Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2012 02 11, 15:00)
oi atsiprasau,dar vienai raganai pritruko demesio?  lotuliukas.gif

Labai gaila, kad zmones pilni tulzies ir nezino kaip ja islieti... Tema seku jau beveik pusmeti: zmones issako savo nuomone, dalinasi patarimais, pastebejimais... Nesuprantu kodel Jums kliuva viena ar kita forumiete doh.gif Toks vaizdas, kad pati stengiates sukurti konfliktines situacijas unsure.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 11, 18:24)
Kodėl?  g.gif  Palaidinės reiktų rudos, beige ir raštuotos, ne?

Taip, taip smile.gif As pamirsau apie ta rastuota, del to ir kilo mano ta dilema: navy ar dvi kazkurios kitos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 10, 20:35)
Ar uzmatet kur nors pirkti (Kaune) tokiu palaidiniu (lace vadinamu).

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 11, 16:52)

Junkit ignora, neverta kreipt demesio wink.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 11, 17:55)
Shana, teks Tau dalytis su manimi savo gerbėja cool.gif

Bliamba tongue.gif o jauciausi tokia isskirtine biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 11, 18:24)
Kad greičiausiai juodą ir pirksiu, bus lengviau rasti, nei tinkamą alyvinį atspalvį  g.gif 

biggrin.gif
As purkstavau purkstavau ir pries pusvalandi nusipirkau juoda palta biggrin.gif Parduotuve uzsidarinejo, viskas su 80 % nuolaida, uz 10 € blink.gif Nu bet soft black, tokio modelio kaip Bytte neseniai dejo, link military, dvi eiles sagu, zemiau uzpakalio, pilki apvadai ant kiseniu ir apykakles smile.gif Su pilkom kelnem bus labai grazu, kitai ziemai gal kursiu kokia kapsule su pilku ax.gif Pagalvojau kadangi vistiek didelius salius nesioju, tai prie veido bus kita spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 11 vasario 2012 - 20:33
QUOTE(Shana @ 2012 02 11, 20:28)
As purkstavau purkstavau ir pries pusvalandi nusipirkau juoda palta biggrin.gif Parduotuve uzsidarinejo, viskas su 80 % nuolaida, uz 10 € blink.gif Nu bet soft black, tokio modelio kaip Bytte neseniai dejo, link military, dvi eiles sagu, zemiau uzpakalio, pilki apvadai ant kiseniu ir apykakles smile.gif Su pilkom kelnem bus labai grazu, kitai ziemai gal kursiu kokia kapsule su pilku ax.gif Pagalvojau kadangi vistiek didelius salius nesioju, tai prie veido bus kita spalva biggrin.gif

blink.gif Man akyse tik "paltas" ir "10 €" biggrin.gif Jaučiu galvočiau, jog sapnuoju, radusi sau tinkamą paltuką už tiek. Vakar vieną čiupinėjau Aprangoje, išpardaviminį. Berods už 449 Lt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 11, 20:28)
Junkit ignora, neverta kreipt demesio  wink.gif

Jau buvau, bet atėjau po poros dienų, skaičiau viską ir net susikeikiau rimtai blink.gif

Gal einu įsijungsiu ignorą techniškai, per forumo nustatymus biggrin.gif
Atsakyti
Man kilo klausimai...
1.Kaip supratau turimus rūbus sunku įtraukti į kapsulę, tai geriau formuoti tikrai tik nuo pradžių?
2.Jeigu pasirenkamos trys spalvos, bet visos ryškios ir derančios tarpusavyje, tarkime violetinė, geltona, žalia, gal ir ne visai vykęs pavyzdys, bet vasarą manau galima sulaužyti taisyklę: tamsi, ryški, šviesi, nes aš mėgstu rengtis ryškiai ir šviesiai, tai ką tada daryti su avalyne ir rankinėmis? Juk tokių spalvų batų beveik neįmanoma rasti ar tik vieną porą, nepatinkančio modelio? Tai batai gali būti tada ketvirta spalva? Bet kokia tada yra neutrali spalva, kuri tiktų? ax.gif
3. Tas pats - vėl batų problema biggrin.gif jeigu daroma daug mini kapsulių iš dviejų spalvų, dontstop atrodo sakė viena apačia + du, trys viršūs. Kaip tada pasirinkti tokius neutralius batus, kurie tiktų prie visų derinių maždaug? 4u.gif
4. Pradedu sporto kapsulę. Laisvalaiko apvirškinsiu, o čia lengviau, nes nieko neturiu, visokie likučiai, kurie baiginėjasi ir tarpusavyje pjaunasi. Tai radau treningines kelnes rožines, man patinkančias ir mėlyną treninginį kostiumą, galvoju ką labiau apsimoka pirkti, gal kostiumą, lengviau su spalvomis, atspalviu nereiks nešioti, daugiau galimybių? g.gif
Atsakyti
Vakar perbegau Akropoli ir labai nusiminiau, nes visos pavasarines kolekcijos visai ne mano spalvu unsure.gif Zydro is vis nieko neradau i savo susigalvota juoda/pilka/zydra kapsule unsure.gif Daug navy visko, bet as nenoriu, yra roziniu rubeliu, bet irgi jau kazkiek pabodo. unsure.gif
Atsakyti
Dar pamirsau. Gal zinote kur dar yra pirkti sportiniu kostiumu? Nes kazkaip retai maciau, paprastai viskas atskirai, bet ir tai retai buna idealiai suderinta g.gif aisku ne tu brangiuju, ir ne tu sintetiniu ir mano vadinamu `plostiniu` medziagu, tokios slidzios kur buna, as medvilniniu noriu g.gif
Atsakyti
buurbuuli, man toptelėjo mintis nude tiesiog, batai tos spalvos tikrai prie visko dera ir neišsišoka, o ir rankinukas turėtų tikti visur ir visada drinks_cheers.gif Dar batus imčiau kelnių spalvos, bet jei keletas porų kelnių skiriasi spalvomis, tada ne išeitis g.gif
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 12, 15:15)
Dar pamirsau. Gal zinote kur dar yra pirkti sportiniu kostiumu? Nes kazkaip retai maciau, paprastai viskas atskirai, bet ir tai retai buna idealiai suderinta  g.gif  aisku ne tu brangiuju, ir ne tu sintetiniu ir mano vadinamu `plostiniu` medziagu, tokios slidzios kur buna, as medvilniniu noriu  g.gif

Aš ėmiau viską atskirai mėlynos, pilkos ir baltos spalvų. Kelnės tokios fitneso-aerobikos, šiek tiek aptemptos, bet labai patogios (tamsiai mėlynos), pora bliuzonų, vienas užsegamas (pilkas) kitas ne (mėlynas), 3 maikutės (balta su mėlynu užrašu, pilka su šviesesniu mėlynu užrašu ir visa mėlyna). Bateliai tamsiai mėlyni su juodu.
Atsakyti
o taupe
http://claresauntie....570ef970c-500wi
tokia? nes randu tokiu visokiu taupe pavadinimu
http://makeup-color....08/12/taupe.jpg
ir dar rudesniu, o man su spalvu pavadinimu isvis prastai.. unsure.gif tai va tos kitos nemanau, kad tiktu prie beveik visko, o jei tai ta pirmoji spalva, tada sutinku ir man ji patinka, nes mano spalvu suvokimu ji tiesiog pilka lotuliukas.gif gerai, tada vasarai jeigu ka taupe. O tik tokia gana neutrali ar yra ir dar kokiu daugiau tinkanciu ir daznai pasitaikanciu parduotuvese batu spalvu? unsure.gif
---
melyna, pilka, balta man patiktu spalvos thumbup.gif nieko nesuplanavu, kazkaip ziuriu, kad parduotuves neatitinka mano noru, labiau norejau pilku treningu, bet visur tie melanziniai, slykstus, apatiniu spalvos.. tai dabar ieskau modeliu, kokybes, kainu, o poto kazka deliosiu rolleyes.gif maikes ant galo pirksiu, nes ju pilna visokiu. tik kelniu nenoriu tu nei maziau, nei daugiau aptemptu, noriu placiu, tradiciniu treningu (su siaurejancia apacia lotuliukas.gif ), man graziau ir tiek 4u.gif o tai uzmetysiu jus klausimais dabar lotuliukas.gif
1.kaip daznai ir kur sportuojate, jei nepaslaptis? Klausiu del drabuziu pakankamo skaiciaus, nes nezinau kaip pirma karta darydama kapsule blush2.gif
2.o ne per melyna, kai melynos kelnes+melyna maike ar kelnes+maike ir dar batai? g.gif as va sito bijau, apsirengti nuo galvos iki koju ta pacia spalva, nebent idealiai spalva sutaptu g.gif ar atspalviai skiriasi? g.gif
vien todel galvoju gal visas kostiumas geriau, nes vistiek noriu uzsagstomo, tai jeigu bus kelnes pvz ruzavos, bliuzonas kitoks ruzavas, o dar kokia pilka maike.. kazkaip man atspalviu gausa prilygsta spalvu gausai g.gif
3. o dar su kedais problema, zinau, kad buna spalvotu, bet pigiu (o sporto aprangai pagailiu pinigu biggrin.gif ) maciau tik baltus ir juodus, pilki nepatiko modeliu. Tai ka su batais daryti? g.gif
4. o kojinaites irgi kapsules spalvu reikia imti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Buurbuuli, visą tai, ko klausiat, jau buvom aptarę senose temose, ir apie universalias batų spalvas kalbėjom, ir apie aksesuarų spalvas, ir apie taupe, paskaitykit bent porą senų temų, tas pats per tą patį nuolat aptariama sad.gif
Atsakyti
o tai as vis nesuprantu, batai eina kaip aksesuaras? g.gif
Atsakyti