Man chaki+raudona netikėtai gražu ir dera, tik labai neįprasta akiai
dėkui, merginos, už atsakymus, ryt nusifotografuosiu dienos šviesoje ir pasirodysiu. Pradėjus analizuoti, su kokiomis spalvomis atrodau geriau - tikrai geriau ryškios ir šaltos.
Tik nelabai spėju sekti temos...
Tik nelabai spėju sekti temos...
Dėl chaki. Aš kažkada, prieš kokius 6 - 7 metus, pirkau chaki spalvos sijoną ir konsultavausi Stiliaus ir aprangos subforume dėl tinkančių prie jo spalvų. Ko man tik nepatarė - raudoną, oranžinę, rožinę, auksinę, sidabrinę, juodą, baltą, smėlio, žydrą... Man susidarė įspūdis, kad ta chaki kone universali, prie visko tinkanti spalva Realiai vėliau, kai jau nusipirkau sijoną, prie jo "prilipo" tik raudona ir oranžinė, kiti variantai asmeniškai man nelabai, nors merginos buvo radusios ir įkėlusios tokių derinių foto
QUOTE(dontstop @ 2012 02 14, 08:13)
Dėl chaki. Aš kažkada, prieš kokius 6 - 7 metus, pirkau chaki spalvos sijoną ir konsultavausi Stiliaus ir aprangos subforume dėl tinkančių prie jo spalvų. Ko man tik nepatarė - raudoną, oranžinę, rožinę, auksinę, sidabrinę, juodą, baltą, smėlio, žydrą... Man susidarė įspūdis, kad ta chaki kone universali, prie visko tinkanti spalva Realiai vėliau, kai jau nusipirkau sijoną, prie jo "prilipo" tik raudona ir oranžinė, kiti variantai asmeniškai man nelabai, nors merginos buvo radusios ir įkėlusios tokių derinių foto
Ieskodama deriniu visokiausiu maciau, bet man irgi geriausiai su oranzine, rust ziurisi, sita jau senokai atradau, oranzines maikutes prie kamufliazo nesiodavau. O va raudona man naujas atradimas, ir labai grazus Tiesa dar su kai kuriais zaliai, ryskesniais, gerai ziurisi, bet cia ne stebuklas, bet visgi is tos pacios seimos
O siaip man si spalva kazkiek kaip kokia taupe, gali but gan bazine Ypac pvz rudeneliams.
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 10:37)
O siaip man si spalva kazkiek kaip kokia taupe, gali but gan bazine Ypac pvz rudeneliams.
, tikrai toks žalsvos taupes variantas
man patiko derinukas toks su rožine, bet ne ta ryškia šalta, o tokia šilta, švelnia. Mačiau maudomukų tokių derinių, susižavėjau
Įdėjau kelias foto iš palto paieškų.
Ar man vaidenas ar antras (toks beveik chaki) geriau žiūrisi spalviškai? Nesuprantu ar palto spalva, ar dėl to, kad užuolaida užtraukta
Kažkodėl maniau, kad pirmas geriau turi tikt, tik ta spalva nesuprantama
Aišku kokybė - telefoninė
Papildyta:
Dabar galvoju - gal čia net ne spalvos, o modelio skirtumas
Ar man vaidenas ar antras (toks beveik chaki) geriau žiūrisi spalviškai? Nesuprantu ar palto spalva, ar dėl to, kad užuolaida užtraukta
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 10:41)
Papildyta:
Papildyta:
Ainu paziuret
As savo paltuka nauja, kur imeciau albuman savaitgali, uzsidejus siandien, tai galvoju gal butu buves geriau labiau iliemenuotas
Asamam, man antras labiau Negaliu paaiskinti kazkaip argumentuotai, man graziau ziurisi. Pirma spalva gal jum per "nei siokia nei tokia"
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 14, 11:41)
Ar man vaidenas ar antras (toks beveik chaki) geriau žiūrisi spalviškai?
nežinau ar nuotraukos kokybė įtakoja, bet man rodos, kad antras sušvelnina veidą nes antrasis berods kažkokio violetinio atspalvio turi, ar klystu? Ar man vaidenas ar antras (toks beveik chaki) geriau žiūrisi spalviškai?
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 14, 11:49)
galvoju gal butu buves geriau labiau iliemenuotas
gal verta siuvėjai nunešti, nes man irgi norėtus labiau liemenuoto QUOTE(Apuole @ 2012 02 14, 11:00)
Sumokesiu daugiau siuvejai nei uz palta.
Reiks pasitart su pazistama siuveja.
Nezinau kaip ziuresis iliemenavimas tokiam modeliui Bytte, uzmesk aki, tu tokiais domejaisi
Shana, 2 eilės sagų vizualiai platina torsą, o šiaip geras paltukas, čia tas, kur už 10 eur?
AsamaM, antras geriau
AsamaM, antras geriau
manau antras geriau žiūrisi dėl spalvos vientisumo aš tokio siūlo anei paltų anei dar ko nemėgstu, "išmuša mane iš veido" ... gal tiesiog ne vasaroms jie
reiks pažiūrėt į žmones, kam jie tinka
reiks pažiūrėt į žmones, kam jie tinka
asamaM, man antras ir modelis grazesnis ir Jus graziau su juo atrodot Gal kad vienspalvis, taip puosniau atrodo