QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 14:08)
Kokia kapsulė maniškiui , kai spintoj vienus džinsus turi . Po truputi prie spalvų pratinu be abejo. Tarkim apatinio trikotažo variante . Turim progresą nemažą, žmogus pastebėjo, kad su teal atspalvio melsvom spalvom atrodo geriau nei su juoda. Be to juodus džinsus pakeitė į tokius pilkšvai mėlsvai juodus .
Dėl juodos... Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl...
Dėl juodos... Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl...
O kur sakiau, kad juoda tinka prie veido, akių, odos būtinai ir dažnai? Nesakiau ir nemanau, juoda, kaip ir kiekviena spalva vieniems tinka, kitiems ne. Ir pati nesislepiu po juodais rūbais, tiesiog jū mano spintoje yra, nei tai mėgstu, nei tai nemėgstu, tikrai nedievinu jos.. labiau dievinu pilką ir navy, dabar dar ir rožinę, bet ryškią kokią ar tamsią.. tai nereiškia, kad slepiuosi ar dievinu, jei nusiperku juodą suknelę, taip vadinamą mažą, juodą, pritaikomą oi kiek daug progų.. galėčiau surašyti n variantų kur pasitarnavo senoji, o kokia kita būtent viena nebūtų tiek pasitarnavus, kad nusiperku puošnią palaidinę, ar šiaip kokį juodą rūbą, vien todėl, kad jis tinka prie mano turimų spalvų aš kalbėjau TIK apie juodos puošnumą, praktiškumą ir tinkamumą prie daugelio spalvų, viskas, nieko daugiau. o kad juoda tinka ir vasaroms neteigiu, tik sakau, kad radau, būtent bytte spalvinio tipo temoje ir kažkur nuorodose iš ten, bet neapsistojau dar ties nei viena puse.
---
tai vyriskas su spalvomis progresuoja apatiniame trikotaze? reikes maniskiam iskiepyti bandyti sitaip, nes blyn negaliu kaip uzknisa tas bespalvis spalvu supratimas o blogiausia, kad va jam tikrai netinka taip jo dievinamos spalvos, kaip jis pavirsta zmogumi uzsidejes kazka sviesaus, ryskesnio pradesim nuo triusiku reiskia...
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:18)
Labai daug kur raso, jei skaitot angliskai, net tas pats 12blueprints, labai rimtas puslapis sakyciau
skaitau nieko neteigiu visiškai, bet šiaip visur rašoma, kad juoda yra juoda. o poto tik susimaišai, nes dažniausiai kiekvienu klausimu atsiranda vieni šaltiniai rašantys vienaip ir kiti rašantys kitaip, o tada kuris teisus neaišku, ir tik telieka į kurią pusę labiau traukia. Juk taip ir būna..