Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 14:08)
Kokia kapsulė maniškiui  lotuliukas.gif , kai spintoj vienus džinsus turi biggrin.gif . Po truputi prie spalvų pratinu be abejo. Tarkim apatinio trikotažo variante  biggrin.gif . Turim progresą nemažą, žmogus pastebėjo, kad su teal atspalvio melsvom spalvom atrodo geriau nei su juoda. Be to juodus džinsus pakeitė į tokius pilkšvai mėlsvai juodus  biggrin.gif .
Dėl juodos... Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl...

O kur sakiau, kad juoda tinka prie veido, akių, odos būtinai ir dažnai? Nesakiau schmoll.gif ir nemanau, juoda, kaip ir kiekviena spalva vieniems tinka, kitiems ne. Ir pati nesislepiu po juodais rūbais, tiesiog jū mano spintoje yra, nei tai mėgstu, nei tai nemėgstu, tikrai nedievinu jos.. labiau dievinu pilką ir navy, dabar dar ir rožinę, bet ryškią kokią ar tamsią.. tai nereiškia, kad slepiuosi ar dievinu, jei nusiperku juodą suknelę, taip vadinamą mažą, juodą, pritaikomą oi kiek daug progų.. galėčiau surašyti n variantų kur pasitarnavo senoji, o kokia kita būtent viena nebūtų tiek pasitarnavus, kad nusiperku puošnią palaidinę, ar šiaip kokį juodą rūbą, vien todėl, kad jis tinka prie mano turimų spalvų unsure.gif aš kalbėjau TIK apie juodos puošnumą, praktiškumą ir tinkamumą prie daugelio spalvų, viskas, nieko daugiau. o kad juoda tinka ir vasaroms neteigiu, tik sakau, kad radau, būtent bytte spalvinio tipo temoje ir kažkur nuorodose iš ten, bet neapsistojau dar ties nei viena puse.
---
tai vyriskas su spalvomis progresuoja apatiniame trikotaze? lotuliukas.gif reikes maniskiam iskiepyti bandyti sitaip, nes blyn negaliu kaip uzknisa tas bespalvis spalvu supratimas lotuliukas.gif o blogiausia, kad va jam tikrai netinka taip jo dievinamos spalvos, kaip jis pavirsta zmogumi uzsidejes kazka sviesaus, ryskesnio rolleyes.gif pradesim nuo triusiku reiskia... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:18)
Labai daug kur raso, jei skaitot angliskai, net tas pats 12blueprints, labai rimtas puslapis sakyciau smile.gif

skaitau 4u.gif nieko neteigiu visiškai, bet šiaip visur rašoma, kad juoda yra juoda. o poto tik susimaišai, nes dažniausiai kiekvienu klausimu atsiranda vieni šaltiniai rašantys vienaip ir kiti rašantys kitaip, o tada kuris teisus neaišku, ir tik telieka į kurią pusę labiau traukia. Juk taip ir būna.. 4u.gif
Atsakyti
Del juodos spalvos turbut visada diskusiju bus smile.gif
Kaip tik prisiminiau viena istorija biggrin.gif turejau tokia juoda suknele, gana paprasta,be petneseliu,rankoviu. Kaip ir daugelis pagalvojau, va dabar turesiu ruba visiems gyvenimo atvejams, bet ne velnio schmoll.gif O tai pamaciau tik is foto, gerai, kad pries iseidama siunciau draugei foto, reikejo patarimo, reakcija buvo:" ï laidotuves susiruosei?" blink.gif Nepadejo jokie aksesuarai, teko greit persirengt, o suknele pardaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:08)
ir jei žmogus jaučiasi geriau pasislėpęs juodoje spalvoje nuo kitų žmonių, ir gali sau leisti po šia kauke būti, tuo kuo nori... tada taip, tai tikrai geriausia ir tinkamiausia spalva.
geriau pasakyt ir negalima drinks_cheers.gif juoda dažniausiaiyra placebo tipo kaukė
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 15:09)
Man pvz labai grazi jusu foto ten kur su vyru, dazyti plaukai, bet ne taip tamsiai. Nes tas tamsumas sukuria dideli kontrasta ir nzn ar jis jums labai gerai g.gif Nebent, kaip sakiau, tada reiktu deti papildomu pastangu, atitinkama makiaza ir tt.
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 15:18)
manau jums ta spalva "per sunki"... o soft spalvų gama gana plati. Imkit kokias tik norit rudas, karamelines... net gana šviesias tokias medaus galim... tik ne visai blond... tiesiog netamsinkit taip smarkiai... laikykitės vadinamų midle tonų. Keira gana tamsius plaukus kaip soft autum turi
gal tuomet verta šiek tiek švelnesnį atspalvį pasirinkt g.gif pašviesinimą sruogelėm turėjau, tai tinka jei labai labai nedaug... aišku tas tamsumas nuotraukose irgi labai varijuoja priklausomai nuo apšvietimo.
o jei grubiai imant, tai Soft Autumn plaukus šviesinant/tamsinant į kurį tipą migruoja/linksta? Kiek supratau aš tamsindama į Deep numigravau? Ar teisingai suprantu?
Tai man tada spalvas dėliot galima imant tą bazinę rudens paletę?
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 15:14)
vat kodėl būtinai teisinga Jūsų informacija, o ne kažkieno kito

Pavyzdžiui todėl, kad taip rašo dažniausiai, beveik visur. Pvz:

viens
du
trys
keturi
penki
šeši
septyni
aštuoni

Čia ant greičio rasti pirmi pasitaikę šaltiniai. Straipsnių šia tema aš perskaičiau n+k, bet niekur nemačiau, kad vasaroms rekomenduotų juodą spalvą. Kartą skaičiau, kad kažkuriam pavasario tipui rekomendavo, bet kad vasarai schmoll.gif Visur kitur rašo, kad tik žiemai.

Osinkoje yra milžiniškas kiekis informacijos. Merginos ten rodo asmenines, stilistų sudarytas paletes. Nei vienai vasarai nebuvo įtraukta juoda spalva mirksiukas.gif Žiemoms traukia, tarp kitko, ne visoms. Dėl pavasarių nežinau, nesidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 14:31)

o jei grubiai imant, tai Soft Autumn plaukus šviesinant/tamsinant į kurį tipą migruoja/linksta? Kiek supratau aš tamsindama į Deep numigravau? Ar teisingai suprantu?
Tai man tada spalvas dėliot galima imant tą bazinę rudens paletę?

Grubiai imant sunku pasakyti, nes priklauso nuo daug ko. Labai lengvai i Soft summer, ciut sviesindama, as buvau i Ziema, nusitamsindama labai tamsia salta spalva, bet mano oda neutralaus tono. Dabar numigravau i Warma, nes nusiryzinau biggrin.gif Na prisijungima gavot, tai pati galesit paziuret, palikau kelias skirtingas foto.
Jus kaip ir link Deep, bet vat negalejom jusu nustatyti, nes kaip Deepui kazko truko, tiesiog gavosi netinkamas kontrasto lygis IMHO.
Atsakyti
Na tai gal labai labai netiko spalva biggrin.gif čia Jūs labiau pasakėte apie spalvos netinkamumą Jums, o ne kad buvo nepritaikoma. Tiesiog tikrai juoda elementari spalva, vieniems tinka mažiau, kitiems daugiau. Aišku juoda man nėra jau ta, ta pati pačiausia spalva, su navy visada atrodau gražiau, bet ir juoda nesakyčiau, kad netinka. Mane šiaip dabar labai ant spalvų patraukė, kad mano maža juoda klasikinė guli, vien todėl, kad man spalvotas periodas lotuliukas.gif mano būsima anyta tai sako, kad senatvė ir juoda spalva neatskiriama, maždaug kol esi jauna, tai ir neužsisėdėk ant juodos (čia kai ieškojau palto, būtinai ne juodo, o viskas juoda buvo), o va aš nesutinku. Man moterys virš 50 ir juodais rūbais tai tikrai kaip į pagrabą atrodo, visos raukšlės išryškėja ir dar +10 metų dadeda, suvargina. Bet kol dar jaunesnės ir nėra taip jau labai ko ryškinti (nešneku apie paranoją dėl ten kokios vienos raukšlelės ir tipo senėjimo), tai gali g.gif o beto atsimenu vieną šventę, kur aišku 1/3 merginų/moterų buvo su juodomis suknelėmis (aš ne cool.gif ), ir tyrinėjau poto tą nuotrauką, tai vistik beveik visos atrodė normaliai, pasirinko aksesuarus tinkamus, makiažas kažkoks vistiek bent jau tušas, lūpų dažai vaizdą ištaisė cool.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 14:33)
Pavyzdžiui todėl, kad taip rašo dažniausiai, beveik visur. Pvz:

Nesakau, kad tinka ir vasaroms, tik sakau, kad kitur rašo taip. Aš nuomonės šiuo klausimu neturiu, nes ir šiaip 100% netikiu tais tipais 4u.gif
---
...bet gal ir tikrai ne visai malonios Jūs g.gif pareikšti taip, kad slepiuosi po juoda spalva, kad maždaug vaikštau su kauke ir bla bla bla... sakyčiau labai nemandagu ir būrimas iš piršto, nes tepasakiau išvis tik apie juodos praktiškumą, eleganciją ir tinkamumą, derėjimą prie daugumos spalvų.. mhh.. labai malonios Jūs išvadinti taip žmogų, kuris net nebūtinai dievina tą juodą ir viską juodo paniškai perka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 10 vasario 2012 - 14:48
Griztant prie tikrosios temos smile.gif Dontstop, as gaunu i pasto dezute Takko atvirlaiskius kazkokio vyriskio vardu (greiciausiai kas nors adresa sugalvojo arba koks kaimynas ne ta buta/nama uzregistravo) su lipdukais 30% ar 20% nuolaidai. Jus minejote, kad daznai ten perkate, tai gal irgi esate uzsiregistravusi toms nuolaidoms? Klausimas mano toks: kazi ar perkant su tais lipdukais paprasys asmens dokumento ar kokios korteles? Ar galiu tiesiog su tuo atvirlaiskiu nueit? Ir ar ten yra padoriu pizamu? Turesiu ribota isbegima i parduotuves, galvoju ar verta ten uzsukt? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 14:46)
---
...bet gal ir tikrai ne visai malonios Jūs  g.gif  pareikšti taip, kad slepiuosi po juoda spalva, kad maždaug vaikštau su kauke ir bla bla bla...

Nickas pasikeite o problemos tos pacios liko, ane? Gal baikim vaiku darzeli - derinukai netiksliai tokie, del juodos spalvos nesiojimo kazkas apkaltino slepimusi po kauke. Paskaitykit spalvu psichologija, ten taip juoda ant balto raso. Nemaciau, kad cia kazkas tai taikytu jums, parase tik, ka reiskia sia spalva.
Si tema yra tam, kad susirenkam ir patariame viena kitai, ieskom ir atrandam. Tai viskas yra tik PATARIMAI is NUOMONES, niekam neprivaloma ju nei klusyti nei vykdyti, toliau kiekvienas daro ka nori ir devi kas jam sauna i galva.
Baigiu OT.

Dontstop, labai patiko jusu penkta nuoroda, kazkaip nebuvau ten uzlindus iki siol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 10, 16:03)
Griztant prie tikrosios temos smile.gif Dontstop, as gaunu i pasto dezute Takko atvirlaiskius kazkokio vyriskio vardu (greiciausiai kas nors adresa sugalvojo arba koks kaimynas ne ta buta/nama uzregistravo) su lipdukais 30% ar 20% nuolaidai. Jus minejote, kad daznai ten perkate, tai gal irgi esate uzsiregistravusi toms nuolaidoms? Klausimas mano toks: kazi ar perkant su tais lipdukais paprasys asmens dokumento ar kokios korteles? Ar galiu tiesiog su tuo atvirlaiskiu nueit? Ir ar ten yra padoriu pizamu? Turesiu ribota isbegima i parduotuves, galvoju ar verta ten uzsukt? Aciu  4u.gif

Chmm, man ir į e - paštą, ir į paprastą pašto dėžutę ateina lankstinukai. Ten būna ir tam tikrų nedaug kainuojančių modelių ir nuolaidų kuponų vienai ar keliom prekėm 30% ar 20%, bet ne lipdukai g.gif Na ne esmė, tikriausiai apie tą patį kalbam. Pirkau su tais kuponais, dokumento neprašė. Pižamų ten nėra, apatiniai nekokybiški ax.gif
Dabar ten sukt neverta, išpardavimo likučiai labai nekokie, naujos kolekcijos beveik neiškabintos. Po mėnesio jau bus pasirinkimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 16:07)

Dontstop, labai patiko jusu penkta nuoroda, kazkaip nebuvau ten uzlindus iki siol 4u.gif

Taigi viskas nuo pirmo puslapio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 15:09)

Taigi viskas nuo pirmo puslapio  blush2.gif

Gali but, bet kazkaip sita busiu praleidus matyt. Arba gal kai skaiciau, dar save buvau priskyrus kitam tipui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 15:46)
...bet gal ir tikrai ne visai malonios Jūs  g.gif  pareikšti taip, kad slepiuosi po juoda spalva, kad maždaug vaikštau su kauke ir bla bla bla... sakyčiau labai nemandagu ir būrimas iš piršto, nes tepasakiau išvis tik apie juodos praktiškumą, eleganciją ir tinkamumą, derėjimą prie daugumos spalvų.. mhh.. labai malonios Jūs išvadinti taip žmogų, kuris net nebūtinai dievina tą juodą ir viską juodo paniškai perka.
aš absoliučiai abstrakčiai rašiau. seniau pati tą slėpimąsi sėkmingai vygdžiau. elementariai neturėjau žinių tuo klausimu. dabar bandau mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 15:07)
Nickas pasikeite o problemos tos pacios liko, ane? Gal baikim vaiku darzeli - derinukai netiksliai tokie, del juodos spalvos nesiojimo kazkas apkaltino slepimusi po kauke. Paskaitykit spalvu psichologija, ten taip juoda ant balto raso. Nemaciau, kad cia kazkas tai taikytu jums, parase tik, ka reiskia sia spalva.
Si tema yra tam, kad susirenkam ir patariame viena kitai, ieskom ir atrandam. Tai viskas yra tik PATARIMAI is NUOMONES, niekam neprivaloma ju nei klusyti nei vykdyti,  toliau kiekvienas daro ka nori ir devi kas jam sauna i galva.
Baigiu OT.

O kas Jums vaidenasi? pirmą kartą užsiregistravau čia, bet jau trečia tema, kur ne mano atžvilgiu, bet pastebiu tas pačias tendencijas, tai nebemiela darosi čia ir užsilikti apskritai. dėl juodos aš išvis nieko neteigiau, pasakiau, kad kitur rašo kitaip, kad nepalaikau nei vienos pusės, ir tuo labiau nesakiau, kad tai spalva tinkanti prie visko ir visiems, tik tokia, kurios neatsisakysiu. gali ji reikšit daug ką, žinau tą psichologiją, kad tamsios - slepia, kai žmonės nenori reikštis ir t.t., bet tai toli gražu nieko nereiškia, jeigu kažkokio daikto panoriu būtent juodo, jeigu renkantis iš kitų spalvų juoda būna priimtiniausia, nes kitos nevykusios, o kartais net ir neperku jeigu būna tik juodas. siaubas kažkoks...
---
Apuole, nesislepiu po juoda spalva. Jeigu noriu perku, nešioju, jeigu nenoriu - ne ir tiek 4u.gif

sugalvojau spalvas ir sporto kapsulei: 1 kelnės pilkos arba šviesiai rausvos (mačiau pirkti, noriu), 1 bliuzonas tos pačios spalvos, maikės dvi ant petnešų tokių spalvų - balta ir turbūt violetinė, prisižiūrėjau derinių, patiko ax.gif šortukai priešingos spalvos nei kelnės, bet pilkos arba rausvos, sportbačiai balti, bet čia šiltam sezonui, nes nelakstysiu po balas tokia šviesi ax.gif
Atsakyti