Na štai šį tą nuveikiau padėliojau galimos kapsulės variantą. Į spalvas prašau nekreipkit dėmesio. Bandžiau bent jau pačius modelius pasidėliot, kas žinau kad daugiau mažiau tinka. Prašau pakomentuokit, ar dera šitie daiktai vieni su kitais? Ir kitas klausimas kokius batus patartumėt čia dėt? Vieni būtų sportiško tipo, ne visai akivaizdūs snikersiukai. O kitų reiktų prie suknelės derančių man apskritai su suknelėm dera tik ilgaauliai ir visai vasariniai bateliai, nu nemoku aš šitoj vietoj batų parinkt atvirai sakant aš ir dabar su kedais visur varinėju, nu man taip patogiausia tik į darbą batus deduos. Bet reikia šitoj vietoj pasikoreguot
QUOTE(Shana @ 2012 02 13, 13:14)
Jau ir vasaros viska turi ?
Jo, man per kelias vasaras susirinko, tokia marinistinė visai, tik tų tapkučių trūksta, reiks užsisakyti Dar ir antrą galima sudaryt iš likusių drabužių
O va su pavasariu ir rudeniu tai bėdos, yra drabužių, bet nelabai ten kapsuliška, tiesiog džinsai ir keli skirtingų spalvų megztukai V formos iškirpte Gal irgi kapsule galima pavadinti Čia apie kasdieną kalbu.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 13, 14:45)
Dekui Tik tiek bendraujanciu, kad sunku prisimint i kuria kaip kreiptis
Oj, maniau, kad Shana rašė, ji tai senbuvė, tikrai žino, kad į mane tu Na, neišeis prisimint, tai neišeis
Gerai, galėsiu įkelt pradžiai sportinę, gerai? Bet vis tiek jau turbūt tik kitą savaitę.
Apuole - labai grazu
Dabar pastabos - keisciau viena is bliuzonu/svarkeliu i ruda/beige.
Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute
IMHO
Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute
IMHO
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 15:57)
Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute :
spalvų čia visai nerinkau, bet sutapo, kad daugiau mažiau norimos spalvos nes jei pirmiausia spalvų ieškosiu, tai visai pasiklysiu suderinamume Na ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute :
bytte, o kaip čia su tais kirpimo suderinimais?
taip lyg ir normaliai... tik va ant antros suknelės nei švarkas, nei kardiganas nes visa tokia tysalinė
ir tas su kapišonu galėtų būt trumpesnis, nes jaučiu ant sijonuku nelabai... vienu atveju ties kišenėm baigtusi, visą grožį užstotų, dar kojas optiškai sutrumpintų... taliją prailgintų... o prie to laisvesnio visai kažkaip neskaniai
ir tas su kapišonu galėtų būt trumpesnis, nes jaučiu ant sijonuku nelabai... vienu atveju ties kišenėm baigtusi, visą grožį užstotų, dar kojas optiškai sutrumpintų... taliją prailgintų... o prie to laisvesnio visai kažkaip neskaniai
Sveikos dar kartą,
gal pakomentuotumėt mano nuotrauką?
ar iš tiek galima nustatyti tipą?
gal pakomentuotumėt mano nuotrauką?
ar iš tiek galima nustatyti tipą?
QUOTE(Apuole @ 2012 02 14, 15:41)
Na štai šį tą nuveikiau padėliojau galimos kapsulės variantą. Į spalvas prašau nekreipkit dėmesio. Bandžiau bent jau pačius modelius pasidėliot, kas žinau kad daugiau mažiau tinka. Prašau pakomentuokit, ar dera šitie daiktai vieni su kitais? Ir kitas klausimas kokius batus patartumėt čia dėt? Vieni būtų sportiško tipo, ne visai akivaizdūs snikersiukai. O kitų reiktų prie suknelės derančių man apskritai su suknelėm dera tik ilgaauliai ir visai vasariniai bateliai, nu nemoku aš šitoj vietoj batų parinkt atvirai sakant aš ir dabar su kedais visur varinėju, nu man taip patogiausia tik į darbą batus deduos. Bet reikia šitoj vietoj pasikoreguot
Man atrodo, kad čia drabužiai labai jau skirtingų stilių. Bent jau antra suknelė labai puošni, pagal mane ji eitų į proginių rūbų kapsulę, ir žvilganti palaidinė kaži kaip žiūrėtųsi su šviesiom casual kelnėm, pvz O ir bliuzonas su pilku sijonu Man rodos, visa tai galima padalinti į 2 kapsules - labiau sportišką (džinsai, šviesios kelnės, šviesus sijonas - toks ir su kedais gerai , maikė, marškiniai, bliuzonas) ir labiau moterišką, išeiginę (antras sijonas, suknelės, švarkas). Dar man neaiškus kapsulės sezonas. Tikriausiai čia vasarai, tada mažai trumparankovių top'ų.
Dėl batų, tai tarp ilgaaulių ir basučių eina bateliai ir botiljonai Ir prie džinsų, ir prie suknelių/sijonų O į sportinę/laisvalaikio kapsulę - balerinos, mokasinai..
Cosette, o kokie jusu naturalus plaukai?
Cia jums testai nustate, kad esat Cool summer arba ziema
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 15:57)
čia spalvų nerinkau, atsitiktinai gal biški gavosi. Kol kas tik modelių ieškauNa ir reiktu daugiau detaliu tos koralines, gali but akcesuarai, gal kokia maikute
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 16:20)
1. antros suknelės nei švarkas, nei kardiganas nes visa tokia tysalinė
2. tas su kapišonu galėtų būt trumpesnis, nes jaučiu ant sijonuku nelabai... vienu atveju ties kišenėm baigtusi, visą grožį užstotų, dar kojas optiškai sutrumpintų... taliją prailgintų... o prie to laisvesnio visai kažkaip neskaniai
1. Man ta antra suknelė irgi labai ant klaustuko. 2. tas su kapišonu galėtų būt trumpesnis, nes jaučiu ant sijonuku nelabai... vienu atveju ties kišenėm baigtusi, visą grožį užstotų, dar kojas optiškai sutrumpintų... taliją prailgintų... o prie to laisvesnio visai kažkaip neskaniai
2. Paieškosiu trumpesnių modeliukų, nors tas ilgis dažniausiai kažkokio jaukumo/saugumo priduoda
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 17:07)
1. čia drabužiai labai jau skirtingų stilių.
2. Man rodos, visa tai galima padalinti į 2 kapsules - labiau sportišką (džinsai, šviesios kelnės, šviesus sijonas - toks ir su kedais gerai , maikė, marškiniai, bliuzonas) ir labiau moterišką, išeiginę (antras sijonas, suknelės, švarkas).
3. Dar man neaiškus kapsulės sezonas. Tikriausiai čia vasarai, tada mažai trumparankovių top'ų.
4. Dėl batų, tai tarp ilgaaulių ir basučių eina bateliai ir botiljonai Ir prie džinsų, ir prie suknelių/sijonų O į sportinę/laisvalaikio kapsulę - balerinos, mokasinai..
2. Man rodos, visa tai galima padalinti į 2 kapsules - labiau sportišką (džinsai, šviesios kelnės, šviesus sijonas - toks ir su kedais gerai , maikė, marškiniai, bliuzonas) ir labiau moterišką, išeiginę (antras sijonas, suknelės, švarkas).
3. Dar man neaiškus kapsulės sezonas. Tikriausiai čia vasarai, tada mažai trumparankovių top'ų.
4. Dėl batų, tai tarp ilgaaulių ir basučių eina bateliai ir botiljonai Ir prie džinsų, ir prie suknelių/sijonų O į sportinę/laisvalaikio kapsulę - balerinos, mokasinai..
1. bandžiau suliet skirtingus stilius, ber ryškiai nesėkmingai
2. jei padarysiu 2 skirtingas kapsules, tai realiai bus dėvima tik viena, o ta a la išeiginė lauks savo retų progų . mano tikslas iš tos pačios kapsulės išlaužti kuo daugiau skirtingų įvaizdžių. reikia dar ieškot rinkinio detalių nes man kartais labai patinka pamiksuot kažką sportiško su elegantišku, tik dar tinkamo pcz nerandu... nžn ar aiškiai čia surašiau
3. sezonas- pavasaris/ruduo
4. ačiū, su batais dar ilgas vargelis laukia
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 17:54)
Man Cosette - deep winter, bent dabartiniame įvaizdyje. Kontrasto per akis (kas labiau matosi bendrose foto), cool potipį atmetu, nes akys šiltos. Clear gali būti, bet greičiausiai visgi deep Gryna švari žalia spalva nuostabiai tinka, nu tikrai žiema
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 16:54)
natūrali plaukų spalva praktiškai tokia pati.
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 20:57)
Man Cosette - deep winter, bent dabartiniame įvaizdyje. Kontrasto per akis (kas labiau matosi bendrose foto), cool potipį atmetu, nes akys šiltos. Clear gali būti, bet greičiausiai visgi deep Gryna švari žalia spalva nuostabiai tinka, nu tikrai žiema
Dontstop, labai dėkoju, dabar bent jau žinosiu kuo labiau domėtis. Pati taip pat esu pastebėjus, kad tinka švarios, ryškios spalvos.
Einu analizuoti pirmos žinutės nuorodas, o kai kils klausimų - vėl pasirodysiu.
Gero vakaro
Man tai visai į deep iš tiek kiek matau nepanašu... juk deep potipio akys pačios tamsiausios... o šioje foto labiau soft net sakyčiau akys.
...vadinasi negalima iš šios foto nustatyti
...vadinasi negalima iš šios foto nustatyti