Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(gaudri @ 2012 02 03, 11:40)
bet kadangi pavasaris meėynom akim, tai nusprendžiau kad visgi pavasaris g.gif  4u.gif

Mėlynas akis gali turėti ir pavasaris, ir ruduo, ir vasara, ir žiema ax.gif
Atsakyti
Shana, prasom man paieskoti ko nors pilka-juoda-zydra biggrin.gif Labai fainu derinuku randi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 03, 11:51)
Mėlynas akis gali turėti ir pavasaris, ir ruduo, ir vasara, ir žiema  ax.gif

Donstop bet kad as is prigimties raudonplauke ir starzdanota bigsmile.gif tai pagal, odos spalva ir plaukus, galeciau buti arba Šiltas ruduo arba pavasaris..bet kadangi akys melynos labiau tinku pavasariui blush2.gif
Aisku jusu nuomone praverstu..bet is nuotrauku sunku pasakyti, jus viena kitai aisku is Foto patariat?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2012 02 03, 12:14)
Donstop bet kad as is prigimties raudonplauke ir starzdanota bigsmile.gif tai pagal, odos spalva ir plaukus, galeciau buti arba Šiltas ruduo arba pavasaris..bet kadangi akys melynos labiau tinku pavasariui blush2.gif
Aisku jusu nuomone praverstu..bet is nuotrauku sunku pasakyti, jus viena kitai aisku is Foto patariat?

Raudonplaukė iš prigimties tikriausiai bus arba ruduo, arba pavasaris (na nebent dar soft vasara) smile.gif . Tiksliau tik iš nuotraukos galima nustatyti, o geriau iš kelių, su skirtingų spalvų rūbais... Kitos merginos kėlė į albumėlį daug savo foto su įvairiausių spalvų rūbais, turbūt tai tiksliausias metodas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 vasario 2012 - 11:29
QUOTE(dominica @ 2012 02 03, 00:17)
as visus siuntiniu irgi taip pakavau- jokiu problemu. turejau bedu tik tada, kai siusdama nezinojau pasto kodo. o kas liecia pristatyma i namus- man VISADA buna taip, kad pastininkas ateina pvz 10val ryto, manes neranda namie ir imeta i pasto dezute tiesiog lapuka kad ateiciau atsiimti siuntinio i pasta,... logikos tai aisku tame nulis- kiek dirbanciu zmoniu galima rasti namuose 10 ryto?  doh.gif

tas enšimas i namus yra skirta tiems žmonems kurie del tam tikru priežasčiu negali patys nueiti i pašta ir pasiimti (turi judejim varžančiu problemu) o dirbantiems žmonems paštas gali pasiulyti tik patiems ateiti pasiimti arba naudotis kurjeriu paslaugomis (taip man buvo paaiškinta kai kibau prie to kad paštininkas niekada registruotu laišku neneša i namus o tik lapeli i pašto dežute)
del pakavimo reisk dar daug info paieškoti internete kad bučiau garantuota kaip iš tikro turi buti

QUOTE(dontstop @ 2012 02 03, 12:28)
Raudonplaukė iš prigimties tikriausiai bus arba ruduo, arba pavasaris (na nebent dar soft vasara) smile.gif . Tiksliau tik iš nuotraukos galima nustatyti, o geriau iš kelių, su skirtingų spalvų rūbais... Kitos merginos kėlė į albumėlį daug savo foto su įvairiausių spalvų rūbais, turbūt tai tiksliausias metodas  g.gif

pvz mano fotikas labai iškraipo spalvas tai vietoj violetines nufotkina mėlyna todel manau tiksliausia akis i aki susitikus nustatyti tipa, nes foto taip pat gali klaidinti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 03, 10:51)
Mėlynas akis gali turėti ir pavasaris, ir ruduo, ir vasara, ir žiema  ax.gif

Apibendrinti nedrisciau, bet sakyciau kad labiau tiketina kad pavasaris, jei akys svariai/ryskiai melynos, o rudens labiau prigesintos ir su gelsvais intarpeliais/apvadeliu rolleyes.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 02 03, 10:57)
Shana, prasom man paieskoti ko nors pilka-juoda-zydra  biggrin.gif  Labai fainu derinuku randi  bigsmile.gif

Teoriskai ieskojimas ir atradimas susijes su viena is mano specialybiu biggrin.gif
O kas man uz tai g.gif tongue.gif Va Loxxy tai vis lasiniu zadedavo, bet nusiplove is temos biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 13:13)

O kas man uz tai g.gif  tongue.gif Va Loxxy tai vis lasiniu zadedavo, bet nusiplove is temos biggrin.gif

Kaip galima sitaip zmogu smeizti doh.gif tongue.gif Visai nenusiploviau, nu kad dabar laiko nerandu temoje dalyvauti taip taip, bet tikrai nenusiploviau. Lauk ir as sugrysiu. Su visais lasiniais tongue.gif cool.gif
Vakar nusipirkau pilka sijona i savo ziemine kapsule, bet siandien niekaip neapsisprendziu ar atgal nenest. Nu kaip ir viskas gerai, bet neapsisprendziu ar man toks modelis tikrai patinka doh.gif
va mazdaug su tokiu priekiu kaip cia 11, o galas paprasto piestuko:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 03 vasario 2012 - 13:25
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 14:13)

labai gražus derinukai o gal koki nors turit radus kur butu su rožinem balerinom-bateliais? turiu ryškiai rožines balerinas ir nežinau prie ko jas prisiderinti vasarai
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 14:13)
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 03, 13:24)
Labas  4u.gif

Kaip galima sitaip zmogu smeizti  doh.gif  tongue.gif Visai nenusiploviau, nu kad dabar laiko nerandu temoje dalyvauti taip taip, bet tikrai nenusiploviau. Lauk ir as sugrysiu. Su visais lasiniais  tongue.gif  cool.gif
Vakar nusipirkau pilka sijona i savo ziemine kapsule, bet siandien niekaip neapsisprendziu ar atgal nenest. Nu kaip ir viskas gerai, bet neapsisprendziu ar man toks modelis tikrai patinka  doh.gif
va mazdaug su tokiu priekiu kaip cia 11, o galas paprasto piestuko:

laugh.gif Tik paminek is kart parsiranda.

Man atrodo turetu tau tikri, tu gi kuda g.gif

As nuziurejau su viena kloste priekyje, bet nenusprendziu ar tikrai man grazu g.gif niekaip nerandu panasaus paveiksliuko jum parodyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 02 03, 13:26)
labai gražus derinukai o gal koki nors turit radus kur butu su rožinem balerinom-bateliais? turiu ryškiai rožines balerinas ir nežinau prie ko jas prisiderinti vasarai

biggrin.gif Kontora Pas Shana priema uzsakymus, darbo valandos nuo ... iki ... biggrin.gif
Koks jusu tipas?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2012 02 03, 13:28)

Man sitas irgi labai grazus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 13:41)
biggrin.gif Kontora Pas Shana priema uzsakymus, darbo valandos nuo ... iki ... biggrin.gif

kokia jūs nuostabi bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 03, 10:26)

Man labai grazios cia spalvos, kaip manot Autumn Warm kiek ne per svelnus derinys g.gif ?

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 03, 13:47)
kokia jūs nuostabi  bigsmile.gif

Aha, ir balta ir pukuota, kol sluotos is garazo neistraukiu, kad pasilekioc biggrin.gif kaip dzukai sako biggrin.gif

Zali batai tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 vasario 2012 - 14:09