Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 15:25)
TIK apie juodos puošnumą, praktiškumą ir tinkamumą prie daugelio spalvų, viskas, nieko daugiau. o kad juoda tinka ir vasaroms neteigiu, tik sakau, kad radau, būtent bytte spalvinio tipo temoje ir kažkur nuorodose iš ten, bet neapsistojau dar ties nei viena puse.

reikėtu pasidomėt juodos spalvos įstorija... juodą į rubų madą atnešė Coco Chanel, prieš 85 metus... matyt buvo palankus metas šiai spalvai. Iki to laiko juoda spalva buvo atsiribojimo nuo visuomeninio gyvenimo spalva, berots Liudvikas įteisino juodą kaip gedulo spalvą, o išpopuliarino anglijos karalienė Viktorija... ją mėgo visi maištautojai, revoliucionieriai ir visokio plauko anarchistai bei nacionalistai... tačiau ja rengtis su tikslu pasipuošti atėjo į galvą tik Coco... ji suteikė tą prasmę, kurę dabar visi velnio nešti, mokslų nebaigę ir baigę stilistai švaistosi kairėn ir dešinėn. Jei pažvelktumėtė į tą vakarėlio foto (merginų su juodom suknelėm) nespalvotame variante pamatytumėte įdomių dalykų. Aš dėjau nuorodėlę apie spalvos svorį iš osinkos, kaip jis kinta nespalvotame variante (ten labai gražiai Asheri sudėjo foto neprofesionalų ir dailininkų darbus) Nepamirškime kad makiažas jau nebe Coco laikų... ji gi teigė kad prie juodos suknelės balta oda, ir raudonos lūpos ax.gif
Nuvalkiojo juodą mūsų stilistai. O post sovietų visuomenėj matyt juoda buvo labai priimtina, todėl taip ir įsišaknyjo. Juodą reikia mokėti devėti, ji nėra ta panacėja padėsianti išspręst spavų derinimą. Čia kalbu ne iš mados pusės, tiesiog iš spalvų derinimo teorijos (kažkiek teko mokytis). Labiausiai prie visko dera vidutinio pilkumo pilka... pamenu kaip merginos nesutiko su tuo biggrin.gif ... o va dabar groovy visai nuo juodos peršoko ant pilkos.
Aš mėgstu juoda, nes man patinka twilight sag'os estetika. Jei ne vaikai, matyt ir butas būtų juodai pilkas su vanilės geltonos sienom biggrin.gif . O visi kažkaip įsikandę tą juodą, lyg ji būtų raudona, tik dar kad visus puošia ir prie visko dera. Tai lai ir renkasi tada mažą raudoną suknelę... bet ne... vis gi nesijaučia taip, kad galėtų būt tiek ryškūs...
tikrai ne taikau jums asmeniškai, čia tokia visuotinė juodos fanizmo era mūsuose doh.gif ... Matyt ir jūs nesat juodos megėja, tik va, kažkaip tikit vis tiek kad juoda labai gera spalva... šis mitas manau dar tems, kažkiek laiko. Gal ir ilgai dar...

Pati juodą esu įtraukus į drungnos kapsulės spalvas, žinau kaip ją nešioti, nors man ji ir netinka biggrin.gif
dar temoje berots Leticijai juoda spalvų spalva... nesam mes nusistačiusios prieš juodą. Mes prieš juodos mitą.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 15:09)
Dabar ten sukt neverta, išpardavimo likučiai labai nekokie, naujos kolekcijos beveik neiškabintos. Po mėnesio jau bus pasirinkimas  4u.gif

Supratau 4u.gif
Tai va ko jie kita savaitgali siulo iskirtines 30 ir 20 proc nuolaidas 5 rubams:) Tai po to matyt ir pildys g.gif
Atsakyti
kaip pasiilgau sitos temos neturedama interneto, pamirsau kaip cia gera su Shana lotuliukas.gif po persikraustymo smarkiai apmazejo spinta,issiveziau tik savo pacius megstamiausiu,todel daug kas pasikeite ir persideliojo,darysiu viena su melyna,pilka,balta i darba oficialia truputi,sita nuo nulio visai.laisvalaikiui darysiu jau tik viena,uztekt turetu,juoda,pilka,rozine turbut.sportuosiu tik namie,neberaikia sportines,kaip fainai viskas isejo su permainomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:32)
ji suteikė tą prasmę, kurę dabar visi velnio nešti, mokslų nebaigę ir baigę stilistai švaistosi kairėn ir dešinėn. Jei pažvelktumėtė į tą vakarėlio foto (merginų su juodom suknelėm) nespalvotame variante pamatytumėte įdomių dalykų.

tikrai ne taikau jums asmeniškai, čia tokia visuotinė juodos fanizmo era mūsuose  doh.gif ... Matyt ir jūs nesat juodos megėja, tik va, kažkaip tikit vis tiek kad juoda labai gera spalva... šis mitas manau dar tems, kažkiek laiko. Gal ir ilgai dar...

O ką Jūs baigusi? Nes man labai panašu Jūsų žinios į grynas visokių spalvų teorijos žinios, nu tipo profesionalų, taip gudriai viską paaiškinate spalviškai
rolleyes.gif
nu aš nelinkusi sakyti, kurie teisūs stilistai ir kurie neišmanėliai, apskritai tiesiog matau, kad kiekvienu klausimu tie patys profai dažnai atsiduria dviejuose pusėse ir tada mes tik pasirenkame sau priimtinesnę. Aš juodą pusiau priimu, nesakiau, kad tinka su viskuo. Bet dažnai tinka ir man, prie mano rūbų. kažko juodo kartais noriu, o kartais tiesiog būna geriausias pasirinkimas, bet pas mane juodos kažkodėl ilgiausiai ir užsilaiko, todėl jų vis didėja nenorint g.gif o va su juoda suknele į jokį balių aš nebeičiau (nors niekada ir nėjau), vien todėl, kad dabar visos į balius eina su juodomis suknelėmis unsure.gif nesakau, gražu, bet ne tada, kai 2/3 tokių sustoja bendrai nuotraukai pvz unsure.gif kaip mano turimos šventės nuotrauka, pusserės šimtadienio nuotraukose tas pats.. draugės universiteto baliuje.. o su nespalvota aš turbūt nieko neįžiūrėčiau nuotrauka, bet pabandysiu pacekavinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:32)
Aš mėgstu juoda, nes man patinka twilight sag'os estetika. Jei ne vaikai, matyt ir butas būtų juodai pilkas su vanilės geltonos sienom  biggrin.gif .

Bytte, kaip idomu 4u.gif Dazniau galima paskaiteliu? biggrin.gif As taip zaviuosi zmonem kurie taip spalvas mato, supranta, jaucia. Labai del to MB pavydziu, jis irgi ir tu mokslu ir supratimo turi, pats spalvas maiso, tai kai paaiskina kartais, va kaip Bytte, siaip zmogus nesugalvosi g.gif
O kad spalvos pasako apie zmogu - manau tame kazkiek tiesos yra g.gif

Del buto - musu draugai, tokie irgi is musu "pakraipos" nusidaze buta tokia tamsiai pilka, na padare irgi tokia heavy stilistika. Ir perdaze po 2 metu, neatlaike, nors siaip abudu heavy gerbejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 15:48
Laba, na vėl pas jus įpuolu 4u.gif Šiaip skaitau dažnai tik nieko nepasakau ax.gif Bet jau vienąkart sulaukiau nuomonių. Tai gal ir dabar pasakysit- o kokios mano akys ? Na kokiam tipui artimiausios?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2012 02 10, 15:51)
Laba, na vėl pas jus įpuolu  4u.gif  Šiaip skaitau dažnai tik nieko nepasakau  ax.gif Bet jau vienąkart sulaukiau nuomonių. Tai gal ir dabar pasakysit- o kokios mano akys ? Na kokiam tipui artimiausios?

user posted image

Siek tiek skirtingai abi fotkes atrodo. Pirmoje labiau rudenine. Ar teisingai izvelgiu ruda/rusva apvadeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 16:14
man byttes aiskinimai irgi labai patinka apie spalvas,matosi kad supranta ir is tokios kitos puses, bet mano manymu teisingos puses zvelgia i spalvas, nei mes visos. O dabar galiu jau pasakyti, kad visa problema ir yra kai bandom pritaikyti turimus rubus i kapsule, nes darbo kapsules sarasa taip lengvai susidariau lotuliukas.gif o va su laisvalaiko, nors ir teliko vos kokie 3 rubai, vistiek atrodo ir tas, ir anas, kazkoks stabdis isijungia.
Darbo kapsule planuose, nieko nieko neturiu, jeigu kazkas kliuna uz akies pataisykite 4u.gif pamirsau pasakyti rudens,pavasario kapsulei.
*pilkas sijonas piestuko formos tik patrumpintas
*melynas sijonas is dalies kazkokio panasaus, gana klasikinio ir oficialaus stiliaus, nusiziurejau toki, ant mano ugio nebutu trumpas labai (isverciau dirziuka, nors turbut jame ir slypi cia visas grozis)
user posted image
bet realiai jis daug tamsesnis nei nuotraukoje, beveik nesiskiria nuo juodos, o as noreciau kazko melynesnio, bet jei nerasiu kitko, imsiu sita
*pilkas švarkelis, čia problema, nes nemėgstu tokių dalykų, man patiko dontstop rodyti iš naujos reserved kolekcijos, bet pilko neradau, buvo netinkamos spalvos, nu arba kažkas panašaus į švarkelį
*suknele, idealiausia melyna su baltu, blogiausiu atveju melyna+balta+pilka, pilka+balta, vienu zodziu ne vienspalve, blogiausiu atveju tiesiog melyna ilgomis rankovemis
*balta palaidine ilgomis rankovemis, kokios silkines noriu su kokiu kaspinu rolleyes.gif
*melyna palaidine trumpomis rankovemis, tik po svarkeliu, butu idealu sijono spalvos
*balta palaidine trumpomis po svarku
*issukis man, palaidine, su kuria viena vaizdas butu gana klasikinis, tiktu ofise sedeti,
3/4 rankoves, noreciau geletos smulkiai, nu margos kokios su tomis spalvomis
*melynas virsus.. svarko nenoriu, tai koks melynas megztinukas susagstomas kiek isivaizduoju..
tik 9 daiktai thumbup.gif pedklenes kuno spalvos visada, kai truputi dar salciau juodos.
Batai tamsiai pilki ir juodi, rankine pilka ir juoda. juodus batus visada tik prie juodu pedkelniu, o jei prie kuno spalvo, tai turbut koki papuosala ant kaklo kabinsiu ar laikrodi juoda.. tai juoda isipaiso nezymiai, as jos irgi nemesiu. na bet kaip viskas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:13)
Siek tiek skirtingai abi fotkes atrodo. Pirmoje labiau rudenine. Ar teisingai izvelgiu ruda/rusva apvadeli?

Labai ačiū už nuomonę.
šiaip čia yra vienas kadras, tik skirtingai fotografo :apdirbtos" foto.
rudo apavdo lyg ir nėra - toks tamsžalis. Bet gelsvų dėmelių lyg ir yra. Bet kaip įdomu, man kai tik antroje foto, atrodo labiau "rudeninė" g.gif
Atsakyti
Pirmoje man irgi tikrai netgi ne rudenine. O antroje rudenine turbut.. va va, kaip fotoaparatas skirtingai gali viska iskaipyti rolleyes.gif ir rudo apvadelio tikrai nera
Atsakyti
Skaitau sia tema ir padariau isvada... Apsirengti nera ko, spintoje bardakas, spalvu maisalyne... jei daryti kapsules - reiskia praktiskai viska supirkti is naujo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2012 02 10, 19:02)
Labai ačiū už nuomonę.
šiaip čia yra vienas kadras, tik skirtingai fotografo :apdirbtos" foto.
rudo apavdo lyg ir nėra - toks tamsžalis. Bet gelsvų dėmelių lyg ir yra. Bet kaip įdomu, man kai tik antroje foto, atrodo labiau "rudeninė" g.gif

Man antra yra ryskesne spalva, pirma tokia labiau neaiski/pridusinta, kas labiau rudeniui budinga. Gelsvos demeles velgi prideda tikimybe, kad ruduo 4u.gif

Panos, blondiniskas klausimas - ar galima kelti foto i albuma is temos, neissaugant kompe? g.gif
Atsakyti