg ir grazu, bet nesu tikra ar nenusibostu vasarai Gal geriau su melinom paieskot
Ai, turbut lasisine ne koraline Su melina ivairius atspalvius ziurinejau, bet vistiek didelis kontrastas gaunasi, turbut nelabai tinkamas bus
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 14, 23:26)
Cia sita koraline skaitosi? Kaip Jums ji su zaliom (nors zalia ir nepatinka vyrams )? O trecia vel kokia beige tubut Lyg ir grazu, bet nesu tikra ar nenusibostu vasarai Gal geriau su melinom paieskot
Man labai gražus, nenuobodus spalvų derinys Žalios labai gražios, tik įtariu, mūsų parduotuvėse retokai sutinkami tokie atspalviai
QUOTE(dontstop @ 2012 02 15, 08:31)
Man labai gražus, nenuobodus spalvų derinys Žalios labai gražios, tik įtariu, mūsų parduotuvėse retokai sutinkami tokie atspalviai
Ne del to, kad derinys nuobodus. Tiesiog jis toks pastebimas, mano akimis, o as deveti tokius neutralesnius labiau megstu. Nors itraukus trecia neutralia, nesigautu visada tos dvi spalvos
Uzsisakiau rudus satino marskinukus pavasario/rudens kapsulei
Merginos, kur dingo Groovy sukurta tema? Ar ji išsitrina savaime, jei nieks nerašo?
laba ryta. na graziu jus visos deriniu pridedat, net akys apmargsta
o tema Groovy sukurta man atrodo, kad moderatoriai istryne kai buvo antra jau ji. reikia dabar is naujo sukurt tema
o tema Groovy sukurta man atrodo, kad moderatoriai istryne kai buvo antra jau ji. reikia dabar is naujo sukurt tema
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 15, 09:05)
Taip, moderatoriai istrina.
QUOTE(Cosette @ 2012 02 14, 22:10)
Tamsumas gali but panasus, bet tokia naturali spalva nelabai ir matyt teko tokia
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 20:57)
Man Cosette - deep winter, bent dabartiniame įvaizdyje. Kontrasto per akis (kas labiau matosi bendrose foto), cool potipį atmetu, nes akys šiltos. Clear gali būti, bet greičiausiai visgi deep
Akys visiskai ne Deep. O Clear argi gali but tokiom akim Man akys tai isvis rudenines, bet nesirisa su plaukais tada
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 22:18)
Man tai visai į deep iš tiek kiek matau nepanašu... juk deep potipio akys pačios tamsiausios... o šioje foto labiau soft net sakyčiau akys.
...vadinasi negalima iš šios foto nustatyti
...vadinasi negalima iš šios foto nustatyti
As matai (bent savo monitoriuje) grynai samanines akis
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 15, 08:42)
Ne del to, kad derinys nuobodus. Tiesiog jis toks pastebimas, mano akimis, o as deveti tokius neutralesnius labiau megstu. Nors itraukus trecia neutralia, nesigautu visada tos dvi spalvos
Jei nesat megeja ryskumo, manau galit pavargti nuo tokiu deriniu. As gan megstu ir gan ryskiai rengiuosi, ir tai turiu tureti kazkokiu derinuku tam atvejui, jai ryskumo nesinori
Galima imti ramesne/tamsesne zalia, irgi graziai atrodys
QUOTE(Shana @ 2012 02 15, 09:54)
Jei nesat megeja ryskumo, manau galit pavargti nuo tokiu deriniu. As gan megstu ir gan ryskiai rengiuosi, ir tai turiu tureti kazkokiu derinuku tam atvejui, jai ryskumo nesinori
Tai vat del to ir dvejoju, nors derinys man grazus Reiks dar ramesniu paieskot, tik akd gyvai sunkiai isies tikriausiai. Dontstop sako, kad LT nelabai yra Dar su navy vakar ziurejau derina. Irgi neblogai atrodo, bet navy jau turiu pavasario/rudens, tai per daug vienoda man rodos
QUOTE(dontstop @ 2012 02 15, 08:51)
Merginos, kur dingo Groovy sukurta tema? Ar ji išsitrina savaime, jei nieks nerašo?
Jo, matyt ištrynė, nes buvau įsidėjus į Favorites, bet paspaudus ant jos niekur nenuvedė Sukurkit ką, varau į Druskininkus, po to į Klaipėdą, reikia susikrauti šmutkes, apgalvoti viską
maciau donstop jau sukure nauja tema
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 13:14)
Oi negaliu , žinok M dydžio buvo irgi viršutinė saga ištrūkus, o S - apatinė... gal ten buvo mano tipo figūrai siūtas, nes net ir kad laisvokas, krito labai gražiai ... jei nebūčiau kiek išstorėjus, tai man tas S būtų kaip pagal primatavimą pasiūtas. O tu nepameni kokio firminio ženklo tas paltukas , nes neturiu atminties tokiems dalykams visai... gal jie būtent kriaušėms siuva
Ojei, S dydis
Man tokie dydžiai skamba lyg iš mokslinės fantastikos srities.
Firminio ženklo nepamenu, bet užmesiu akį, jei kada vėl teks pro juos eiti