Ar uzmatet kur nors pirkti (Kaune) tokiu palaidiniu (lace vadinamu).
Gal pasikartojau, nepamenu
O ieskojau atsakymo i klausima:
Jei pas mane kapsule: ruda, navy, beige. Tarkim navy sijonas, navy svarkelis ir navy palaidine. Ar ne per daug vienos spalvos? Kazkur lyg skaiciau seniai, kad toks vienspalvis derinys neskoningas Kapsulej derinant visus topus su visais kardiganais/svarkais ir visom apaciom vistiek neisvengsim tokio vienspalvio derinio
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 11, 12:47)
O ieskojau atsakymo i klausima:
Jei pas mane kapsule: ruda, navy, beige. Tarkim navy sijonas, navy svarkelis ir navy palaidine. Ar ne per daug vienos spalvos? Kazkur lyg skaiciau seniai, kad toks vienspalvis derinys neskoningas Kapsulej derinant visus topus su visais kardiganais/svarkais ir visom apaciom vistiek neisvengsim tokio vienspalvio derinio
As supratau taip: viena is pasirinktu spalvu turi buti tamsi, kita sviesi, trecia-ryski
Tarkim jei spalvos melyna, pilka, rozine, tai tarkim melyna imam uz tamsia, pilka-sviesi, rozine-ryski. tai derinukas: melyni tamsiai dzinsai, pilka palaidine, rozinis salikelis, na kazkas tokio o nuo galvos iki koju apsirengt ta pacia spalva manau netinka
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 14:08)
Dėl juodos... Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl... bet tai nieko bendro neturi su jos tikimu, puošnumu ir visa kitą bla bla bla.
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:32)
reikėtu pasidomėt juodos spalvos įstorija... juodą į rubų madą atnešė Coco Chanel, prieš 85 metus...
<...>
nesam mes nusistačiusios prieš juodą. Mes prieš juodos mitą.
<...>
nesam mes nusistačiusios prieš juodą. Mes prieš juodos mitą.
Bytte, Jūs kaip "Iliustruotasis mokslas"
QUOTE(melynesne @ 2012 02 10, 15:39)
kaip pasiilgau sitos temos neturedama interneto, pamirsau kaip cia gera su Shana
Ko čia užsiciklinot ties ja? Labai patiko? Stokit eilėn
QUOTE(wilioke @ 2012 02 10, 19:51)
Skaitau sia tema ir padariau isvada... Apsirengti nera ko, spintoje bardakas, spalvu maisalyne... jei daryti kapsules - reiskia praktiskai viska supirkti is naujo...
Ui, labai geros mintys. Dar kiek paskaitykit, pradėsit matyt, kad daug ką palikt galima.
Dar siūlau nepatingėti ir pafotografuoti rūbus, ne mums, o sau. Man tas labai padeda, kadangi neturiu to "matymo" kaip viskas su viskuo atrodo, todėl susikėlus nuotraukas į kompiuterį (o geriausiai dar pasidarius koliažą) -akyse viskas šviesėja
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 20:20)
Panos, blondiniskas klausimas - ar galima kelti foto i albuma is temos, neissaugant kompe?
Deja, su tokiu būdu man susidurti dar neteko..
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 11, 10:57)
As supratau taip: viena is pasirinktu spalvu turi buti tamsi, kita sviesi, trecia-ryski
Tarkim jei spalvos melyna, pilka, rozine, tai tarkim melyna imam uz tamsia, pilka-sviesi, rozine-ryski. tai derinukas: melyni tamsiai dzinsai, pilka palaidine, rozinis salikelis, na kazkas tokio o nuo galvos iki koju apsirengt ta pacia spalva manau netinka
Pasiskolinau anksciau ideta:
O as supratau kapsules principa: viskas dera su viskuo. Taigi gaunasi ir tokiu visiskai vienspalviu deriniu Arba as kazko neapgalvojau kapsules sudaryme Man tokia visiskai vienspalve irgi nelabai
Shana, pvz Jus ar devite kartu teal spalvos sijona, palaidine ir svarkeli kartu?
Mergaičiukai, taigi aš vakar rašiau schemą, kas turi būti tamsios, kas ryškios, kas šviesios spalvos. Pagal ją gautųsi navy švarkas, kelnės ir sijonas, o palaidinės būtų rudos ir beige (ir trečia marga). Ruda pas jus gaunasi vietoje ryškios.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 11, 10:47)
Gal pasikartojau, nepamenu
Jei pas mane kapsule: ruda, navy, beige. Tarkim navy sijonas, navy svarkelis ir navy palaidine. Ar ne per daug vienos spalvos? Kazkur lyg skaiciau seniai, kad toks vienspalvis derinys neskoningas
Jei pas mane kapsule: ruda, navy, beige. Tarkim navy sijonas, navy svarkelis ir navy palaidine. Ar ne per daug vienos spalvos? Kazkur lyg skaiciau seniai, kad toks vienspalvis derinys neskoningas
Kai kuriuos esu kelus, bet labai aiskus vaizdas, kai i viena vieta sukeliat
Tiek navy nedeciau, manau kad daugiau nei 2 stambios garderonos dalis neturetu bus vienos spalvos, t.y. pvz jei sijonas is palaidine navy, tai svarkelis beige
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 11, 11:37)
1.Ko čia užsiciklinot ties ja? Labai patiko? Stokit eilėn
2. Dar siūlau nepatingėti ir pafotografuoti rūbus, ne mums, o sau. Man tas labai padeda,
1.
2.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 11, 12:49)
Shana, pvz Jus ar devite kartu teal spalvos sijona, palaidine ir svarkeli kartu?
Jei paziuresite mano kapsule, tai pvz nedeviu teal sijono is megztuko, nes gan panasus atspalvis, bet deviu sijona is svarkeli, nes svarkelis sviesesnis. Deviu pvz rudas kelnes ir kardigana, bet po kardiganu bliuzkute kitos spalvos. Deviu rudas kelnes ir ruda palaidinuke, ir ant virsaus svarkeli rudom juostikem, bet tada man labai norisi ryskaus salikelio, dazniausiai kazka tokio uzsirisu.
P.s. i mane galit ant "tu", as nedidele formaliste
QUOTE(dontstop @ 2012 02 11, 13:34)
Mergaičiukai, taigi aš vakar rašiau schemą, kas turi būti tamsios, kas ryškios, kas šviesios spalvos. Pagal ją gautųsi navy švarkas, kelnės ir sijonas, o palaidinės būtų rudos ir beige (ir trečia marga). Ruda pas jus gaunasi vietoje ryškios.
Taip taip, issisaugojau. Prie praktikos man dar nevisai iseina pritempt Vadinasi man nereikia navy palaidines Ta su printu kazkaip iskrito is galvos mintyse besideliojant ir pasimeciau: juk dvieju palaidiniu vienos spalvos nereikia Oi bus pirmas blynas...
Shana, aciu uz atsakyma. Panasiai ir galvojau
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 11, 11:37)
Bytte, Jūs kaip "Iliustruotasis mokslas"
Ui, labai geros mintys. Dar kiek paskaitykit, pradėsit matyt, kad daug ką palikt galima.
Dar siūlau nepatingėti ir pafotografuoti rūbus, ne mums, o sau. Man tas labai padeda, kadangi neturiu to "matymo" kaip viskas su viskuo atrodo, todėl susikėlus nuotraukas į kompiuterį (o geriausiai dar pasidarius koliažą) -akyse viskas šviesėja
oi atsiprasau,dar vienai raganai pritruko demesio?
QUOTE(dontstop @ 2012 02 09, 14:02)
ir kad tiktų vasarai prie:
(Šiaip aš niekad nesirinkčiau vasarai juodo rūbo, bet nebežinau, ką dar prie to sijono priderint.
(Šiaip aš niekad nesirinkčiau vasarai juodo rūbo, bet nebežinau, ką dar prie to sijono priderint.
Man gražu juoa čia būtų labai. Nors žinau, kad nesidegini, bet įdegį juoda labai gražiai paryškina vasarą.
QUOTE(melynesne @ 2012 02 10, 12:06)
Nekreipkit demesio dar nezinot kokia shana bjauri, bet ima rodytis
QUOTE(melynesne @ 2012 02 11, 15:00)
WTF?
QUOTE(melynesne @ 2012 02 11, 15:00)
Oi, geriau jau jokio dėmesio, nei toks
--
Shana, teks Tau dalytis su manimi savo gerbėja
---
Buvau užsukusi į Reserved pasižvalgyt kokio palčiuko, bet tiek visko prigrūsta išpardaviminėje dalyje, kad tik akys apraibo Man (ir berods Manjanai) patikusios rankinės nėėėra dar iškabinta
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 11, 15:50)
Taip taip, issisaugojau. Prie praktikos man dar nevisai iseina pritempt Vadinasi man nereikia navy palaidines Ta su printu kazkaip iskrito is galvos mintyse besideliojant ir pasimeciau: juk dvieju palaidiniu vienos spalvos nereikia Oi bus pirmas blynas...
Kodėl? Palaidinės reiktų rudos, beige ir raštuotos, ne?
QUOTE(groovy @ 2012 02 11, 17:52)
Man gražu juoa čia būtų labai. Nors žinau, kad nesidegini, bet įdegį juoda labai gražiai paryškina vasarą.
Kad greičiausiai juodą ir pirksiu, bus lengviau rasti, nei tinkamą alyvinį atspalvį Vien dėl ko nemėgsti juodos vasarą, tai dėl to, kad su ja karščiau, o aš ir taip sunkiai pernešu karščius