Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 13, 11:37)
Vanilės gelsva  rolleyes.gif

Manot ji man prie veido nieko g.gif Nors gal kai idegsiu g.gif
tokia?
user posted image
Pasiziurejau, kad veidas prie tokiu visai pasteliniu blogiau ziurisi g.gif Kaip Femme sake - kaip su pizama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 13, 12:43)
Manot ji man prie veido nieko g.gif Nors gal kai idegsiu g.gif
tokia?

Pasiziurejau, kad veidas prie tokiu visai pasteliniu blogiau ziurisi g.gif Kaip Femme sake - kaip su pizama biggrin.gif

Būtent tokią ir turėjau omeny, bet jei netinka g.gif tada kažkoks balintos vilnos atspalvis, baltas su gelsvumu gal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 13, 11:46)
Būtent tokią ir turėjau omeny, bet jei netinka  g.gif  tada kažkoks balintos vilnos atspalvis, baltas su gelsvumu gal  4u.gif

Reiks pasidelioti prie veido. Nors aisku gali buti garderobo dalis esanti ne prie veido smile.gif
Pasodrejus plauku spalvai pastebejau, kad kai kurie blyskesni atspalviai ziurisi prasciau g.gif
Baltas su gelsvumu tai cream rolleyes.gif patinka man, aciu uz ideja thumbup.gif Juolab turiu puikias cream klasikines kelnes, nezinojau i kur jas paisyt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 vasario 2012 - 11:55
Shana, dar kelis pavyzdzius ikelsti, tai as "nusibezdzionausiu" vasaros kapsulei spalvu gama smile.gif Turiu rausvu rubu ir Chaki g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 13, 12:13)
Shana, dar kelis pavyzdzius ikelsti, tai as "nusibezdzionausiu" vasaros kapsulei spalvu gama smile.gif Turiu rausvu rubu ir Chaki  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 12, 16:19)
1.kaip daznai ir kur sportuojate, jei nepaslaptis? Klausiu del drabuziu pakankamo skaiciaus, nes nezinau kaip pirma karta darydama kapsule  blush2.gif
2.o ne per melyna, kai melynos kelnes+melyna maike ar kelnes+maike ir dar batai?  g.gif  as va sito bijau, apsirengti nuo galvos iki koju ta pacia spalva, nebent idealiai spalva sutaptu  g.gif  ar atspalviai skiriasi? g.gif
3. o dar su kedais problema, zinau, kad buna spalvotu, bet pigiu (o sporto aprangai pagailiu pinigu  biggrin.gif ) maciau tik baltus ir juodus, pilki nepatiko modeliu. Tai ka su batais daryti?  g.gif
4. o kojinaites irgi kapsules spalvu reikia imti?  lotuliukas.gif

1. Sportavau du kartus per savaitę (dabar pertrauka), man pats tas buvo vienerios kelnės ir dvi maikutės, bet pradėjo nesusidaryt krūvelės spalvų, kad maikutes išskalbčiau, tai prireikė natūraliai dar vienos maikutės.
2. Kelnės ir bateliai labai tamsūs, navy, beveik į juodą, tai nesipeša visai drinks_cheers.gif Maikutė viena ir bliuzonas vienas ryški tamsi mėlyna, o kita maikutė su kitu bliuzonu pilki šviesiai. ir dar balta maikutė, tai visos trys su bet kuriuo bliuzonu puikiai, o su kelnėmis viskas dera.
3. Aš pirkau nepigius sportinius-laisvalaikio batelius (sportuoju ant treniruoklių, tai galiu iš viso be batelių), odinius, Camper, man tiko spalva juoda su mėlynais galiukais. Bet man atrodo, kad ir brangių spalvotų yra visokiose sporto parduotuvėse arba internetinėse parduotuvėse g.gif
4. Užsisakiau navy spalvos prie kelnių ir batų, gavau žydras, bet labai nesipjauna, nes trumputės, be to, spalva vis tiek iš mėlynų biggrin.gif Kol kas nešioju jas.

Šiaip ne tik sportui, bet kartais labai aktyviam laisvalaikiui naudoju tą kapsulę, tad man reikėjo, kad ji būtų kokybiška, graži, patogi. Tokią ir susirinkau, baisiai patenkinta smile.gif Turėčiau laiko, įdėčiau doh.gif Bet... Nu reiks kada vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 13, 12:24)

wub.gif wub.gif

QUOTE(groovy @ 2012 02 13, 12:25)
Turėčiau laiko, įdėčiau doh.gif Bet... Nu reiks kada vis tiek.

Nagi idekit ax.gif
Atsakyti
uh greit čia rašoma... suprantu merginas kurioms sunku rassti šimtą kart aptartus dalykus, labai daug į šoną bla bla prakalbam... o spalvų aptarinėjimai tai visai daug vietos užima ax.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 12, 15:22)
Man kilo klausimai...
1.Kaip supratau turimus rūbus sunku įtraukti į kapsulę, tai geriau formuoti tikrai tik nuo pradžių?
2.Jeigu pasirenkamos trys spalvos, bet visos ryškios ir derančios tarpusavyje, tarkime violetinė, geltona, žalia, gal ir ne visai vykęs pavyzdys, bet vasarą manau galima sulaužyti taisyklę: tamsi, ryški, šviesi, nes aš mėgstu rengtis ryškiai ir šviesiai, tai ką tada daryti su avalyne ir rankinėmis? Juk tokių spalvų batų beveik neįmanoma rasti ar tik vieną porą, nepatinkančio modelio? Tai batai gali būti tada ketvirta spalva? Bet kokia tada yra neutrali spalva, kuri tiktų?  ax.gif
3. Tas pats - vėl batų problema  biggrin.gif  jeigu daroma daug mini kapsulių iš dviejų spalvų, dontstop atrodo sakė viena apačia + du, trys viršūs. Kaip tada pasirinkti tokius neutralius batus, kurie tiktų prie visų derinių maždaug?  4u.gif

1. Ne visai, tiesiog galvoti ko norisi, tada jau kai apsisprendi galim ir turimus įtraukti, nemesi gi.
2. Vistiek pasirenkamos trys spalvos... vasara tiesiog gali būt bendrai ryškesnis derinys, arba šviesesnis. Tarkim geltona (pavasario ir žiemos) gali eiti kaip ryški spalva, ir tuo pačiu kaip šviesi... jei eis kaip ryški, tada šviesi turi būt dar šviesesnė... violetinė kad ir kokia ryški būtų, vis tiek lieka tamsi spalva... jei ją imt kaip tamsę ir ryškę, tada reikia dar pasirinkti šviesę ir niautralę... gali būti neutrali tiek šviesi, tiek vidutinio tamsumo. Kuo šviesenė tamsioji pasirinkta spalva, tuo šviesesnės ir kitos dvi. Nebent žiemai, ten didelis kontrastas pageidautinas (šviesumo/tamsumo atžvilgiu). O dvi ryškias spalvas manau gali sau leisti tik clear atstovai. Na dar warm... nes jų paletėja tos ryškios tokios visos truputi "žeminos", be to rudenėliams rekomenduotini margi spalviniai deriniai.
Pagrindiniai rūbai eina neutralios spalvos... jei neutrali šviesi... tai labai šviesūs derinukai eina mirksiukas.gif (tarkim vasaros tipui: kelnės, sijonas, švarkelis - balti; topikai geltoni (jei vasaros geltona, tai ji į ryškių spalvų kategorija nepapuola), violetiniai ir margi su dominuojančiomis tomis spalvomis... labai ryškus, šviesus vasariškas derinukas... batai lieka balti...
3. kad tiktų maždaug prie visko - midle grey... taupe man kažkaip prie šviesesnių ryškesnių trijų spalvų nelabai... purvinokai atrdodo. Taupe tai tiek smėliniai pilka, tiek kakaviniai pilka, tiek rudai pilka... tamsesnė, šviesesnė... reikia dar atsirinkt kuri taupe tinka, man iš light taup mažai kurios tinka prie odos... tiesiog pridėjus ant rankos šiaip sau įdegis atrodo...
QUOTE(Cosette @ 2012 02 13, 01:19)
kol kas pasidariau kelis testus internete, tai vienur gavausi "vasara", o kitur "žiema"...  g.gif sunku susivokti  doh.gif  gal užvestumėt ant kelio?

gal visgi vasara... aš pagal visus testus žiema gaunuos... bet esu vasara, o jei pagal kažkuriuos jums gaunas vasara, tai tokia tikimybė manau didėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 13, 12:35)
Nagi idekit  ax.gif

Į mane tu, ar pamiršai? biggrin.gif Net neįsivaizduoju, kada spėčiau, turbūt tik ne šią savaitę doh.gif Dar ir vasaros noriu susidėlioti, irgi parodyčiau, tik laiko taip trūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 13, 12:44)
uh greit čia rašoma... suprantu merginas kurioms sunku rassti šimtą kart aptartus dalykus, labai daug į šoną bla bla prakalbam... o spalvų aptarinėjimai tai visai daug vietos užima  ax.gif

Kai bevartyk, vistiek spalvos yra susije su sia tema, nes va paimk ir susikomplektuok netinkamas kapsules, reiks keisti - jokios ekonomijos biggrin.gif
O siap tai kiek matau dauguma merginu skaito senas temas be problemu, net ne po karta, nes net kazkur nukeliavusios sonan diskusijos dazniausiai isaiskina viena ar kita klausima, suteikia informacijos, jei zmogus tikrai nori kazka suprasti rolleyes.gif . As pati pradejus dalyvauti perskaiciau pradzioj viska, o po to kai turejau kazkoki supratima, perskaiciau kai ka antra karta. smile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 02 13, 12:44)
Į mane tu, ar pamiršai? biggrin.gif Net neįsivaizduoju, kada spėčiau, turbūt tik ne šią savaitę doh.gif Dar ir vasaros noriu susidėlioti, irgi parodyčiau, tik laiko taip trūksta doh.gif

Jau ir vasaros viska turi bigsmile.gif ?
Atsakyti
aš kai kuriuo rupimu klausimu net nelendu kartais į kokę temą... nes nesinori klaust, o kai jau tiek prirašyta daug ką praleodžiu skaitydama, susimakaluoju... ir numoju ranka. Todėl man suprantamas toks klausinėjimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 13, 09:17)
Man reikia kad susitrauktu, puse dydzio per dideli paliko, skalbiau 60º tai nepasakyciau, kad susitrauke g.gif

nuo dziovykles kai kurie rubai susitraukia. Nors man praktiskai visi dzinsai per puse dydzio susitraukia kaskart skalbiant 40 laipsniu t.

Del klausinejimu.... as esu daznai is tu besierzinanciu, kad zmones negali paziureti kelis psl. atgal ir rast atsakymo i savo klausima, bet cia sitoj temoj rasymo greiciai didziuliai ir viska sekti sunku. Kartais praleidziu ka nors, kas atrodo neaktualu, po to paciai tas pasidaro neaisku.. ir be to, skaitant viskas daugmaz aisku, pradejus formuot kapsule iskyla milijonai durnu klausimu biggrin.gif

pvz. man iskilo klausimas, koks as tipas biggrin.gif buvau nusprendus, kad soft summer, dontstop patvirtino, ir pasake, jog galiu but ir cool.. pradejau pirkt skudurelius ir ziuriu, kad pvz. tamsi navy man tinka, tos visokios sviesios beige ir pan. is soft summer paletes - ne..

dar norejau paklaust, kokios formos sijonai tiktu laisvalaikio kapsulei? Piestukiniai vilioja, bet taip jau ir matau save su juo begancia paskui mazamecius, tai gal ateiciai paliksiu smile.gif Daugiau pavasario sezonui nelabai ka matau, nebent visiski miniakai unsure.gif
Atsakyti