Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 02 13, 12:44)
Į mane tu, ar pamiršai? biggrin.gif Net neįsivaizduoju, kada spėčiau, turbūt tik ne šią savaitę doh.gif Dar ir vasaros noriu susidėlioti, irgi parodyčiau, tik laiko taip trūksta doh.gif

Dekui smile.gif Tik tiek bendraujanciu, kad sunku prisimint i kuria kaip kreiptis smile.gif Tikuosi nieko tokio, jei ir toliau taip gausis ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 13, 13:25)
aš kai kuriuo rupimu klausimu net nelendu kartais į kokę temą... nes nesinori klaust, o kai jau tiek prirašyta daug ką praleodžiu skaitydama, susimakaluoju... ir numoju ranka. Todėl man suprantamas toks klausinėjimas  blush2.gif

As seniau ieskodavau po viena puslapi vartydama. Dabar paspaudziu temos virsuj print topic... ar kazkaip panasiai, visa tema viename psl pasidaro ir su ctrl+F ieskau smile.gif Bet taipogi daug klausineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 13, 13:25)
aš kai kuriuo rupimu klausimu net nelendu kartais į kokę temą... nes nesinori klaust, o kai jau tiek prirašyta daug ką praleodžiu skaitydama, susimakaluoju... ir numoju ranka. Todėl man suprantamas toks klausinėjimas  blush2.gif

Tik tau nereik mokintis nuo pradziu, tu pati gali kitas mokint biggrin.gif

QUOTE(madrugada @ 2012 02 13, 14:27)
nuo dziovykles kai kurie rubai susitraukia. Nors man praktiskai visi dzinsai per puse dydzio susitraukia kaskart skalbiant 40 laipsniu t.

Del klausinejimu.... as esu daznai is tu besierzinanciu, kad zmones negali paziureti kelis psl. atgal ir rast atsakymo i savo klausima,

pvz. man iskilo klausimas, koks as tipas biggrin.gif buvau nusprendus, kad soft summer, dontstop patvirtino, ir pasake, jog galiu but ir cool..

dar norejau paklaust, kokios formos sijonai tiktu laisvalaikio kapsulei?

Nuo skalbimo susitraukia, bet uzidedu karta/du ir ts pats vel. doh.gif

Man priklauso nuo klausimo, visos kartais norim pasitart, aptarti, kazkokiu minciu kyla etc. Bet jei klausimas pvz is kazkiokios bazines informacijos pateiktos pirmame puslapyje, ar aptartos ne karta temose, na kazkoks labai elementarus, tada susidaro vaizdas, kad zmogus tingi pats bent pirsta pakrutint g.gif

Tai kad Soft summer ir Cool man nelabai panasios unsure.gif

Gal varpelis, jei patinka ir tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 vasario 2012 - 14:53
aš ne šitoj temoj, aš kitose temose... pvz... kaip pirkt netu... ten irgi sako skaitykit, viskas n kartų aiškinta... aš skaitau skaitau ir man vis tiek nieks nedaeina... tik aš neklausiu... nepatogu kažkaip.

Sijoną tai pagal figūrą reik žiūrėt. Aš su mažąja kai bėgiojau tokie pieštukai kiek žemiau kelių madoje buvo (kaip apatinukai tarybinių laikų). Tai visai buvo patogu, nes ne visai siaurus nešiojau, plius tysalinio trikotažo. O su miniakais irgi ne kas... pritupi ir apatinės kelnaitės matosi biggrin.gif ... labai ilgi tai vėl vargas... visad padelkos visur kliūva doh.gif
o jei visai nepatogu, manau galim ir neįtraukt sijono į kapsulę... aš va klasikinių kelnių nenešioju, tai ir net neplanuoju jų įsigyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 13, 15:04)
aš ne šitoj temoj, aš kitose temose... pvz... kaip pirkt netu... ten irgi sako skaitykit, viskas n kartų aiškinta... aš skaitau skaitau ir man vis tiek nieks nedaeina... tik aš neklausiu... nepatogu kažkaip.

Sijoną tai pagal figūrą reik žiūrėt. Aš su mažąja kai bėgiojau tokie pieštukai kiek žemiau kelių madoje buvo (kaip apatinukai tarybinių laikų). Tai visai buvo patogu, nes ne visai siaurus nešiojau, plius tysalinio trikotažo. O su miniakais irgi ne kas... pritupi ir apatinės kelnaitės matosi  biggrin.gif ... labai ilgi tai vėl vargas... visad padelkos visur kliūva  doh.gif

Klausk manes 4u.gif as labai daug netu perku 4u.gif
O siaip dazniausiai jei paklausi konkreciai, kokios vietos nesupratai, bet matysis kad paskaitei ju sudeta informacija, tai tikrai atsakys mirksiukas.gif

O man piestukas visai patogus sijonas, gali but su skeltu pvz sone, toks maziau oficialus ax.gif
Atsakyti
Del miniako tai kompleksuoju siaip blush2.gif nebaisiai tos kojos grazios.

O piestukinis sijonas nera ofisinis rubas by default? Nesigaudau doh.gif Patogumas patogumu, gal priprasciau biggrin.gif tik siaip...

sijono tai noriu, noriu islist is dzinsu galu gale. Tik nelabai ka matau savo kaimo parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2012 02 13, 15:59)
Del miniako tai kompleksuoju siaip  blush2.gif nebaisiai tos kojos grazios.

O piestukinis sijonas nera ofisinis rubas by default? Nesigaudau  doh.gif Patogumas patogumu, gal priprasciau biggrin.gif tik siaip...

sijono tai noriu, noriu islist is dzinsu galu gale. Tik nelabai ka matau savo kaimo parduotuvese.

Buna labiau casual modeliu, reik ziureti
user posted image

user posted image
arba toks
user posted image
Atsakyti
aciu smile.gif tikiuos, parodysiu sekmingos medziokles rezultatus kada smile.gif
Atsakyti
Paziurejau Shanos idetas fotkes, nu man kazkaip nelabai ta chaki su raudona derinasi g.gif Man turbut chaki grazu su balta, ir gal kokia juoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 02 13, 17:00)
Paziurejau Shanos idetas fotkes, nu man kazkaip nelabai ta chaki su raudona derinasi  g.gif Man turbut chaki grazu su balta, ir gal kokia juoda  g.gif

Taigi ir neprivalo patikti smile.gif
Man su juoda tai mano kitai kaspulei, tikslinio laisvalaikio biggrin.gif oda+military. O i darba galvoju su raudona, anksciau nepagalvociau, bet atradau deriniu kurie man tikrai labai graziai ziurisi ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Va nuo sito paveikslioko pradejau atrasti toki derini...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 vasario 2012 - 18:13
Tai taip, skoniai visu skiriasi 4u.gif

Paieskok man ko nors chaki+juoda+balta, kaaa? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
I taupymo tema... Penktadieni uzsisakiau navy svarkeli kapsulei, o siandien pritaike 50 proc nuolaida sad.gif Ech...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 02 13, 19:34)
Tai taip, skoniai visu skiriasi  4u.gif

Paieskok man ko nors chaki+juoda+balta, kaaa?  tongue.gif  biggrin.gif

O lasiniu bus biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ryt daugiau paieskosiu.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 13, 19:44)
I taupymo tema... Penktadieni uzsisakiau navy svarkeli kapsulei, o siandien pritaike 50 proc nuolaida sad.gif Ech...

4u.gif nenusimink.
Atsakyti