Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 11:07)
Shana, 2 eilės sagų vizualiai platina torsą, o šiaip geras paltukas, čia tas, kur už 10 eur? smile.gif

Zinai, bet kazkaip del to taip smarkiai nekomleksuoju, tegu ten paplatina tais keliais cm kartais smile.gif O kai sali uzsirisu i prieki su ilgais kabanciais galais, tai kiek pasvelnina ta platinima.
Aha, tas uz 10 ax.gif

As kiek abejoju ar toki modeli galima smarkiau liemenuoti, kaip manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 vasario 2012 - 11:14
AsamaM aš tą patį matavausi (antrą) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 12:11)

As kiek abejoju ar toki modeli galima smarkiau liemenuoti, kaip manot? g.gif

Man rodos galima, kodėl ne?

Aš paauglystėje viena tiesų paltą įliemenavau taip smarkiai, kad ojoj biggrin.gif Viskas, ką reikėjo padaryti, tai persiūti sagas ax.gif
Atsakyti
Įliemenuot tai galima visus modelius. Įdomu kiek tau tai kainuos... šiaip kaip smėlio laikrodis gali bandyt diržą kokį tai... nes su neįliemenuotu kažkaip į H tampi... gali nusipaišyt mintyse didelį + svorio.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 10:49)
As savo paltuka nauja, kur imeciau albuman savaitgali, uzsidejus siandien, tai galvoju gal butu buves geriau labiau iliemenuotas g.gif

Asamam, man antras labiau smile.gif Negaliu paaiskinti kazkaip argumentuotai, man graziau ziurisi. Pirma spalva gal jum per "nei siokia nei tokia" g.gif

Reikia foto su šaliu!!!!!

Dėkui už nuomonę smile.gif

QUOTE(Apuole @ 2012 02 14, 11:00)
nežinau ar nuotraukos kokybė įtakoja, bet man rodos, kad antras sušvelnina veidą  g.gif  nes antrasis berods kažkokio violetinio atspalvio turi, ar klystu?

Neturi unsure.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 11:07)
AsamaM, antras geriau  4u.gif

4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 11:07)
manau antras geriau žiūrisi dėl spalvos vientisumo  ax.gif  aš tokio siūlo anei paltų anei dar ko nemėgstu, "išmuša mane iš veido" ... gal tiesiog ne vasaroms jie  g.gif

Tokio siūlo kaip pirmam?

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 14, 11:10)
asamaM, man antras ir modelis grazesnis ir Jus graziau su juo atrodot  4u.gif  Gal kad vienspalvis, taip puosniau atrodo  g.gif

Dėkui smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 11:12)
AsamaM aš tą patį matavausi (antrą)  lotuliukas.gif

Ir kaip Jum? biggrin.gif
Aš jo pirkti nesvarstau. Nepatiko, kad toks nėr "tvirtas", sagos tempias.. Tas vilnonis man patiko dėl modelio - rankovės užraitotos, tai man ilgio per akis atlenkus kiek, tik va, spalva neaiški..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 14 vasario 2012 - 11:24
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 11:16)
Man rodos galima, kodėl ne?

Aš paauglystėje viena tiesų paltą įliemenavau taip smarkiai, kad ojoj  biggrin.gif  Viskas, ką reikėjo padaryti, tai persiūti sagas  ax.gif

Sakot galiu pabandyti persiut sagas? g.gif
Abejoju kiek del to, kad jo forma tokia geometriskai trapecine unsure.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 11:21)
Įliemenuot tai galima visus modelius. Įdomu kiek tau tai kainuos... šiaip kaip smėlio laikrodis gali bandyt diržą kokį tai... nes su neįliemenuotu kažkaip į H tampi... gali nusipaišyt mintyse didelį + svorio.

Turiu drauge siuveja ax.gif Pabandysiu dirza, bet man atrodo nesiderins su modeliu. g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 11:22)
Reikia foto su šaliu!!!!!

Nusifotkinsiu.

Aciu panos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 12:22)
Tokio siūlo kaip pirmam?

Aš jo pirkti nesvarstau. Nepatiko, kad toks nėr "tvirtas", sagos tempias.. Tas vilnonis man patiko dėl modelio - rankovės užraitotos, tai man ilgio per akis atlenkus kiek, tik va, spalva neaiški..

Aha tokio kaip pirmam... reik būtinai vienspalvio šalikėlio, kad tą margumą nuo veido atskirt...
antras, tai man jis M dydžio buvo viršuje kiek polaisvis, nors gal ir nieko, galim būt ką šilčiau pasivilkt, jei šalta, puse velnio per (.)(.)... visai gražiai gulė ant manęs, niekur niekas netempė. Man tas skystumas ir minkštumas gal net patiko, o sagos tai jo... net išplyšus viena buvo (bandžiau S matutis, tai be sagos apatinės jau), matyt su per dideliu subiniu matavosi motriška. Neėmiau, nes nusprendžiau kad per daug man elegantiškas... netiks prie mano visų grubių batų. Spalva tai vasaros tikrai, vien todėl ir matavausi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 14, 11:34)
Aha tokio kaip pirmam... reik būtinai vienspalvio šalikėlio, kad tą margumą nuo veido atskirt...
antras, tai man jis M dydžio buvo viršuje kiek polaisvis, nors gal ir nieko, galim būt ką šilčiau pasivilkt, jei šalta, puse velnio per (.)(.)... visai gražiai gulė ant manęs, niekur niekas netempė. Man tas skystumas ir minkštumas gal net patiko, o sagos tai jo... net išplyšus viena buvo (bandžiau S matutis, tai be sagos apatinės jau), matyt su per dideliu subiniu matavosi motriška. Neėmiau, nes nusprendžiau kad per daug man elegantiškas... netiks prie mano visų grubių batų. Spalva tai vasaros tikrai, vien todėl ir matavausi.

Man irgi patinka minkščtučiai, tik ne tada, kai visiškai nelaiko formos, ką (kai) kaip ir turėtų daryti smile.gif Beje, mano matuotas irgi buvo be sagos jau biggrin.gif
Taip pat norėčiau kažko ne super elegantiško.. Bent jau spalvą dabar galiu numanyt.

Žiūriu paltukas - tarp ieškomų pirkinių biggrin.gif Kažin, ar Dominica susirado?
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 12:08)
Man irgi patinka minkščtučiai, tik ne tada, kai visiškai nelaiko formos, ką (kai) kaip ir turėtų daryti smile.gif Beje, mano matuotas irgi buvo be sagos jau biggrin.gif
Taip pat norėčiau kažko ne super elegantiško.. Bent jau spalvą dabar galiu numanyt.

O maniskis kaip tik toks laikantis forma atrodo, bet manau todel sudetingiau su siaurinimu ar dirzu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 12:11)
O maniskis kaip tik toks laikantis forma atrodo, bet manau todel sudetingiau su siaurinimu ar dirzu bus smile.gif

Su Jūsiškiu diržo niekaip neįsivaizduoju smile.gif

Šiaip gal prastai išsireiškiau dėl tos formos. Man tiesiog gražiai nekrito, kaip turėtų, bet ko norėt - be sagos matavaus biggrin.gif Arba tiesiog viršutinė dalis per siaura buvo ir tempės
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 12:17)
Su Jūsiškiu diržo niekaip neįsivaizduoju  smile.gif

As irgi nelabai, manau ir ilgio per mazai g.gif

Bet jei netycia reiktu skristi artimiausiu metu i Lt, tai tureciau nors viena palta, po kuriuo galiu uzsideti 2 megztinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 13:17)
Su Jūsiškiu diržo niekaip neįsivaizduoju  smile.gif

Šiaip gal prastai išsireiškiau dėl tos formos. Man tiesiog gražiai nekrito, kaip turėtų, bet ko norėt - be sagos matavaus biggrin.gif Arba tiesiog viršutinė dalis per siaura buvo ir tempės

Oi negaliu lotuliukas.gif , žinok M dydžio buvo irgi viršutinė saga ištrūkus, o S - apatinė... gal ten buvo mano tipo figūrai siūtas, nes net ir kad laisvokas, krito labai gražiai g.gif ... jei nebūčiau kiek išstorėjus, tai man tas S būtų kaip pagal primatavimą pasiūtas. O tu nepameni kokio firminio ženklo tas paltukas ax.gif , nes neturiu atminties tokiems dalykams visai... gal jie būtent kriaušėms siuva blush2.gif
Atsakyti