Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Cia sita koraline skaitosi? Kaip Jums ji su zaliom (nors zalia ir nepatinka vyrams smile.gif )? O trecia vel kokia beige tubut g.gif Lyg ir grazu, bet nesu tikra ar nenusibostu vasarai g.gif Gal geriau su melinom paieskot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 14 vasario 2012 - 22:28
Ai, turbut lasisine ne koraline g.gif Su melina ivairius atspalvius ziurinejau, bet vistiek didelis kontrastas gaunasi, turbut nelabai tinkamas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 14, 23:26)

Cia sita koraline skaitosi? Kaip Jums ji su zaliom (nors zalia ir nepatinka vyrams smile.gif )? O trecia vel kokia beige tubut  g.gif  Lyg ir grazu, bet nesu tikra ar nenusibostu vasarai  g.gif  Gal geriau su melinom paieskot  g.gif

Man labai gražus, nenuobodus spalvų derinys smile.gif Žalios labai gražios, tik įtariu, mūsų parduotuvėse retokai sutinkami tokie atspalviai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 15, 08:31)
Man labai gražus, nenuobodus spalvų derinys  smile.gif  Žalios labai gražios, tik įtariu, mūsų parduotuvėse retokai sutinkami tokie atspalviai  unsure.gif

Ne del to, kad derinys nuobodus. Tiesiog jis toks pastebimas, mano akimis, o as deveti tokius neutralesnius labiau megstu. Nors itraukus trecia neutralia, nesigautu visada tos dvi spalvos g.gif

Uzsisakiau rudus satino marskinukus pavasario/rudens kapsulei ax.gif
Atsakyti
Merginos, kur dingo Groovy sukurta tema? g.gif Ar ji išsitrina savaime, jei nieks nerašo? unsure.gif
Atsakyti
laba ryta. na graziu jus visos deriniu pridedat, net akys apmargsta biggrin.gif

o tema Groovy sukurta man atrodo, kad moderatoriai istryne kai buvo antra jau ji. reikia dabar is naujo sukurt tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 15, 09:05)
o tema Groovy sukurta man atrodo, kad moderatoriai istryne kai buvo antra jau ji.  reikia dabar is naujo sukurt tema smile.gif

drinks_cheers.gif Taip, moderatoriai istrina.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 02 14, 22:10)
natūrali plaukų spalva praktiškai tokia pati.

Tamsumas gali but panasus, bet tokia naturali spalva g.gif nelabai ir matyt teko tokia g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 20:57)
Man Cosette - deep winter, bent dabartiniame įvaizdyje. Kontrasto per akis (kas labiau matosi bendrose foto), cool potipį atmetu, nes akys šiltos. Clear gali būti, bet greičiausiai visgi deep  smile.gif

schmoll.gif
Akys visiskai ne Deep. O Clear argi gali but tokiom akim unsure.gif Man akys tai isvis rudenines, bet nesirisa su plaukais tada g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 22:18)
Man tai visai į deep iš tiek kiek matau nepanašu... juk deep potipio akys pačios tamsiausios... o šioje foto labiau soft net sakyčiau akys.
...vadinasi negalima iš šios foto nustatyti 4u.gif

As matai (bent savo monitoriuje) grynai samanines akis drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 15, 08:42)
Ne del to, kad derinys nuobodus. Tiesiog jis toks pastebimas, mano akimis, o as deveti tokius neutralesnius labiau megstu. Nors itraukus trecia neutralia, nesigautu visada tos dvi spalvos  g.gif

Jei nesat megeja ryskumo, manau galit pavargti nuo tokiu deriniu. As gan megstu ir gan ryskiai rengiuosi, ir tai turiu tureti kazkokiu derinuku tam atvejui, jai ryskumo nesinori g.gif
Galima imti ramesne/tamsesne zalia, irgi graziai atrodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 15 vasario 2012 - 09:59
QUOTE(Shana @ 2012 02 15, 09:54)
Jei nesat megeja ryskumo, manau galit pavargti nuo tokiu deriniu. As gan megstu ir gan ryskiai rengiuosi, ir tai turiu tureti kazkokiu derinuku tam atvejui, jai ryskumo nesinori g.gif
Galima imti ramesne/tamsesne zalia, irgi graziai atrodys 4u.gif

Tai vat del to ir dvejoju, nors derinys man grazus g.gif Reiks dar ramesniu paieskot, tik akd gyvai sunkiai isies tikriausiai. Dontstop sako, kad LT nelabai yra g.gif Dar su navy vakar ziurejau derina. Irgi neblogai atrodo, bet navy jau turiu pavasario/rudens, tai per daug vienoda man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 15, 08:51)
Merginos, kur dingo Groovy sukurta tema?  g.gif  Ar ji išsitrina savaime, jei nieks nerašo? unsure.gif

Jo, matyt ištrynė, nes buvau įsidėjus į Favorites, bet paspaudus ant jos niekur nenuvedė doh.gif Sukurkit ką, varau į Druskininkus, po to į Klaipėdą, reikia susikrauti šmutkes, apgalvoti viską doh.gif
Atsakyti
maciau donstop jau sukure nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 13:14)
Oi negaliu  lotuliukas.gif , žinok M dydžio buvo irgi viršutinė saga ištrūkus, o S - apatinė... gal ten buvo mano tipo figūrai siūtas, nes net ir kad laisvokas, krito labai gražiai g.gif ... jei nebūčiau kiek išstorėjus, tai man tas S būtų kaip pagal primatavimą pasiūtas. O tu nepameni kokio firminio ženklo tas paltukas  ax.gif , nes neturiu atminties tokiems dalykams visai... gal jie būtent kriaušėms siuva blush2.gif

Ojei, S dydis swoon.gif
Man tokie dydžiai skamba lyg iš mokslinės fantastikos srities. biggrin.gif

Firminio ženklo nepamenu, bet užmesiu akį, jei kada vėl teks pro juos eiti smile.gif
Atsakyti