Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Na štai šį tą nuveikiau blush2.gif padėliojau galimos kapsulės variantą. Į spalvas prašau nekreipkit dėmesio. Bandžiau bent jau pačius modelius pasidėliot, kas žinau kad daugiau mažiau tinka. Prašau pakomentuokit, ar dera šitie daiktai vieni su kitais? Ir kitas klausimas kokius batus patartumėt čia dėt? Vieni būtų sportiško tipo, ne visai akivaizdūs snikersiukai. O kitų reiktų prie suknelės derančių g.gif man apskritai su suknelėm dera tik ilgaauliai ir visai vasariniai bateliai, nu nemoku aš šitoj vietoj batų parinkt verysad.gif atvirai sakant aš ir dabar su kedais visur varinėju, nu man taip patogiausia ax.gif tik į darbą batus deduos. Bet reikia šitoj vietoj pasikoreguot ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 13, 13:14)
Jau ir vasaros viska turi bigsmile.gif ?

Jo, man per kelias vasaras susirinko, tokia marinistinė visai, tik tų tapkučių trūksta, reiks užsisakyti blush2.gif Dar ir antrą galima sudaryt iš likusių drabužių g.gif
O va su pavasariu ir rudeniu tai bėdos, yra drabužių, bet nelabai ten kapsuliška, tiesiog džinsai ir keli skirtingų spalvų megztukai V formos iškirpte blush2.gif Gal irgi kapsule galima pavadinti lotuliukas.gif Čia apie kasdieną kalbu.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 13, 14:45)
Dekui  smile.gif  Tik tiek bendraujanciu, kad sunku prisimint i kuria kaip kreiptis smile.gif

Oj, maniau, kad Shana rašė, ji tai senbuvė, tikrai žino, kad į mane tu biggrin.gif Na, neišeis prisimint, tai neišeis drinks_cheers.gif

Gerai, galėsiu įkelt pradžiai sportinę, gerai? Bet vis tiek jau turbūt tik kitą savaitę.
Atsakyti
Apuole - labai grazu 4u.gif
Dabar pastabos - keisciau viena is bliuzonu/svarkeliu i ruda/beige.
Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute mirksiukas.gif
IMHO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 15:57)
Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute :
spalvų čia visai nerinkau, bet sutapo, kad daugiau mažiau norimos spalvos ax.gif nes jei pirmiausia spalvų ieškosiu, tai visai pasiklysiu suderinamume doh.gif
bytte, o kaip čia su tais kirpimo suderinimais?
Atsakyti
taip lyg ir normaliai... tik va ant antros suknelės nei švarkas, nei kardiganas schmoll.gif nes visa tokia tysalinė
ir tas su kapišonu galėtų būt trumpesnis, nes jaučiu ant sijonuku nelabai... vienu atveju ties kišenėm baigtusi, visą grožį užstotų, dar kojas optiškai sutrumpintų... taliją prailgintų... o prie to laisvesnio visai kažkaip g.gif neskaniai
Atsakyti
Sveikos dar kartą,

gal pakomentuotumėt mano nuotrauką? 4u.gif

user posted image

ar iš tiek galima nustatyti tipą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 14, 15:41)
Na štai šį tą nuveikiau  blush2.gif padėliojau galimos kapsulės variantą. Į spalvas prašau nekreipkit dėmesio. Bandžiau bent jau pačius modelius pasidėliot, kas žinau kad daugiau mažiau tinka. Prašau pakomentuokit, ar dera šitie daiktai vieni su kitais? Ir kitas klausimas kokius batus patartumėt čia dėt? Vieni būtų sportiško tipo, ne visai akivaizdūs snikersiukai. O kitų reiktų prie suknelės derančių  g.gif man apskritai su suknelėm dera tik ilgaauliai ir visai vasariniai bateliai, nu nemoku aš šitoj vietoj batų parinkt  verysad.gif atvirai sakant aš ir dabar su kedais visur varinėju, nu man taip patogiausia ax.gif tik į darbą batus deduos. Bet reikia šitoj vietoj pasikoreguot  ax.gif

Man atrodo, kad čia drabužiai labai jau skirtingų stilių. Bent jau antra suknelė labai puošni, pagal mane ji eitų į proginių rūbų kapsulę, ir žvilganti palaidinė kaži kaip žiūrėtųsi su šviesiom casual kelnėm, pvz g.gif O ir bliuzonas su pilku sijonu unsure.gif Man rodos, visa tai galima padalinti į 2 kapsules - labiau sportišką (džinsai, šviesios kelnės, šviesus sijonas - toks ir su kedais gerai smile.gif , maikė, marškiniai, bliuzonas) ir labiau moterišką, išeiginę (antras sijonas, suknelės, švarkas). Dar man neaiškus kapsulės sezonas. Tikriausiai čia vasarai, tada mažai trumparankovių top'ų.
Dėl batų, tai tarp ilgaaulių ir basučių eina bateliai ir botiljonai smile.gif Ir prie džinsų, ir prie suknelių/sijonų rolleyes.gif O į sportinę/laisvalaikio kapsulę - balerinos, mokasinai..
Atsakyti
Cosette, o kokie jusu naturalus plaukai?

Cia jums testai nustate, kad esat Cool summer arba ziema unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 15:57)
Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute mirksiukas.gif
čia spalvų nerinkau, atsitiktinai gal biški gavosi. Kol kas tik modelių ieškau
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 16:20)
1.  antros suknelės nei švarkas, nei kardiganas  schmoll.gif  nes visa tokia tysalinė
2.  tas su kapišonu galėtų būt trumpesnis, nes jaučiu ant sijonuku nelabai... vienu atveju ties kišenėm baigtusi, visą grožį užstotų, dar kojas optiškai sutrumpintų... taliją prailgintų... o prie to laisvesnio visai kažkaip  g.gif neskaniai
1. Man ta antra suknelė irgi labai ant klaustuko.
2. Paieškosiu trumpesnių modeliukų, nors tas ilgis dažniausiai kažkokio jaukumo/saugumo priduoda ax.gif
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 17:07)
1.  čia drabužiai labai jau skirtingų stilių.
2. Man rodos, visa tai galima padalinti į 2 kapsules - labiau sportišką (džinsai, šviesios kelnės, šviesus sijonas - toks ir su kedais gerai  smile.gif , maikė, marškiniai, bliuzonas) ir labiau moterišką, išeiginę (antras sijonas, suknelės, švarkas).
3.  Dar man neaiškus kapsulės sezonas. Tikriausiai čia vasarai, tada mažai trumparankovių top'ų.
4. Dėl batų, tai tarp ilgaaulių ir basučių eina bateliai ir botiljonai  smile.gif Ir prie džinsų, ir prie suknelių/sijonų  rolleyes.gif  O į sportinę/laisvalaikio kapsulę - balerinos, mokasinai..

1. bandžiau suliet skirtingus stilius, ber ryškiai nesėkmingai blush2.gif
2. jei padarysiu 2 skirtingas kapsules, tai realiai bus dėvima tik viena, o ta a la išeiginė lauks savo retų progų smile.gif. mano tikslas iš tos pačios kapsulės išlaužti kuo daugiau skirtingų įvaizdžių. reikia dar ieškot rinkinio detalių g.gif nes man kartais labai patinka pamiksuot kažką sportiško su elegantišku, tik dar tinkamo pcz nerandu... nžn ar aiškiai čia surašiau g.gif
3. sezonas- pavasaris/ruduo
4. ačiū, su batais dar ilgas vargelis laukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuole: 14 vasario 2012 - 17:33
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 17:54)

Cia jums testai nustate, kad esat Cool summer arba ziema unsure.gif  g.gif

Man Cosette - deep winter, bent dabartiniame įvaizdyje. Kontrasto per akis (kas labiau matosi bendrose foto), cool potipį atmetu, nes akys šiltos. Clear gali būti, bet greičiausiai visgi deep smile.gif Gryna švari žalia spalva nuostabiai tinka, nu tikrai žiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 16:54)

Cia jums testai nustate, kad esat Cool summer arba ziema unsure.gif  g.gif

natūrali plaukų spalva praktiškai tokia pati.

QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 20:57)
Man Cosette - deep winter, bent dabartiniame įvaizdyje. Kontrasto per akis (kas labiau matosi bendrose foto), cool potipį atmetu, nes akys šiltos. Clear gali būti, bet greičiausiai visgi deep  smile.gif Gryna švari žalia spalva nuostabiai tinka, nu tikrai žiema  smile.gif

Dontstop, labai dėkoju, dabar bent jau žinosiu kuo labiau domėtis. Pati taip pat esu pastebėjus, kad tinka švarios, ryškios spalvos.

Einu analizuoti pirmos žinutės nuorodas, o kai kils klausimų - vėl pasirodysiu.

Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Man tai visai į deep iš tiek kiek matau nepanašu... juk deep potipio akys pačios tamsiausios... o šioje foto labiau soft net sakyčiau akys.
...vadinasi negalima iš šios foto nustatyti 4u.gif
Atsakyti