QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:59)
ne, šiek tiek tamsinti. Saulės nenudeginti natūralūs beveik tokie ir būtų, gal šviesesnio rusvumo.
žiūriu dabar MB palete Soft Summer. ten baltos nėra, nes bet pastebėjau, kad jam labai tinka. Pvz man ne, man geriau pieno ar pan. O jis tiesiog švyti su balta
. O juoda jam labai labai NE. Paakiai patamsėja iškarto ir šiaip pagrabinis vaizdas iškart. Kadangi pagal paletę visos spalvos tokios pastelinės, tai kažin kokia geriau būtų kaip pagrindas darbinėj kapsulėj? Na kad atstotų juodą kostiuminę...
Aš kol savo postą pamatau... krūva atsakymų prieš... nespėju
balta tinka tik žiemoms, kaip ir juoda.
Vasaroms balta daug labiau nei rudenėliams tinka, tikrai. Bet reikėtų rinktis ne akinamo baltumo, o paprasčiausia balta... tinka ir tokia kur su mėliu pabaltinama (toks baliklis būdavo, jis mėlsva atspalvį baltai priduoda)... grietinės, pieno balta tinka... bet sniego baltumo balta turėtų jį kažkiek purvinti. Dar toks dalykas, kad jei balta su mėlyna (jūreivių dryžiai), tai automatiškai ta balta kiek prigesinta gaunas ir puikiai tinka vasarėlėms
.
darbui siūlyčiau tarybinės berniukų uniformos spalvas... sako sukelia pasitikėjima žmogus apsirengias tokia spalva
pilkos darbui nesiūlyčiau, nebent nori sedėt niekieno nepastebimas, nejudinamas, kad dirbt nereikėtų
Kokia kapsulė maniškiui
, kai spintoj vienus džinsus turi
. Po truputi prie spalvų pratinu be abejo. Tarkim apatinio trikotažo variante
. Turim progresą nemažą, žmogus pastebėjo, kad su teal atspalvio melsvom spalvom atrodo geriau nei su juoda. Be to juodus džinsus pakeitė į tokius pilkšvai mėlsvai juodus
.
Dėl juodos...
Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl... bet tai nieko bendro neturi su jos tikimu, puošnumu ir visa kitą bla bla bla. Mano giliu įsitikinimu ir pastebėjimu, juoda puošia tik deep winter atstovus... visoms kitoms žiemoms, tinka tik kaip priemonė išryškinti kitas spalvas... manau lygiai taip pat galima naudoti juodą siekiant išryškinti menką spalvos buvimą. Bet pastebėjau, kad tokius fintus mėgsta podiumas (paskutiniu metu), tačiau visai nemėgsta žmonės. Bet vis tiek renkasi juodą siekdami visiškai priešingo rezultato. Aš dažnai būnu kur žmonės rengiasi juodai ir net pabrėžtinai tik juodai. Matau kaip ši spalva veikia jų odą, akių spalvą ir pan... yra dalykų kurie man patinka, yra kurie ne... pastebėjau kad gyvenime neįmanoma rasti grynai juodos spalvos, ir kartais vaizdą gadina labiau tas menkas juodos atspalvis, nei pati juoda. Ir dar... gyvenime žmonės nepastebi tai ką galima analizuoti fotografijose, ar pastebėtų kokia įgudusi tapytojo akis. Mes matome tai ką žmonės mums pateikia... ir jei žmogus jaučiasi geriau pasislėpęs juodoje spalvoje nuo kitų žmonių, ir gali sau leisti po šia kauke būti, tuo kuo nori... tada taip, tai tikrai geriausia ir tinkamiausia spalva. Bet tai nieko bendro su atrodymu gerai (sveikai, jaunai, ryškiai), kaip visuomenė supranta, neturi.