Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:29)
Linkstu prie Soft Autumn
čia vadinas prieš gamtą nepapūsi. jei jau kažkoks tipas įgimtas, tai tik visas SM kapsulietes sumakaluosi plaukus dažydama doh.gif
tai taip išeina, kad plaukų kažkuris pustonis kaip akmuo ant svarstykių. jei natūraliai esu SA, tai kokią paletę rinktis dabar, su esama plaukų spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:21)
Tai kazkodel vis bandau darbini garderoda komplektuotis grieztesni

O aš ne tik apie darbinį garderobą ax.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 14:22)
nuomonę, bet tik asmeninę, o ne realią  4u.gif

Tai nėra mano asmeninė niekuo nepagrįsta nuomonė ax.gif Jei skaitot rusiškai, va ant greičio ką turiu po ranka. Čia stilistė rašo apie juodos spalvos mitus. Nėra juoda anei puošni, anei prabangi, anei dar kažkokia stebuklinga. Dėl tikimo žiemai ar ne tik žiemai - tai imkit dešimt straipsnių apie spalvinius tipus, kad ir iš pirmo šios temos puslapio, ir pamatysit, kad beveik visur rašo, kad juoda tinka tik žiemoms mirksiukas.gif
Iš tikrųjų, nematau prasmės vėl ir vėl kartoti apie tą patį. Juk tiek diskutavom praeitose temose, tiek pavyzdžių, nuotraukų buvo įdėta, Bytte tek plačiai viską aiškino, kad aiškiau visą tą patį išdėstyt man nepavyks.
Kiekvieno teisė rinktis 4u.gif Tik dar kartą patikslinau, kad tai nėra asmeninė mano nuomonė ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 10 vasario 2012 - 13:38
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 14:22)
dar įkroviau ir seną foto su natūralios spalvos plaukais.

niu va visai kitas reikalas thumbup.gif , soft autumn be klaustukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:36)
čia vadinas prieš gamtą nepapūsi. jei jau kažkoks tipas įgimtas, tai tik visas SM kapsulietes sumakaluosi plaukus dažydama  doh.gif
tai taip išeina, kad plaukų kažkuris pustonis kaip akmuo ant svarstykių. jei natūraliai esu SA, tai kokią paletę rinktis dabar, su esama plaukų spalva  g.gif

Bet jusu toje nuotraukoje is arti, kur plaukai dazyti, tai tikrai gerokai tamsesni uz naturalius.
As is gamtos irgi matyt Soft Autumn, tik dabar i Warm'a kazkiek pabegau biggrin.gif
Smagu, kad musu gretos dideja, o tai cia dauguma vasaros biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 13:36)
O aš ne tik apie darbinį garderobą  ax.gif

smile.gif Aaa, tai nedarbinis man ziauriai ivairus, jei kalbet apie laisvalaiki, tai as turbut is tu turinciu didele ivairove spintoje, nes nesioju ir mini ir maxi, ir mergaitiskas ir uniformines ir kaukoles su metalais biggrin.gif As uz ivairove drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 13:45
tai koks logiškiausias būtų žingsnis? grįžt prie natūralios spalvos?
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 10, 14:45)
As is gamtos irgi matyt Soft Autumn, tik dabar i Warm'a kazkiek pabegau biggrin.gif
bet tai to paties tipo bent spalvinis pagrindas tas pats. o jei mano tipas net iš sezono ribų neša...hmmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuole: 10 vasario 2012 - 13:46
Del figuros tipo, aciu "isdiskutavusioms" - turbut kad I vis delto. Nes jeigu jau pilneju, tai talija (kurios ir siaip nelabai yra) tik dar labiau dingineja.

Bytte, idejau foto i albuma. Gal ir Jus i mane uzmesite aki? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:59)
ne, šiek tiek tamsinti. Saulės nenudeginti natūralūs beveik tokie ir būtų, gal šviesesnio rusvumo.

žiūriu dabar MB palete Soft Summer. ten baltos nėra, nes bet pastebėjau, kad jam labai tinka. Pvz man ne, man geriau pieno ar pan. O jis tiesiog švyti su balta  blush2.gif . O juoda jam labai labai NE. Paakiai patamsėja iškarto ir šiaip pagrabinis vaizdas iškart. Kadangi pagal paletę visos spalvos tokios pastelinės, tai kažin kokia geriau būtų kaip pagrindas darbinėj kapsulėj? Na kad atstotų juodą kostiuminę...

Aš kol savo postą pamatau... krūva atsakymų prieš... nespėju biggrin.gif

balta tinka tik žiemoms, kaip ir juoda.
Vasaroms balta daug labiau nei rudenėliams tinka, tikrai. Bet reikėtų rinktis ne akinamo baltumo, o paprasčiausia balta... tinka ir tokia kur su mėliu pabaltinama (toks baliklis būdavo, jis mėlsva atspalvį baltai priduoda)... grietinės, pieno balta tinka... bet sniego baltumo balta turėtų jį kažkiek purvinti. Dar toks dalykas, kad jei balta su mėlyna (jūreivių dryžiai), tai automatiškai ta balta kiek prigesinta gaunas ir puikiai tinka vasarėlėms biggrin.gif .
darbui siūlyčiau tarybinės berniukų uniformos spalvas... sako sukelia pasitikėjima žmogus apsirengias tokia spalva biggrin.gif
pilkos darbui nesiūlyčiau, nebent nori sedėt niekieno nepastebimas, nejudinamas, kad dirbt nereikėtų mirksiukas.gif

Kokia kapsulė maniškiui lotuliukas.gif , kai spintoj vienus džinsus turi biggrin.gif . Po truputi prie spalvų pratinu be abejo. Tarkim apatinio trikotažo variante biggrin.gif . Turim progresą nemažą, žmogus pastebėjo, kad su teal atspalvio melsvom spalvom atrodo geriau nei su juoda. Be to juodus džinsus pakeitė į tokius pilkšvai mėlsvai juodus biggrin.gif .

Dėl juodos... Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl... bet tai nieko bendro neturi su jos tikimu, puošnumu ir visa kitą bla bla bla. Mano giliu įsitikinimu ir pastebėjimu, juoda puošia tik deep winter atstovus... visoms kitoms žiemoms, tinka tik kaip priemonė išryškinti kitas spalvas... manau lygiai taip pat galima naudoti juodą siekiant išryškinti menką spalvos buvimą. Bet pastebėjau, kad tokius fintus mėgsta podiumas (paskutiniu metu), tačiau visai nemėgsta žmonės. Bet vis tiek renkasi juodą siekdami visiškai priešingo rezultato. Aš dažnai būnu kur žmonės rengiasi juodai ir net pabrėžtinai tik juodai. Matau kaip ši spalva veikia jų odą, akių spalvą ir pan... yra dalykų kurie man patinka, yra kurie ne... pastebėjau kad gyvenime neįmanoma rasti grynai juodos spalvos, ir kartais vaizdą gadina labiau tas menkas juodos atspalvis, nei pati juoda. Ir dar... gyvenime žmonės nepastebi tai ką galima analizuoti fotografijose, ar pastebėtų kokia įgudusi tapytojo akis. Mes matome tai ką žmonės mums pateikia... ir jei žmogus jaučiasi geriau pasislėpęs juodoje spalvoje nuo kitų žmonių, ir gali sau leisti po šia kauke būti, tuo kuo nori... tada taip, tai tikrai geriausia ir tinkamiausia spalva. Bet tai nieko bendro su atrodymu gerai (sveikai, jaunai, ryškiai), kaip visuomenė supranta, neturi.
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 13:55)
Papildyta:
bet tai to paties tipo bent spalvinis pagrindas tas pats. o jei mano tipas net iš sezono ribų neša...hmmm

Nepergyvenkit 4u.gif As kai atejau i tema buvau Soft summer, dar spejau pabuvoti ir Ziema. Man tiesiog dabar atrastas lengviausias budas yra buti kazkur salia savo prigimtinio tipo, nes pvz tamsiaplauke man visai patiko buti, bet tai reikalauja daug darbo, ir dazymai dazni, ir makiazo kazkaip daugiau reikia g.gif
Ne veltui jus itariau esant Deep autumn, su tamsiai dazytais plaukais.
Ar grizti prie naturaliu plauku tai cia jau jums spresti, dabar kai nustatet tipa, itariu kitom akim perzvelgsit savo nuotraukas, as ta padariau, ir daug ka pamaciau, ko anksciau nemaciau. Man pvz labai grazi jusu foto ten kur su vyru, dazyti plaukai, bet ne taip tamsiai. Nes tas tamsumas sukuria dideli kontrasta ir nzn ar jis jums labai gerai g.gif Nebent, kaip sakiau, tada reiktu deti papildomu pastangu, atitinkama makiaza ir tt.
Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 10, 13:36)
O aš ne tik apie darbinį garderobą  ax.gif
Tai nėra mano asmeninė niekuo nepagrįsta nuomonė  ax.gif  Jei skaitot rusiškai, va ant greičio ką turiu po ranka. Čia stilistė rašo apie juodos spalvos mitus. Nėra juoda anei puošni, anei prabangi, anei dar kažkokia stebuklinga. Dėl tikimo žiemai ar ne tik žiemai - tai imkit dešimt straipsnių apie spalvinius tipus, kad ir iš pirmo šios temos puslapio, ir pamatysit, kad beveik visur rašo, kad juoda tinka tik žiemoms  mirksiukas.gif
Iš tikrųjų, nematau prasmės vėl ir vėl kartoti apie tą patį. Juk tiek diskutavom praeitose temose, tiek pavyzdžių, nuotraukų buvo įdėta, Bytte tek plačiai viską aiškino, kad aiškiau visą tą patį išdėstyt man nepavyks.
Kiekvieno teisė rinktis  4u.gif  Tik dar kartą patikslinau, kad tai nėra asmeninė mano nuomonė ir tiek.

Rusiškai nelabai skaitau, bet tada tai pirma STILISTĖ, kuri girdėčiau, kad taip sako, rašo. Normalūs stilistai, visur rašo, sako kitaip. Dėl juodos tikimo žiemoms jau sakiau, būtent tik šitame forume radau tokį faktą, prieš tai radau kitur, kad tinka ir žiemoms, todėl dėl tikimo liko tik klaustukas man kaip sakiau 4u.gif vat kodėl būtinai teisinga Jūsų informacija, o ne kažkieno kito, bet nebesigilinu šiuo klausimu rolleyes.gif o dėl juodos apskritai kaip puošnios, elegantiškos ir prie daug ko (bet ne prie visko kategoriškai) tinkančios spalvos Jūsų nuomonė tikrai labai asmeninė ir negatyvi mirksiukas.gif paskaitykit daugiau straipsnių, o ir šiaip praktiškai viskas matosi. Na čia tik šiaip pastebėjimas, kas man nepatiko, nes tai tikrai jaučiasi asmeninė antipatija, nebūtinai Jūsų tik 4u.gif ir nesiruošiu leistis į diskusijas, apie spalvinius tipus, apie kapsules gal ir mažai išmanau, bet mada, stiliumi, spalvų derinimu labai domiuosi (tik nebutinai visomis, nes pavyzdziui galva suku del trecios spalvos prie pilko/violetinio, vien todel, kad violetine spalva nesenai atsirado pas mane, o kaikurios mano ziniomis tinkancios, tiesiog man yra nemielos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 10, 14:08)

Dėl juodos... Aš dievinu juodą, galėčiau prirašyti oi oi kodėl...
. Aš dažnai būnu kur žmonės rengiasi juodai ir net pabrėžtinai tik juodai. Matau kaip ši spalva veikia jų odą, akių spalvą ir pan...

drinks_cheers.gif
Ta pati situacija. As net perzvelgdama foto is naujo(turim labai daug foto su juoda apranga etc), po to ka sioje temoje ismokau, labai daug to pamaciau.
Aisku juoda apranga turiu, nes kazkaip - niekur nuo jos nesidesiu, bet dabar pradejau praktikuoti toki dalyka, kad jei velkuosi odine apranga, tai deduosi skarele kokia "mano spalvos", ryskesne, o ne irgi juoda kaukoline kokia. Ir matau, kad foto veidas ziurisi kitaip.
Tik vat su viena striuke odine turiu problemu, mzdg tokia, tik geltono kiek maziau. Zinau, kad striuke ne mano spalvu, nu bet ji is spec aprangos ir brangus daiktas, mest jos nemesiu, tik nzn ka ant kaklo detis, gal yra minciu g.gif Geltona man kazkaip nelabai g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2012 02 10, 14:55)
Papildyta:

manau jums ta spalva "per sunki"... o soft spalvų gama gana plati. Imkit kokias tik norit rudas, karamelines... net gana šviesias tokias medaus galim... tik ne visai blond... tiesiog netamsinkit taip smarkiai... laikykitės vadinamų midle tonų. Keira gana tamsius plaukus kaip soft autum turi (kartais persistengia, bet... tik kartais)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 10, 14:14)
Rusiškai nelabai skaitau, bet tada tai pirma STILISTĖ, kuri girdėčiau, kad taip sako, rašo. Normalūs stilistai, visur rašo, sako kitaip.

Labai daug kur raso, jei skaitot angliskai, net tas pats 12blueprints, labai rimtas puslapis sakyciau smile.gif

Bytte, labai geras pavyzdys Keira drinks_cheers.gif
Dar Drew turiu neblogu sitam tipui spalvyciu
user posted image

user posted image

Apuole, pasiieskokit celebrity jusu tipo ir paziurekit kaip atrodo su skirtingais plaukais mirksiukas.gif Buna, kad gerai pasimato skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 vasario 2012 - 14:21